Mileno, kde jsi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106410
8.3.23 08:45
@tess50 píše:
Kolik ti je? A když chce chlap milenku tak nemusí?
Mě stačí napsat sms nebo poslat fotku. To je celá investice. Sexy prádlo nepotřebuje, lepší prý je to bez prádla :mrgreen: vařit nemusím, vozí ke mě obědy a kafe včetně zákusků. Já to mám fakt bez práce a investic. Nevím. Možná jsi měl špatně milenky :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

Honza to má trochu pomotany :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
8.3.23 08:48
@tess50 píše:
Kolik ti je? A když chce chlap milenku tak nemusí?
Mě stačí napsat sms nebo poslat fotku. To je celá investice. Sexy prádlo nepotřebuje, lepší prý je to bez prádla :mrgreen: vařit nemusím, vozí ke mě obědy a kafe včetně zákusků. Já to mám fakt bez práce a investic. Nevím. Možná jsi měl špatně milenky :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

Tak tenhle zakladatelčin chlap milenku aktivně nehledá. Má li ho nějaká uhnat(dle přání zakladatelky), tak do toho bude muset něco investovat. A co mám zkušenosti, tak spíš ženský uhání chlapy, než naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.3.23 08:57
@Venetia píše:
Honza to má trochu pomotany :D

Ale nemá. Prostě já když jsem byla nucena balit chlapa, tak jsem musela ke kadeřnici, používala jsem kosmetiku a dělala jiné věci, které obvykle vůbec nedělám. Investice.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.3.23 09:08
@tess50 píše:
Tak je to o tom, kdo chce koho sbalit. Potom při tom udržování vztahu většinou investice jsou za chlapem. Aspoň myslím.

Nevím. Mně obecně nepřijde, že by chlapi chtěli ty vztahy příliš udržovat. To tu ženské naříkají, že se seznámili, ale pak už dál nic. Ale nemám naštěstí se zenatymi žádnou zkušenost, tam to může fungovat jinak. Netuším.

• Citovat
  • Upravit
106410
8.3.23 09:18
@Mango_Lassi píše:
Ale nemá. Prostě já když jsem byla nucena balit chlapa, tak jsem musela ke kadeřnici, používala jsem kosmetiku a dělala jiné věci, které obvykle vůbec nedělám. Investice.

Tak to dělám normálně
Chlap buď má zájem nebo nemá, ale nikdy jsem nikoho nebalila ani bych to neuměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.3.23 09:20
@Venetia píše:
Tak to dělám normálně
Chlap buď má zájem nebo nemá, ale nikdy jsem nikoho nebalila ani bych to neuměla

Chápu. Já to vnímala vždy jako určitou míru vopruzu.

• Citovat
  • Upravit
106410
8.3.23 09:20
@Mango_Lassi píše:
Nevím. Mně obecně nepřijde, že by chlapi chtěli ty vztahy příliš udržovat. To tu ženské naříkají, že se seznámili, ale pak už dál nic. Ale nemám naštěstí se zenatymi žádnou zkušenost, tam to může fungovat jinak. Netuším.

Já mám zkušenost první, není to tedy typický ženác…cca od září a žádné výkyvy…zájem se v rámci času mírně zvyšuje…já si držím více odstup, tak to nikam dál nepoustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
8.3.23 09:24
@Mango_Lassi píše:
Chápu. Já to vnímala vždy jako určitou míru vopruzu.

Já bych spíš potřebovala nějakou tu psychologii…jak na ně…ale já nepoznám s jakým typem mám co do činění a jak si to otestovat

Včera jsem četla jinde..téma bylo první rande…procházka nebo na kafe.
Jedna paní tam propagovala procházku, že si tam načte jakési energie??
Zkusím to najít, ale já z řeči těla poznám velký kulový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
8.3.23 09:44

@Mango_Lassi

Tak tady kousek citace z inzerátu jistě dámy

5. Na kafe jako rande fakt nechodím, budete se divit, řeč těla poznáte nejlíp při aktivitě jako třeba procházka, poznate tak nejen vzájemně energie, ale jestli jste schopni i přizpůsobit vzájemný rytmus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
8.3.23 09:50
@Venetia píše:
@Mango_Lassi

Tak tady kousek citace z inzerátu jistě dámy

5. Na kafe jako rande fakt nechodím, budete se divit, řeč těla poznáte nejlíp při aktivitě jako třeba procházka, poznate tak nejen vzájemně energie, ale jestli jste schopni i přizpůsobit vzájemný rytmus

Má to něco do sebe. Kafe je děsnej zabiják „jiskry“, na který ženský tak trvaj, ale přitom si ji samy ničej.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.3.23 09:51
@Venetia píše:
Já bych spíš potřebovala nějakou tu psychologii…jak na ně…ale já nepoznám s jakým typem mám co do činění a jak si to otestovatVčera jsem četla jinde..téma bylo první rande…procházka nebo na kafe.
Jedna paní tam propagovala procházku, že si tam načte jakési energie??
Zkusím to najít, ale já z řeči těla poznám velký kulový

Vene, ty bys potřebovala vědět, co vlastně od toho chlapa čekáš. Pak poznáš, zda dotyčný něco splňuje či ne.

• Citovat
  • Upravit
106410
8.3.23 09:53
@Kutil Tom píše:
Má to něco do sebe. Kafe je děsnej zabiják „jiskry“, na který ženský tak trvaj, ale přitom si ji samy ničej.

No a jak chápeš to energie a tempo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
8.3.23 09:54
@Mango_Lassi píše:
Vene, ty bys potřebovala vědět, co vlastně od toho chlapa čekáš. Pak poznáš, zda dotyčný něco splňuje či ne.

To já i celkem vím, ale takový není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.3.23 09:54
@tess50 píše:
Tam to bude jiné. když si najde milenku, která neprudí, vyhovuje mu, nevyhrožuje prozrazením atd tak tam si to milenec hýčka. Většinou.

To dává smysl, že kandidátka na milenku musí hlavně neprudit a to je její hlavní deviza. Já to takto zkoušela s těmi svobodnými a to mi jako největší přednost neuznali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15332
8.3.23 10:25
@Kutil Tom píše:
Má to něco do sebe. Kafe je děsnej zabiják „jiskry“, na který ženský tak trvaj, ale přitom si ji samy ničej.

Jasne a klidne na sebe muzou hupsnout nekde ve křoví :mrgreen: Ale jinak se mi prochazka líbí vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí