Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Jasne a klidne na sebe muzou hupsnout nekde ve křovíAle jinak se mi prochazka líbí vic
A o tom přesně je. To kafe je určitá bariéra. Není potřeba na sebe hned hupsat, i když, pokud si to oboustranně sedne, ta chuť na to tam klidně může být i od samého začátku. Ale je dobré mít něco, co ty bariéry odstraňuje, ne co je vytváří. Kafe se sezením naproti sobě přes stůl je zabiják velký - ale holt každý svého štěstí strůjce. Procházku třeba se svařákem, nebo zastavením na dvojku vína mám mnohem radši.
@Eluneh píše:
58, 150, 160 a 9 cm v erekci.
Na tyto údaje je nutné se dívat optikou daňového přiznání majitele ![]()
@Kutil Tom píše:
A o tom přesně je. To kafe je určitá bariéra. Není potřeba na sebe hned hupsat, i když, pokud si to oboustranně sedne, ta chuť na to tam klidně může být i od samého začátku. Ale je dobré mít něco, co ty bariéry odstraňuje, ne co je vytváří. Kafe se sezením naproti sobě přes stůl je zabiják velký - ale holt každý svého štěstí strůjce. Procházku třeba se svařákem, nebo zastavením na dvojku vína mám mnohem radši.
Já to vnímám úplně opačně
@Královna Kosmíru píše:
A ono to tak neni?
Tak jakože asi záleží vztah od vztahu, já sem homosexuál, 7 let ze stejným partnerem, krize už byla po 3 letech, tu jsme překonali, a od té doby jedeme dál, je vše super, jsme spolu 24 hodin, doma i v práci. Milujeme se. 7 let je dlouhá doba, nemáme děti jak asi
ale žijeme, jako normální rodina, jsme manželé, a neumíme si představit život jeden bez druhého, za rok ani za deset se už nic nezmění.
Energie těžko říct, tempo procházky je ale dobrá myšlenka, jestli se cítíš komfortně a přirozeně v tom, jak spolu jdete, nebo máš pocit, že tě tahá a utíká ti, nebo se naopak vleče…