Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nj, takhle to dopadá, když se lidi berou a zakládají rodinu v povrchním vztahu, kde kromě „chemie“, tj. dočasné zamilovanosti, není nic víc. Mně to přijde smutné, nic odlehčujícího.
@Anonymní píše:
Téma asi spíše trochu pro pobaveníAle! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila.
Já bych byla tak šťasná kdyby mi nějaká toho mého seladona chtěla ukrást. To ne, to se žádná nenajde. Přitom manžel je hezký chlap, mladý, vtipný. Jen nám to už pár let neklape, jsme spíš spolubydlící. Rozvod visí ve vzduchu, ale držíme to zatím kvůli dětem. Tak si říkám, proč ty mileny nelezou tam kde by to manželka ocenila
Berte to prosím s humorem, téma spíš na odlehčení😁
A ví, že chceš rozvod? Třeba nikoho nehledá…
@asddsa píše:
Nj, takhle to dopadá, když se lidi berou a zakládají rodinu v povrchním vztahu, kde kromě „chemie“, tj. dočasné zamilovanosti, není nic víc. Mně to přijde smutné, nic odlehčujícího.
Bohužel, ne vždy to výjde ![]()
@Russet píše:
A ví, že chceš rozvod? Třeba nikoho nehledá…
Ano, ví, stále se tomu ale brání
@Mango_Lassi píše:
Vem to do svých rukou a nějakou mu sežeň.
To už mě taky napadlo ![]()
Jak to provést nemám tušení ![]()
Není zajímavý pro tebe, není zajímavý ani pro jinou. Mileny to tak nějak vycítily ![]()
A jak víš, že nějakou nemá? To, že spolu žijete jak bratr se sestrou by tomu hodně napovídalo. Plno chlapů to tak má, že doma s manželkou kamarádství, s milenkou vzrůšo a energie, ale rozvádět se prostě nechtějí.
Teď se mi rozvádí jeden známý, co má milenecký vztah 10 let. Milenku miluje celou dobu, manželka byla jak sestra, nakoplo je k rozvodu až to, když si ona někoho našla.
Příspěvek upraven 06.03.23 v 10:09
@Anonymní píše:
Téma asi spíše trochu pro pobaveníAle! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila.
Já bych byla tak šťasná kdyby mi nějaká toho mého seladona chtěla ukrást. To ne, to se žádná nenajde. Přitom manžel je hezký chlap, mladý, vtipný. Jen nám to už pár let neklape, jsme spíš spolubydlící. Rozvod visí ve vzduchu, ale držíme to zatím kvůli dětem. Tak si říkám, proč ty mileny nelezou tam kde by to manželka ocenila
On je takto nejspíš spokojený. Určitě má nějaký koníček a kvůli dětem to dokáže spousta lidí dost dlouho prodlužovat.
Nešel by ten váš vztah zlepšit nebo už je to konečná? Proč to neklape?
@Anonymní píše:
Tak ne každá milena touží po tom, aby se k ní chlap nastěhoval, a musela mu prát fuselke. Ideální je, když si jakože s manželkou nerozumí, ale pěkně se k ní vrací. Milena si užije sex, dárečky a romantiku a čau ![]()
@bigl píše:
A jak víš, že nějakou nemá? To, že spolu žijete jak bratr se sestrou by tomu hodně napovídalo. Plno chlapů to tak má, že doma s manželkou kamarádství, s milenkou vzrůšo a energie, ale rozvádět se prostě nechtějí.
Každý chlap fakt není posedlý sexem a když spolu nespí, neznamená to, že ho má jinde.
@Mango_Lassi píše:
Každý chlap fakt není posedlý sexem a když spolu nespí, neznamená to, že ho má jinde.
A neznamená to ani to, že ho jinde nemá. ![]()
@bigl píše:
A neznamená to ani to, že ho jinde nemá.
Já dám na to, že ženská zná svého chlapa nejlíp a je sama schopná vyhodnotit. Předpokládám, že by tohle téma nezakládala.
@Mango_Lassi píše:
Já dám na to, že ženská zná svého chlapa nejlíp a je sama schopná vyhodnotit. Předpokládám, že by tohle téma nezakládala.
Hele, znám dost případů, kdy to tak bylo a ženská fakt nic netušila. Netvrdím, že je to tento případ, ale je to jedna z možností.
Téma asi spíše trochu pro pobavení
Ale! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila.