Mileno, kde jsi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4451
7.3.23 09:29
@Eluneh píše:
58, 150, 160 a 9 cm v erekci.

konecne princ na bilem koni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
7.3.23 10:36
@Královna Kosmíru píše: 🙈 🙈 🙈

Ale mám dobre srdicko :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
7.3.23 10:39
@Venetia píše:
Naopak je to doba, kdy zjišťují, že už to je o ničem

Podle tvého tvrzení, nikdy nemůžeš najít partnera na celý život, a všichni se časem rozejdou, to potom na co se seznamujeme, zakládáme rodiny? Abychom o ně v průběhu let přišli, a začínali život znovu? Tak to je pecka… Nebo slovo do pranice :pocitac:

Vzpamatujte se proboha. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
7.3.23 10:39
@Fukitol píše:
konecne princ na bilem koni :mrgreen:

Bude chtít něco co unese víc kg. Třeba ten elektrický vozík co mají v Americe, tam už se adaptuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
7.3.23 10:44

Po přečtení všech příspěvků, toho chlapa lituji. Poctivě chodí do práce, a místo aby mu žena pomohla, třeba ručně stručně, když už není na písně orální, nebo mokrý tam a suchý ven, a ve výsledku z něho ta ženská dělá dbil, impotenta atd. Sama by se měla zamyslet, a chlap určitě přijde brzo na to, že pro jedno kvítí slunce nesvítí :palec: zvlášť pro takové to kvítí které roste v bažinách :potlesk: :poblion: to fakt není o co stát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
7.3.23 10:45
@Eluneh píše:
Bude chtít něco co unese víc kg. Třeba ten elektrický vozík co mají v Americe, tam už se adaptuji.

Ten už je roky i v anglii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
7.3.23 10:46
@Eluneh píše:
58, 150, 160 a 9 cm v erekci.

Dobrej fór, povedl se :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3506
7.3.23 10:51
@Klopotkova píše:
Chlap bez milenky je jako vesnice bez kostela a žena bez milence je jako týden bez neděle. :mavamPříspěvek upraven 06.03.23 v 11:00

A nebo jako týden před výplatou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106065
7.3.23 10:51
@Rotha píše:
Podle tvého tvrzení, nikdy nemůžeš najít partnera na celý život, a všichni se časem rozejdou, to potom na co se seznamujeme, zakládáme rodiny? Abychom o ně v průběhu let přišli, a začínali život znovu? Tak to je pecka… Nebo slovo do pranice :pocitac:Vzpamatujte se proboha. :roll:

Já někde napsala, že všichni?
Určitě jsou páry, které vydrží…nakolik jsou spokojeni to nikdo neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
7.3.23 12:01
@Kutil Tom píše:
Dobrej fór, povedl se :lol: :palec:

Já se nesměju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
7.3.23 12:15
@Rotha píše:
Podle tvého tvrzení, nikdy nemůžeš najít partnera na celý život, a všichni se časem rozejdou, to potom na co se seznamujeme, zakládáme rodiny? Abychom o ně v průběhu let přišli, a začínali život znovu? Tak to je pecka… Nebo slovo do pranice :pocitac:Vzpamatujte se proboha. :roll:

Můžeš, ale ta šance je malá. Půlka se rozvádí a značná část těch co ne jsou stejně nespokojení. Vzpamatuj se spíš ty :D

• Citovat
  • Upravit
3305
7.3.23 12:53
@Denny.5 píše:
Můžeš, ale ta šance je malá. Půlka se rozvádí a značná část těch co ne jsou stejně nespokojení. Vzpamatuj se spíš ty :D

Malému procentu se to fakt povede, ale bez mráčků to stejně nejde. Tyto mráčky ukážou, jestli je tam stále láska. Jen tyto mráčky nám připomenou, čeho si máme v životě vážit a za co být vděční. Jak je v tom nevěra, alkohol, drogy, závislosti, násilí, tak je budoucnost vždy nejistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
7.3.23 14:40
@LukeR1 píše:
Malému procentu se to fakt povede, ale bez mráčků to stejně nejde. Tyto mráčky ukážou, jestli je tam stále láska. Jen tyto mráčky nám připomenou, čeho si máme v životě vážit a za co být vděční. Jak je v tom nevěra, alkohol, drogy, závislosti, násilí, tak je budoucnost vždy nejistá.

Souhlas. Ale vzhledem k tomu jak je to obvykle bych to nebrala jako selhání. Pokud je člověk rozumný musí s tím počítat, a brát to jako součást života, a nežít v romantickým scifi. A ty mráčky ten vztah utužují, ale jen když to nejdou zářezy typu závislosti, podvody, násilí,,,to ten vztah spíš oslabuje. Pokud spolu prekoname nemoc, vlastní těžkosti, nezdary,,,tak to vztah posiluje.

• Citovat
  • Upravit
15332
7.3.23 21:17
@Eluneh píše:

Hmm.. jenže mne už je hodne, takže se srdickem si vykuř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.3.23 21:19
@Eluneh píše:
Hmm .. jenže mne už je hodne, takže se srdickem si vykuř :mrgreen:
@Rotha píše:

A ono to tak neni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria