Můj přítel “lajkuje” fotkych ostatních holek, ale mé ne

Anonymní
6.3.23 21:32

Můj přítel “lajkuje” fotkych ostatních holek, ale mé ne

Ahoj,
jeho sice blbost, ale trochu mi to vrtá hlavou. Mám nového přítele, chodíme spolu měsíc. Všimla jsem si, kolik na instagramu sleduje cizích holek a lajkuje jim každou fotku, kde jsiu vidět. Což bych brala v pohodě, prostě to tak má… ale moje fotky zřídka kdy olajkuje. Což mi přijde zvláštní, když jsem jeho holka. Řeším to vzhledem k tomu, že jsme spolu opravdu krátce a nijak mi to nepřidává na pocitu jistoty. Nechci to nikterak řešit přímo s nim, je mi to trapne, ale nevím, jak se k tomu postavit. Díky za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21557
6.3.23 21:35

Ta generace Z… :roll: se ho normalne zeptej, zadne mysteriozni zahady tam nemusis hledat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14702
6.3.23 21:35
@Anonymní píše:
Ahoj,
jeho sice blbost, ale trochu mi to vrtá hlavou. Mám nového přítele, chodíme spolu měsíc. Všimla jsem si, kolik na instagramu sleduje cizích holek a lajkuje jim každou fotku, kde jsiu vidět. Což bych brala v pohodě, prostě to tak má… ale moje fotky zřídka kdy olajkuje. Což mi přijde zvláštní, když jsem jeho holka. Řeším to vzhledem k tomu, že jsme spolu opravdu krátce a nijak mi to nepřidává na pocitu jistoty. Nechci to nikterak řešit přímo s nim, je mi to trapne, ale nevím, jak se k tomu postavit. Díky za názory :kytka:

Asi ho zase tak moc nebereš :nevim: a ten vztah se ti zatím jeví jak? Myslím v ostatních věcech, ne teď to lajkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 21:37
@Semtex píše:
Asi ho zase tak moc nebereš :nevim: a ten vztah se ti zatím jeví jak? Myslím v ostatních věcech, ne teď to lajkování.

Někdy takový nijaký, jindy zase super…těžko říct :D je pravda ale, že já jsem občas asi taky docela uzavřená

• Citovat
  • Upravit
1195
6.3.23 21:37

Ja bych ty internety zakázala!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.3.23 21:38

Už jsi sbalená, takže není nutné vůči tobě vyvíjet lajkovací iniciativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
6.3.23 21:39

Ahoj, instagram je srača pro demety. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4797
6.3.23 21:43
@pohledzdruhestrany píše:
Už jsi sbalená, takže není nutné vůči tobě vyvíjet lajkovací iniciativu.

navic zeny si vice ceni, kdyz jim neznamy svihak rekne jak jim to slusi, nez kdyz jim to same rekne jejich starej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
6.3.23 21:45

Tak taky někoho sleduj a lajkuj jejich fotky, a přítelovo ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.3.23 21:46

Ja svemu milenci Instagram zakazala :nevim: :mrgreen: Ne, delam si srandu, jen jsem mu rekla, co si o tom myslim, ze tam jsou same de.vky, co se akorat vystavujou, coz mi potvrdil :P Ja Instagram teda nemam, takze nastesti nevim, co komu lajkuje a nelajkuje…myslim, ze se bez toho obejdu :P Nemam ho ani na facebooku a jsem happy ;) 8) Ty vymozenosti dnesni doby, mi obcas prijdou ponekud hloupe a jako zbytecne zlo vztahu.

• Citovat
  • Upravit
14702
6.3.23 21:46
@Anonymní píše:
Někdy takový nijaký, jindy zase super…těžko říct :D je pravda ale, že já jsem občas asi taky docela uzavřená

No ale tak to neznamená, že by neměl lajkovat tvoje fotky. Není to takový ten typ, co měl hodně holek a má spoustu kamarádek? Ale tam si asi nikdy nemuzes byt zcela jistá :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.3.23 21:47
@Anonymní píše:
Ahoj,
jeho sice blbost, ale trochu mi to vrtá hlavou. Mám nového přítele, chodíme spolu měsíc. Všimla jsem si, kolik na instagramu sleduje cizích holek a lajkuje jim každou fotku, kde jsiu vidět. Což bych brala v pohodě, prostě to tak má… ale moje fotky zřídka kdy olajkuje. Což mi přijde zvláštní, když jsem jeho holka. Řeším to vzhledem k tomu, že jsme spolu opravdu krátce a nijak mi to nepřidává na pocitu jistoty. Nechci to nikterak řešit přímo s nim, je mi to trapne, ale nevím, jak se k tomu postavit. Díky za názory :kytka:

Ještě že tyhle srajdy nemám a přítele nesleduju. Fotky, které mu posílám přes WA olajkuje vždy. A že kouká na fcb a insta, mě nechává v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12662
6.3.23 22:40
@Sonarka píše:
Ja svemu milenci Instagram zakazala :nevim: :mrgreen: Ne, delam si srandu, jen jsem mu rekla, co si o tom myslim, ze tam jsou same de.vky, co se akorat vystavujou, coz mi potvrdil :P Ja Instagram teda nemam, takze nastesti nevim, co komu lajkuje a nelajkuje…myslim, ze se bez toho obejdu :P Nemam ho ani na facebooku a jsem happy ;) 8) Ty vymozenosti dnesni doby, mi obcas prijdou ponekud hloupe a jako zbytecne zlo vztahu.

Inst. nemam, ale devky co se vystavuji?, co kdyby byly hezci a milejsi nez ty, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.3.23 22:46

Mam Instagram a davam tak fotky z cest. Sleduje mne asi 15 pratel, kdyz mne nahodou najde nekdo jiny a lajkuje mi fotku, uprimne se vydesim, co je to za stalkera. Tak jo, potvrzeno, jsem fosil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
6.3.23 22:51
@Fukitol píše:
navic zeny si vice ceni, kdyz jim neznamy svihak rekne jak jim to slusi, nez kdyz jim to same rekne jejich starej :nevim:

Až budeš chtít někomu rozbít vztah, tak mu tohle poraď :)

Ne, váhu to má stejnou. Navíc když starej mlčí, tak to víc zamrzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí