Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bigl píše:
Chatu dostal on? A ty máš ten nový větší byt?
On nestál o střídavku?
Kosmi, ty jsi teď bohatá nevěsta.
A jinak posílám, bude líp, uvidíš.
Ne mam ten menší podkrovní byt bez dluhu a s terasou
.. nedal by střídavku, takže jsem v klidu
@Anonymní píše:
Závist
@tess50 píše:
Tak bude líp. Stejně je někdy zvláštní, jak se rychle život otočí vzhůru nohama.
Jo..
@Anonymní píše:
Téma asi spíše trochu pro pobaveníAle! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila.
Já bych byla tak šťasná kdyby mi nějaká toho mého seladona chtěla ukrást. To ne, to se žádná nenajde. Přitom manžel je hezký chlap, mladý, vtipný. Jen nám to už pár let neklape, jsme spíš spolubydlící. Rozvod visí ve vzduchu, ale držíme to zatím kvůli dětem. Tak si říkám, proč ty mileny nelezou tam kde by to manželka ocenila
Berte to prosím s humorem, téma spíš na odlehčení😁
Nepodléhej panice, až se rozvedeš, za pár let zas s velkou pravdepodobnosti posle novej milášek do hajzlu tebe, karma je zdarma, na to pamatuj ![]()
Bajdvej: jak si muzes byt jista, ze nema milenku? ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Dneska jsem u advokátky podepsala rozvod, on to podepsal taky. Mam děti v plne péči, byt, auto, alimenty, vydelam si dost + kindergeldy, takže si asi pristi rok koupim další byt na hypoteku a ten pronajmu. A chci si šetřit na novou chatu.
A dovolená v Jugoslávii a pak už jen samá pozitiva ![]()
Chudák muž. ![]()
Sice se mu uleví, že ho přestaneš trápit a sexuálně ho zneužívat, ale i tak přišel na buben ![]()
@Pírko2 píše:
A dovolená v Jugoslávii a pak už jen samá pozitiva![]()
Chudák muž.
Sice se mu uleví, že ho přestaneš trápit a sexuálně ho zneužívat, ale i tak přišel na buben
Dobre mu tak volovi..
@Královna Kosmíru píše:
Dobre mu tak volovi..
Tak já myslím, že na buben nepřišel, ne? Pokud mu zůstal ten větší byt a chata…
@bigl píše:
A políčka s travkou…
@tess50 píše:
Tak zrovna tady nemyslím, že by on byl ten chudák
U nás jsem já ta mrcha, která si neuměla vážit ničeho a odešla s bytem, autem a chatou.Tak to vypadá zvenčí. Jak to bylo doopravdy nikdo neví a celkem je jim po tom houby. co si myslí okolí je mi dnes už vážně jedno.
Kdybych já odešel od manželky s 10 milionama a přišel do manželství s děravou kapsou, tak by mi bylo jedno, co si myslí okolí ![]()
@bigl píše:
Chata bude synovo, ale ten větší byt je investice do budoucna.. ve skutečnosti bude mit hodnotu cca 15. mil. A auto. A taky si naskudlil do matrace.. mezi rim co ja zivila.. a zivim naše dve děti, na ktere mi doteď nedal ani korunu… Bude otvírat restauraci a penzion.. myslim ze hlady nezemře..
@Mango_Lassi píše:
Zeptej se @Josef_t. To je náš odborník přes milenky a milence
Já myslím, že je to skvělý nápad ![]()
Nějakou kamarádku by manžel určitě ocenil, blíží se jaro, noci budou teplé ![]()
Vlastně je to důkaz lásky, když nechce, aby se manžel rozchodem trápil a myslí i na jeho život po rozvodu, aby o něj bylo postaráno ![]()
Jen to dotáhnout do konce ![]()
@Anonymní píše:
Věk, váha, výška?
58, 150, 160 a 9 cm v erekci.