Mileno, kde jsi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.23 12:37
@Mora Čamuška píše:
Já bych se ho ujala. Kolik mu je, to bude nějakej mlaďas co? :think:

Je mu 37 :D

• Citovat
  • Upravit
40407
6.3.23 12:38
@Královna Kosmíru píše:
Měla cca pul roku pauzu.. bez omluvy.., :nevim:

To je fakt, že to nebylo od Mango hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
6.3.23 12:41
@tess50 píše:
No, kosmetiku moc nepoužívám, jsem na to bordelar. Max krém na obličej ráno, rtěnka, zelená linka. A spesl hadry? :mrgreen: nejlepší bez. Žádné hadry nemají účinek jako nahé tělo. :mrgreen:

Muj starej nikoho bez kurviho kroje neopicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
6.3.23 12:44
@free333 píše:
Já, když jsem měla někoho jen na sex, tak jsem si ho domů nebrala.Takže dost žen čeká, že chlap je pozve k sobě.
Když je ženatý, musí zaplatit penzion, mít pronajatý byt (mrdník dle @Klopotkova ) a to už leze do peněz…

Aha, tak na to jsem líná…buď k němu nebo ke mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
6.3.23 12:44

Nezvyknu si mu říkat ex, ex-starej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
6.3.23 12:49
@Venetia píše:

A Venco jak dlouho ti trva je obměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40407
6.3.23 12:50
@Venetia píše:

Jojo, vždyt jak to komu vyhovuje, to je jasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40407
6.3.23 12:56
@Královna Kosmíru píše:
Ja vcera zkoukla na youtube film od Renče Sebemilenec, je tam celej.. a po tomhle budu sama na doživotí do konce životaPříspěvek upraven 06.03.23 v 12:39

Tam je štěstí, že hlavní roli hraje S. Stašová, myslím, že tenhle film stojí na ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13184
6.3.23 13:22
@Královna Kosmíru píše:
Pokud mas milence a jsi vdaná, musíš hledat místo.. kdyz se ti nechce píchat na rohu ulice vedle postovni schranky..

To ještě existuje - poštovní schránky na rohu 2 ulic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
6.3.23 13:23
@free333 píše:
Tam je štěstí, že hlavní roli hraje S. Stašová, myslím, že tenhle film stojí na ní…

No tak to je jasný, ale ten příběh je strasnej.. kdyz pomyslím, ze opravdu Monyovou pak zabil vlastni nanžel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
6.3.23 13:24
@Mango_Lassi píše:
Hele, vem si Thiamin, to je nějaký doplněk stravy, becko. Já jsem úplně zapomněla co je sex s tímhle prostředkem. Naprostá pohoda.

Mango, proč jsi vlastně v každé diskuzi, která se jen trochu týká sexu, když tohle téma považuješ za uzavřené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
6.3.23 13:28
@Anonymní píše:
Téma asi spíše trochu pro pobavení :lol: Ale! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila. :nevim: Já bych byla tak šťasná kdyby mi nějaká toho mého seladona chtěla ukrást. To ne, to se žádná nenajde. Přitom manžel je hezký chlap, mladý, vtipný. Jen nám to už pár let neklape, jsme spíš spolubydlící. Rozvod visí ve vzduchu, ale držíme to zatím kvůli dětem. Tak si říkám, proč ty mileny nelezou tam kde by to manželka ocenila :lol:Berte to prosím s humorem, téma spíš na odlehčení😁

Možná že je, ale on se k vůli ní nechce rozvádět ;) nebo zkus na něho nějakou nasadit, ale bude tě sto stát víc než rozvod :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 13:29
@Anonymní píše:
Třeba by mohla občas donést i nákup nebo vyzvednout děti z kroužku co? Na oplátku jí uvolním chlapa na víkend :P

Kde se mám zapsat? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 13:32
@Anonymní píše:
Třeba to, že mi konečně kývne na rozvod? :lol: zaláskuje se jindy a už to pro něj nebude takové sci-fi jako teď :lol:
Na milence se mi odpovídat nechce:lol:

Já odpovím.. nemám, to je tak poslední, za cim bych se hnala…další chlap :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.3.23 13:35
@Anonymní píše:
Třeba to, že mi konečně kývne na rozvod? :lol: zaláskuje se jindy a už to pro něj nebude takové sci-fi jako teď :lol:
Na milence se mi odpovídat nechce:lol:

Můžeš se rozvést I bez jeho souhlasu ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky