Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bigl píše:
@Mango_Lassi
Hlavně si myslím, že přivolávání milenky je tak trochu hra s ohněm a zakladatelka asi neví, co si tím může přivodit. Jestli se chce rozvést, ať se rozvede i bez milenky.
Vím, že je to spíš téma pro zasmání, ale pokud by to někdo myslel vážně, tak mi z toho vyplývá to, že nechce být pro okolí ta, která rozbila rodina. Může za to přece ten ha*zl chlap. Chápu, že je těžké, aby se dva dospělí lidé dohodli na rozvodu bez dalšího v týmu. Musí to být totiž častokrát fatální chyba toho druhého.
@Alušáček píše:
Dej inzerat
Hledá se milenka pro manžela.
značka : Jen čistotná rajda!
Více info u manželky na tel čísle…
![]()
to snad zakladatelka, nemůže myslet vážně. Ty musíš být milionová, ženská. Přeješ si v domě milenku… Co na to říct
, je sice od tebe šlechetné, že držíš kvůli dětem, ale to se ti vymstí, přeji ti aby tě osvitilo slunce (až vyleze)
a aby jste našli společnou řeč, a kurde hledejte důvody, proč zůstat spolu, ne způsoby jak zničit rodinu. Kdyztak se přihlaste do výměny manželek
![]()
@Anonymní píše:Řekl bych, že si často spíš snaží udržet ten servis, než že by chtěli být s ní…
Soudě dle toho, že tvůj manžel se rozvodu brání, tak jednoduše nejspíš žádnou milenku nechce, nehledá. Nějakým (i když možná špatným) způsobem se snaží udržet vaše manželství a být s tebou. Mám to doma podobně, proto anonym, a taky jsem si kolikrát říkala, že by si nějakou mohl najít, aby od něj byl doma občas klidU nás jde o setrvalý stav posledních x let, manželství přes 20 let.
Tak většinou má chlap milenku, protože si ji našel nebo sbalil, aktivně. Neřekla bych, že ženy se honí primárně za ženatými, co z toho? Podle mě iniciátor je většinou chlap. Ten tvůj asi nikoho nehledá, nejspíš ![]()
@Mango_Lassi píše:
NJ, kdyz chlap nechce milenku, těžko mu jí vnutíš.
Co když už ju má, potajomky
![]()
@Rotha píše:
Co když už ju má, potajomky![]()
To jsou spekulace mimo zadání.
To by zakladatelka nezakládala tohle vlákno.
@Anonymní píše:
Soudě dle toho, že tvůj manžel se rozvodu brání, tak jednoduše nejspíš žádnou milenku nechce, nehledá. Nějakým (i když možná špatným) způsobem se snaží udržet vaše manželství a být s tebou. Mám to doma podobně, proto anonym, a taky jsem si kolikrát říkala, že by si nějakou mohl najít, aby od něj byl doma občas klidU nás jde o setrvalý stav posledních x let, manželství přes 20 let.
Vztah od vztahu, někdo po 20 letech je zralý na nože, druhý vztah zase je plný lásky a milování i po 20 letech. 20 let už je doba kdy se lidi nerozcházejí, už si museli zvyknout na veškeré své chyby. ![]()
Chlap bez milenky je jako vesnice bez kostela a žena bez milence je jako týden bez neděle. :mavam
Příspěvek upraven 06.03.23 v 11:00
@Rotha píše:
Vztah od vztahu, někdo po 20 letech je zralý na nože, druhý vztah zase je plný lásky a milování i po 20 letech. 20 let už je doba kdy se lidi nerozcházejí, už si museli zvyknout na veškeré své chyby.
Tvoje názory jsou všeobecně dost ujeté, ale díky za rozbor
![]()
@Rotha píše:to snad zakladatelka, nemůže myslet vážně. Ty musíš být milionová, ženská. Přeješ si v domě milenku… Co na to říct
![]()
, je sice od tebe šlechetné, že držíš kvůli dětem, ale to se ti vymstí, přeji ti aby tě osvitilo slunce (až vyleze)
a aby jste našli společnou řeč, a kurde hledejte důvody, proč zůstat spolu, ne způsoby jak zničit rodinu. Kdyztak se přihlaste do výměny manželek
![]()
Do výměny manželek by nás nevzali, máme oba všechny zuby na svém místě
![]()
@Anonymní píše:
Vidím, že je nás více ![]()
Už jsem se bála, že jsem sněhová vločka ![]()
@Raymi píše:
Hledá se milenka pro manžela.
značka : Jen čistotná rajda!
Více info u manželky na tel čísle…![]()
@Anonymní píše:
Vidím, že je nás více
Už jsem se bála, že jsem sněhová vločka