Jak dlouho max jste neměli sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5134
7.3.23 00:47
@Tomas365 píše:
Super nápad ale to pro mě není řešení práci mám a dobře placenou a taková rada mi moc nepomůže :(

Tak máš prachy, tak jdi do baru ne? Jestli jsi 70+, tak bordel, jestli jsi mladší, tak vyraž po barech a bal mladý holky na to, jak si s Havlem dělal revoluci. Já jim třeba vyprávím, jaké to bylo v 90.letech když jsem byl malej. Ony vůbec neví, co bylo tamagoči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
7.3.23 05:56
@Anonymní píše:
Celý život. Nevím, zda se to někdy změní, ale jsou důležitější věci. Člověk si tak nějak poskládá priority.

Láska patří mezi důležité věci. Často jde ruku v ruce se štěstím a rodinou. Nějak nevím, jak si lépe seskládat priority :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.23 06:21
@Kfětoslava píše:
Láska patří mezi důležité věci. Často jde ruku v ruce se štěstím a rodinou. Nějak nevím, jak si lépe seskládat priority :think:

Jojo jenže ten sex k lásce patří taky jinak by to nikdy nefungovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
7.3.23 06:42
@Tomas365 píše:
Ahoj rad se nabídnu jako milenec s přítelkyni jsem už 7 měsíců neměl sex a už jsem zoufalý! Možná si to tu přítelkyně přečte ale už nemůžu dal je mi 36 let a sex miluji ale nechci o ni přijít ve všem nám to funguje jen ten sex ne už to doopravdy nezvladam vážně nevím co mám delat :,(

Vyměnit ji, když je jen přítelkyně, tě nenapadlo?

• Citovat
  • Upravit
15012
7.3.23 06:48
@Tomas365 píše:
Jojo jenže ten sex k lásce patří taky jinak by to nikdy nefungovala

Ale to já vím, tvrdím neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
7.3.23 06:52
@Anonymní píše:
43, pořád štíhlá, právě, že jsem bývala vždycky obletovaná, zamlada, jenže teď učitelka v MŠ, naprosto neatraktivní pozice 😀, rozhodně sem nemůžu chodit v kostýmku, v mini či výstřihu, to by mě asi brzo vyhodili 😀

Učitelka MŠ? Vždyť tam musí být tatínků, dokonalé příležitosti! A ono to vůbec není o mini nebo výstřihu. Vůbec! Stačí věnovat vybranému tatínkovi delší pohled, úsměvy, osobně s ním promluvit o dítěti, zaplést delší rozhovor. A máš ho na udičce. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
7.3.23 07:00
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jestli jsem jediná, kdo žije bez sexu 😀, s manželem už jen tak žijeme vedle sebe… Neměla jsem sex 5 let a už jsem zoufalá.. nechápu, kde najít milence, jsem dost plachá, ale už mi to fakt leze na mozek. Jak jste na tom vy?

Aha, měl jsem číst pořádně, tak to je pak problém. Pak už jen seznamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
7.3.23 12:30
@Anonymní píše:
43, pořád štíhlá, právě, že jsem bývala vždycky obletovaná, zamlada, jenže teď učitelka v MŠ, naprosto neatraktivní pozice 😀, rozhodně sem nemůžu chodit v kostýmku, v mini či výstřihu, to by mě asi brzo vyhodili 😀

No v naší školce jedna taková byla… mladá, pěkná, minisukně, velký výstřih. Potom odešla na mateřskou, ale mému chlapovi se líbila a chodil do školky pro děti rád…
Tak si myslím, že nějakého tatínka sbalit, by nemusel být tak velký problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
7.3.23 13:02
@Jancka_K píše:
No v naší školce jedna taková byla… mladá, pěkná, minisukně, velký výstřih. Potom odešla na mateřskou, ale mému chlapovi se líbila a chodil do školky pro děti rád…

Na druhou stranu jeho manželka by s tím problém mít mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.3.23 13:03
@Jancka_K píše:

Ve školce bych čekala trochu větší ohled na děti, nevím. Nepřijde mi vhodné nosit minisukni ani výstřihy. Obecně tohle oblečení do slušné práce vhodné není.

• Citovat
  • Upravit
12501
7.3.23 13:06
@Mango_Lassi píše:
Ve školce bych čekala trochu větší ohled na děti, nevím. Nepřijde mi vhodné nosit minisukni ani výstřihy. Obecně tohle oblečení do slušné práce vhodné není.

Já teda nevím, jak by mohla učitelka ve školce nosit minisukně, když chodí s dětma ven na procházky nebo na dvorek. To mi teda k tomu moc nesedí.
Mám příbuzné pracující v MŠ, a právě hezké oblečení nemá skoro vůbec, protože to nemá kam nosit. Nosí jen kalhoty nebo kraťasy, šaty ani sukně nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.3.23 13:09
@Josefuna píše:
Já teda nevím, jak by mohla učitelka ve školce nosit minisukně, když chodí s dětma ven na procházky nebo na dvorek. To mi teda k tomu moc nesedí.
Mám příbuzné pracující v MŠ, a právě hezké oblečení nemá skoro vůbec, protože to nemá kam nosit. Nosí jen kalhoty nebo kraťasy, šaty ani sukně nenosí.

V naši školce je to tak jak píšeš, většinou konvenční oblečení, úplně normální. Je tam jedna paní, která trochu zjevem vyčnívá, říkáme jí doma čarodějnice :mrgreen: Ale u ní je to styl trochu do ezo, batikované šaty apod. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1106
7.3.23 13:11
@Kfětoslava píše:
Na druhou stranu jeho manželka by s tím problém mít mohla

Tak chodí tam i rozvedení tatínci, že jo. A to dítě to rádo vykecá, jak to doma mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
7.3.23 13:12
@Kutil Tom píše:
Nesměřuje. Většina ženských si chce jen postěžovat, ne hledat :lol: :dance: To není jako chlap, kterej když má problém, jde ho řešit. Ženská se chce nechat jen vyslechnout a nechat si vyjádřit účast :jazyk: :mavam:

Ale…spousta chlapů taky jen cuci na seznamkach a skutek utek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
7.3.23 13:12
@Mango_Lassi píše:
Ve školce bych čekala trochu větší ohled na děti, nevím. Nepřijde mi vhodné nosit minisukni ani výstřihy. Obecně tohle oblečení do slušné práce vhodné není.

Tak nevyznělo to nějak vyzývavě ani vulgárně. A ty děti to stejně vidí všude kolem. Tak si nemyslím, že by z toho měly nějaké trauma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí