Mileno, kde jsi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
6.3.23 10:15
@bigl píše:
Hele, znám dost případů, kdy to tak bylo a ženská fakt nic netušila. Netvrdím, že je to tento případ, ale je to jedna z možností.

Ok. Vím, že máš hodně známých a hodně různých příběhů, ale moje zkušenost je jiná. Je to jedna z možností.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 10:15
@Anonymní píše:
Téma asi spíše trochu pro pobavení :lol: Ale! Zajímalo by mě jaktože tady stále čtu, že chlapi mají milenky, které je chcou odloudit od rodiny a u nás se stále žádná neobjevila. :nevim: Já bych byla tak šťasná kdyby mi nějaká toho mého seladona chtěla ukrást. To ne, to se žádná nenajde. Přitom manžel je hezký chlap, mladý, vtipný. Jen nám to už pár let neklape, jsme spíš spolubydlící. Rozvod visí ve vzduchu, ale držíme to zatím kvůli dětem. Tak si říkám, proč ty mileny nelezou tam kde by to manželka ocenila :lol:Berte to prosím s humorem, téma spíš na odlehčení😁

Super, to muj neni vubec vtipný a sex nebyl 4 roky a ta bájná milenka taky nikde! :cert: vzdycky kdyz tu nejaka píše, ze to rekne manželce, tak ji povzbuzuju!

• Citovat
  • Upravit
18144
6.3.23 10:16

@Mango_Lassi
Hlavně si myslím, že přivolávání milenky je tak trochu hra s ohněm a zakladatelka asi neví, co si tím může přivodit. Jestli se chce rozvést, ať se rozvede i bez milenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.3.23 10:18
@bigl píše:
@Mango_Lassi
Hlavně si myslím, že přivolávání milenky je tak trochu hra s ohněm a zakladatelka asi neví, co si tím může přivodit. Jestli se chce rozvést, ať se rozvede i bez milenky.

Já to tak neberu. Je to jen diskuze na epipi, sama zakladatelka to má pro pobavení. Radši jí poraď, jak sehnat pro manžela milenku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 10:18
@Anonymní píše:
Super, to muj neni vubec vtipný a sex nebyl 4 roky a ta bájná milenka taky nikde! :cert: vzdycky kdyz tu nejaka píše, ze to rekne manželce, tak ji povzbuzuju!

Asi máme smůlu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.3.23 10:19
@Anonymní píše:

Fakt ze života tohle :D máš super přístup.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 10:20
@Anonymní píše:
Asi máme smůlu :lol:

Jinak uz jsem taky uvazovala o nejaké nastrčené, ale to je asi záležitost spíš televizní :D

• Citovat
  • Upravit
2077
6.3.23 10:22
@Mango_Lassi píše:
Každý chlap fakt není posedlý sexem a když spolu nespí, neznamená to, že ho má jinde.

To potvrzuji, spousta chlapů vydrží bez sexu klidně tři i dva týdny vcelku. Ale těm nabídkám se těžko odolává. A pokud není sex doma, tak bude určitě někde na návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.3.23 10:22
@Anonymní píše:

A ty sis aspoň našla náhradu, nebo jsi fakt 4 roky bez? 8o

• Citovat
  • Upravit
56505
6.3.23 10:23

Znám jednu Milenu ale ta je už léta vdává. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Proximus píše:
To potvrzuji, spousta chlapů vydrží bez sexu klidně tři i dva týdny vcelku. Ale těm nabídkám se těžko odolává. A pokud není sex doma, tak bude určitě někde na návštěvě.

Tady se žádné nabídky nekonají :mrgreen: viz úvodní příspěvek

• Citovat
  • Upravit
15217
@Anonymní píše:
To už mě taky napadlo :lol:
Jak to provést nemám tušení :lol:

Dej inzerat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
6.3.23 10:31

Tak si najdi milence ty a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13184
6.3.23 10:33
@Anonymní píše:
To už mě taky napadlo :lol:
Jak to provést nemám tušení :lol:

Normálně jako placenou službu…platit budeš ty ji, že ti ho svede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 10:38

Soudě dle toho, že tvůj manžel se rozvodu brání, tak jednoduše nejspíš žádnou milenku nechce, nehledá. Nějakým (i když možná špatným) způsobem se snaží udržet vaše manželství a být s tebou. Mám to doma podobně, proto anonym, a taky jsem si kolikrát říkala, že by si nějakou mohl najít, aby od něj byl doma občas klid :mrgreen: U nás jde o setrvalý stav posledních x let, manželství přes 20 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky