Jak dlouho max jste neměli sex?

Anonymní
6.3.23 14:19

Jak dlouho max jste neměli sex?

Zajímalo by mě, jestli jsem jediná, kdo žije bez sexu 😀, s manželem už jen tak žijeme vedle sebe… Neměla jsem sex 5 let a už jsem zoufalá.. nechápu, kde najít milence, jsem dost plachá, ale už mi to fakt leze na mozek. Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
6.3.23 14:21

Když nepočítám dobu těhotenství a porodu, kdy byl zákaz a ani nebyla chuť, tak 3měsíce a víc bych ani nedala. Máš můj obdiv a hluboký soucit….. :hug:

• Citovat
  • Upravit
18152
6.3.23 14:24

K čemu ti bude vědět, jak to měli ostatní?
Já bych 5 let nedala, to vím. Asi bych nedala ani rok. Takže máš můj obdiv. A myslím, že víš, že o moc dýl už to asi nevydržíš, co? Tak by bylo dobré jít tomu trochu naproti. Pak budeš litovat každého ztraceného roku.

Příspěvek upraven 06.03.23 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
6.3.23 14:24
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jestli jsem jediná, kdo žije bez sexu 😀, s manželem už jen tak žijeme vedle sebe… Neměla jsem sex 5 let a už jsem zoufalá.. nechápu, kde najít milence, jsem dost plachá, ale už mi to fakt leze na mozek. Jak jste na tom vy?

Tak nejsem na tom nejhůř. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
6.3.23 14:26

A proč spolu nesmíte? To nechceš ty/on/oba?
Nepocitam-li tobu šestinedělí, tak max 2-3 týdny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 14:28

Pres 5 let. Mam endometriozu, to mluvi za vse.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
6.3.23 14:31

Je-li sexem myšlena vysloveně soulož, tak v tomto století byla nejdelší doba bez něj zhruba šestinedělí partnerky. Počítají-li se i nekoitální praktiky, tak možná měsíc - za covidu blbá kombinace izolací a práce.

• Citovat
  • Upravit
37144
6.3.23 14:33

Když nepočítám rizikové těhotenství a sestinedeli, tak nejdyl tak 2 týdny :mrgreen: nevím, byt bez toho roky, tak už si budu připadat jak v klášteře, nehledě ze by mi bez toho partnerský vztah neprisel kompletní. Samozřejmě výjimkou jsou treba zdravotní důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.3.23 14:35
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jestli jsem jediná, kdo žije bez sexu 😀, s manželem už jen tak žijeme vedle sebe… Neměla jsem sex 5 let a už jsem zoufalá.. nechápu, kde najít milence, jsem dost plachá, ale už mi to fakt leze na mozek. Jak jste na tom vy?

Nejdéle jen při konci těhotenství a po porodu. Takže asi 3 měsíce nebo o něco víc??? Pět let bych čekat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
6.3.23 14:37

Nechapu, ze nekdo zdotazu nepochopi, ze pani nema manzela partnera, ze… mozna zrovna u tech s prehrsli sexu bylo ubrano jinde :jazyk:
Edit: pardon bobe ctu ja :oops: :dance:

Příspěvek upraven 06.03.23 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 15:02

Já aktuálně jedu už pátý měsíc a solidně mi z toho hrabe… manželská krize, natukli jsme téma rozvodu, ale dohodli jsme se, že to ještě zkusíme, přece jen jsme spolu dlouho, máme děti, nevzdame se bez boje. A myslím, že se ten boj vyplatí, aktuálně se vše začíná zlepšovat, tak snad se brzo zlepší i ten celibat. 5 let, to máš můj obdiv. Docela by mě zajímalo, jak to vnímá manžel… pokud by nebyla nějaká vidina zlepšení, oboustranná snaha, tak bych ten vztah neudrzovala.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.3.23 15:02

Týden

• Citovat
  • Upravit
37144
6.3.23 15:06
@Aglája75 píše:
Nechapu, ze nekdo zdotazu nepochopi, ze pani nema manzela partnera, ze… mozna zrovna u tech s prehrsli sexu bylo ubrano jinde :jazyk:

Vždyť píše, ze s manželem žijí jen vedle sebe, z toho bych vydedukovala, ze je vdaná, jen bez toho sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76134
6.3.23 15:12
@Kriss Tina píše:
Vždyť píše, ze s manželem žijí jen vedle sebe, z toho bych vydedukovala, ze je vdaná, jen bez toho sexu.

Navíc úvodní otázka nehovoří o okolnostech, zakladatelka se prostě ptá, jak douho lidi neměli sex - a ostatní odpovídají.
Někdo holt má potřebu mentorovat za každou cenu, co už. :roll:

Za sebe - s exmanželem jsem ke konci manželství měla prodlužující se výpadky, 14 dní, měsíc, dva měsíce…, před rozvodem jsme spolu nespali asi rok a půl. :think:
Zanedbatelná frekvence nebyla příčinou rozpadu vztahu, ale důsledkem postupující eroze.
Ale bez sexu jsem určitě nebyla, měla jsem dlouhé roky milence. 8)
Takže absence max ten měsíc, když nepočítám těhotenství a šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
6.3.23 15:14

1,5 roku. V těhotenství a po porodu. Hrabalo mi dost. Jinak normálně, max 6-8 týdnů kolem porodu nebo potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí