Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Hmm.. jenže mne už je hodne, takže se srdickem si vykuř
Nejde, zkoušel sem.. ![]()
@Anonymní píše:
Téma asi spíše trochu pro pobaveníAle! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila.
Já bych byla tak šťasná kdyby mi nějaká toho mého seladona chtěla ukrást. To ne, to se žádná nenajde. Přitom manžel je hezký chlap, mladý, vtipný. Jen nám to už pár let neklape, jsme spíš spolubydlící. Rozvod visí ve vzduchu, ale držíme to zatím kvůli dětem. Tak si říkám, proč ty mileny nelezou tam kde by to manželka ocenila
Berte to prosím s humorem, téma spíš na odlehčení😁
A už se paninka odtajnila, aby jsme věděli, kterou, že to máme od seladona zachránit. ![]()
@Rotha píše:
Podle tvého tvrzení, nikdy nemůžeš najít partnera na celý život, a všichni se časem rozejdou, to potom na co se seznamujeme, zakládáme rodiny? Abychom o ně v průběhu let přišli, a začínali život znovu? Tak to je pecka… Nebo slovo do praniceVzpamatujte se proboha.
Já myslím, že málokdo najde lásku na celý život ve 20… Ač by to samozřejmě bylo hezké, o tom žádná
Někdy to ale spíš vyjde na druhý pokus… Ne že by ten druhý pokus, byl nějakou šťastnější volbou, ale spíš už je pak člověk na další pokusy pohodlnej
A už taky ví, že měnit to nemá smysl, protože ono je to nakonec všude stejné ![]()
@Venetia píše:
Proč pořád zmiňujete peníze…jakou v tom hrají roli?
Já teda udělám lehké občerstvení, to je asi jediný nápor na finance
To se moc nepředáš. Do milence bys měla investovat víc, aby jsi si ho udržela
@Anonymní píše:
Pleteš se, milence jsem měla, už nemám.
Manžel se rozvádět nechce, hodně by ho to zasáhlo. Tak mě napadla milenka aby se trochu citově odpoutal.
Ještě mě čeká přelouskání pár stránek. Tak třeba to někde dočtu, ale i tak se radši zeptám, ať na to nezapomenu, v čem je tvůj manžel tak otřesný, že vůbec uvažuješ o rozvodu? ![]()
@Honza 12 píše:
To se moc nepředáš. Do milence bys měla investovat víc, aby jsi si ho udržela
To víš, že jo ![]()
Spíš potřebuju jednoho poslat dál, ale ještě nevím kterého
@Královna Kosmíru píše:
Dneska jsem u advokátky podepsala rozvod, on to podepsal taky. Mam děti v plne péči, byt, auto, alimenty, vydelam si dost + kindergeldy, takže si asi pristi rok koupim další byt na hypoteku a ten pronajmu. A chci si šetřit na novou chatu.
-já jsem už asi úplně pobouchanej, nebo co. Jsem měl za to, že jste před chvílí dokončovali byt, nějakou tu zkušebnu na hraní. Možná bych si měl zkusit konečně odpočinout. Nějak mě to nejde dohromady. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Chata bude synovo, ale ten větší byt je investice do budoucna.. ve skutečnosti bude mit hodnotu cca 15. mil. A auto. A taky si naskudlil do matrace.. mezi rim co ja zivila.. a zivim naše dve děti, na ktere mi doteď nedal ani korunu… Bude otvírat restauraci a penzion.. myslim ze hlady nezemře..
Opravdu příhodná doba na takovéto podnikání, on bere i něco dalšího, než jen trávu?
@Venetia píše:
To víš, že jo
@tess50 píše:
Nemyslíš, že by měl spíš milenec investovat do milenky, aby si ji udržel?
Tak když chce ženská milence, tak ho musí nějak zaujmout, investovat do něj. Jak by ho jinak asi tak mohla zblbnout?
@Venetia píše:
To víš, že jo
A to je krásná ukázka, jak to vypadá, když někdo odmítá investovat do kvality. Místo jednoho kvalitního jich má sice víc, ale mizerných
![]()
@Kutil Tom píše:
A to je krásná ukázka, jak to vypadá, když někdo odmítá investovat do kvality. Místo jednoho kvalitního jich má sice víc, ale mizerných![]()
A nebo jsou oba kvalitní a ona je už nestíhá, a neví kterého.
@Honza 12 píše:Ne každý musí být zblbly …někdy jen potřebuji něco co si můžou vzájemně dát .
Tak když chce ženská milence, tak ho musí nějak zaujmout, investovat do něj. Jak by ho jinak asi tak mohla zblbnout?
@Kutil Tom píše:
A to je krásná ukázka, jak to vypadá, když někdo odmítá investovat do kvality. Místo jednoho kvalitního jich má sice víc, ale mizerných![]()
Kde ho nabrat že?
Tyhle dva kdyby se nakombinovali dle mých potřeb, tak by to super jeden ![]()
@Honza 12 píše:
A nebo jsou oba kvalitní a ona je už nestíhá, a neví kterého.
Tak se zase vrátíme nohama na zem…
![]()
@Kutil Tom píše:
Tak se zase vrátíme nohama na zem…![]()
Každý jinak no