Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eluneh píše:
58, 150, 160 a 9 cm v erekci.
konecne princ na bilem koni ![]()
@Venetia píše:
Naopak je to doba, kdy zjišťují, že už to je o ničem
Podle tvého tvrzení, nikdy nemůžeš najít partnera na celý život, a všichni se časem rozejdou, to potom na co se seznamujeme, zakládáme rodiny? Abychom o ně v průběhu let přišli, a začínali život znovu? Tak to je pecka… Nebo slovo do pranice ![]()
Vzpamatujte se proboha. ![]()
@Fukitol píše:
konecne princ na bilem koni
Bude chtít něco co unese víc kg. Třeba ten elektrický vozík co mají v Americe, tam už se adaptuji.
Po přečtení všech příspěvků, toho chlapa lituji. Poctivě chodí do práce, a místo aby mu žena pomohla, třeba ručně stručně, když už není na písně orální, nebo mokrý tam a suchý ven, a ve výsledku z něho ta ženská dělá dbil, impotenta atd. Sama by se měla zamyslet, a chlap určitě přijde brzo na to, že pro jedno kvítí slunce nesvítí
zvlášť pro takové to kvítí které roste v bažinách
to fakt není o co stát ![]()
@Eluneh píše:
Bude chtít něco co unese víc kg. Třeba ten elektrický vozík co mají v Americe, tam už se adaptuji.
Ten už je roky i v anglii ![]()
@Klopotkova píše:
Chlap bez milenky je jako vesnice bez kostela a žena bez milence je jako týden bez neděle. :mavamPříspěvek upraven 06.03.23 v 11:00
A nebo jako týden před výplatou ![]()
@Rotha píše:
Podle tvého tvrzení, nikdy nemůžeš najít partnera na celý život, a všichni se časem rozejdou, to potom na co se seznamujeme, zakládáme rodiny? Abychom o ně v průběhu let přišli, a začínali život znovu? Tak to je pecka… Nebo slovo do praniceVzpamatujte se proboha.
Já někde napsala, že všichni?
Určitě jsou páry, které vydrží…nakolik jsou spokojeni to nikdo neví
@Rotha píše:
Podle tvého tvrzení, nikdy nemůžeš najít partnera na celý život, a všichni se časem rozejdou, to potom na co se seznamujeme, zakládáme rodiny? Abychom o ně v průběhu let přišli, a začínali život znovu? Tak to je pecka… Nebo slovo do praniceVzpamatujte se proboha.
Můžeš, ale ta šance je malá. Půlka se rozvádí a značná část těch co ne jsou stejně nespokojení. Vzpamatuj se spíš ty ![]()
@Denny.5 píše:
Můžeš, ale ta šance je malá. Půlka se rozvádí a značná část těch co ne jsou stejně nespokojení. Vzpamatuj se spíš ty
Malému procentu se to fakt povede, ale bez mráčků to stejně nejde. Tyto mráčky ukážou, jestli je tam stále láska. Jen tyto mráčky nám připomenou, čeho si máme v životě vážit a za co být vděční. Jak je v tom nevěra, alkohol, drogy, závislosti, násilí, tak je budoucnost vždy nejistá.
@LukeR1 píše:
Malému procentu se to fakt povede, ale bez mráčků to stejně nejde. Tyto mráčky ukážou, jestli je tam stále láska. Jen tyto mráčky nám připomenou, čeho si máme v životě vážit a za co být vděční. Jak je v tom nevěra, alkohol, drogy, závislosti, násilí, tak je budoucnost vždy nejistá.
Souhlas. Ale vzhledem k tomu jak je to obvykle bych to nebrala jako selhání. Pokud je člověk rozumný musí s tím počítat, a brát to jako součást života, a nežít v romantickým scifi. A ty mráčky ten vztah utužují, ale jen když to nejdou zářezy typu závislosti, podvody, násilí,,,to ten vztah spíš oslabuje. Pokud spolu prekoname nemoc, vlastní těžkosti, nezdary,,,tak to vztah posiluje.
@Eluneh píše:
Ale mám dobre srdicko![]()
Hmm.. jenže mne už je hodne, takže se srdickem si vykuř ![]()
@Eluneh píše:Hmm .. jenže mne už je hodne, takže se srdickem si vykuř
Ale mám dobre srdicko![]()
@Rotha píše:
A ono to tak neni? ![]()