Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Celé je to vopruz, musíš někomu psát, s někým se scházet a ještě mít sex. No a ještě se s ním bavit a poslouchat jeho problémy. Díky, nechci.
Jj taky už na to s.eru , radsi petuju kočku a kytky na terase a kdyz se mi styska po sexu, jdu si zaběhat nebo na kruháč
@Kutil Tom píše:
Přesně, já jsem taky tak chytrý, abych věděl, že peníze kazí charakter, tak radši žádné nemám
Jakože milenec je nějaký super bonus? Tvl. Tak si jednoho pořiď.
@Královna Kosmíru píše:
Jj taky už na to s.eru , radsi petuju kočku a kytky na terase a kdyz se mi styska po sexu, jdu si zaběhat nebo na kruháč
Hele, vem si Thiamin, to je nějaký doplněk stravy, becko. Já jsem úplně zapomněla co je sex s tímhle prostředkem. Naprostá pohoda.
@Královna Kosmíru píše:
Takže si nam tady lhala, jsem měla za to ze jsi mladší
Mango mi přijde takový nejstabilnější nick tady…
A navíc nikdo tu nepodepisoval při vstupu na E-mimi, že bude vypisovat jen pravdu a nic než pravdu… ![]()
@Anonymní píše:
Téma asi spíše trochu pro pobaveníAle! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila.
Já bych byla tak šťasná kdyby mi nějaká toho mého seladona chtěla ukrást. To ne, to se žádná nenajde. Přitom manžel je hezký chlap, mladý, vtipný. Jen nám to už pár let neklape, jsme spíš spolubydlící. Rozvod visí ve vzduchu, ale držíme to zatím kvůli dětem. Tak si říkám, proč ty mileny nelezou tam kde by to manželka ocenila
Berte to prosím s humorem, téma spíš na odlehčení😁
Já bych se ho ujala. Kolik mu je, to bude nějakej mlaďas co? ![]()
@Anonymní píše:
Poloměkký, ale určitě jen doma😁 😅
Nevim.. ale je pravda ten muj žral viagry s kurvama.. se mnou si je nedal, chtel to mit rychle za sebou
@Královna Kosmíru píše:
No to se tak nekdo ma…,, kdyz se nemusí rozvádět..
Byla jsem rovněž tak chytrá, že jsem se nevdala. Dnes nemusím řešit žádné rozvody. Hip-hop hooray ![]()
@free333 píše:
Mango mi přijde takový nejstabilnější nick tady…A navíc nikdo tu nepodepisoval při vstupu na E-mimi, že bude vypisovat jen pravdu a nic než pravdu…
Měla cca pul roku pauzu.. bez omluvy.., ![]()
@Anonymní píše:
Tvoje názory jsou všeobecně dost ujeté, ale díky za rozbor![]()
No ale má pravdu, hodně lidem se po 20 letech nechce jít do rizika a začínat někde zase od nuly. Po čtyřicítce to lidi jen tak z nudy fakt nedělají, protože většinou si ekonomicky nepolepší a nechtějí se vzdávat majetku a riskovat život na stáří o samotě.
@Mango_Lassi píše:
Byla jsem rovněž tak chytrá, že jsem se nevdala. Dnes nemusím řešit žádné rozvody. Hip-hop hooray
Jo tak
no jo vlastne.. šikovna holka. Moje svatba stejne stala za hov.no
@Královna Kosmíru píše:
Měla cca pul roku pauzu.. bez omluvy..,
Měla jsem zahlcenou schránku s nabídkami. Musela jsem je uklidnit.
@Anonymní píše:
Třeba to, že mi konečně kývne na rozvod?zaláskuje se jindy a už to pro něj nebude takové sci-fi jako teď
Na milence se mi odpovídat nechce:lol:
No jasně, tak teď už tomu rozumím.
@Venetia píše:
Proč pořád zmiňujete peníze…jakou v tom hrají roli?
Já teda udělám lehké občerstvení, to je asi jediný nápor na finance
Já, když jsem měla někoho jen na sex, tak jsem si ho domů nebrala.
Takže dost žen čeká, že chlap je pozve k sobě.
Když je ženatý, musí zaplatit penzion, mít pronajatý byt (mrdník dle @Klopotkova ) a to už leze do peněz…
@Josefuna píše:
No ale má pravdu, hodně lidem se po 20 letech nechce jít do rizika a začínat někde zase od nuly. Po čtyřicítce to lidi jen tak z nudy fakt nedělají, protože většinou si ekonomicky nepolepší a nechtějí se vzdávat majetku a riskovat život na stáří o samotě.
Ja vcera zkoukla na youtube film od Renče Sebemilenec, je tam celej.. a po tomhle budu sama na doživotí do konce života
Příspěvek upraven 06.03.23 v 12:39