Nevyrovnaný muž

59
6.3.23 18:56

Nevyrovnaný muž

Ahoj holky, měla jste některá zkušenost být ve vztahu s nevyrovnaným mužem? Jak se vlastně pozná že je muž nevyrovnaný??

Bývá impulzivní, neuznává chybu a když mu ji jen naznačím, tak mu prý hned něco vytýkám. Je tvrdohlavý a rád se chlubí jak se v minulosti rval… :?
Otec mu zemřel v pubertě a s matkou vztah nemá…
Jak s takovým člověkem jednat, pokud mám zájem to nezatracovat nebo to prostě nemá smysl?

Příspěvek upraven 07.03.23 v 07:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
6.3.23 18:58

Je narušenej bez vzorů z mládí a sebevědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.3.23 19:01

@kazzatel Ano, to si říkám taky. Sebevědomí nemá žádné nebo minimální. Proto ze sebe dělá drsňáka. Taková póza… řekla bych :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.3.23 19:09

Nekvalitní matroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.3.23 19:18

Pokud mu něco vyctes, ale nic hrozneho i jen třeba ze srandy, tak hned útočí? Pokud ano je nevyrovnany, pokud to přejde nebo zareaguje klidne, pak je vyrovnaný. Aspoň já to takto rozděluji a většinou to tak funguje.
Teď je otázka, jak moc ti ty věci vadí. Znám ženy, který silacky reci imponuji a takové, které je rozciluji… můj chlap občas taky řekne něco z mladí silackeho, já ho vždy zpražím, jelikož násilí nesnáším a on si z toho udělá srandu a dal to neřeší a frekvence těchto příběhů se zmenšuje.
Pokud si v zásadních věcech rozumíte, mate stejné vize do budoucna a není to na sílu, tak bych mu zkusila tu vyrovnanost (sebejistotu) dát a uvidíš, jestli se něco změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
6.3.23 19:28

Napiš nějaké konkrétní situace a rozhovory. Záleží, jestli je v jádru dobrý kluk, jenom přecitlivělý, nebo v jádru špatný. Jestli je spíš inteligentní, nebo ani ne. Jestli vede dobrý život - má normální práci, kamarády, koníčky, názory..

Obecně je lepší mluvit formou já, ne formou ty - „čekala jsem včera, že zavoláš, jak jsi říkal, a domluvíme se“ versus „proč / zase jsi nezavolal. jak se pak máme na něčem domluvit.“ třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
6.3.23 19:33

S takovým člověkem se nejlíp jedná tak, že ho opustíš. Pokud nechceš půl života řešit následky jeho pošramocené psychiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.3.23 19:41
@patti22 píše:
Ahoj holky, měla jste některá zkušenost být ve vztahu s nevyrovnaným mužem? Jak se vlastně pozná že je muž nevyrovnaný?? Mám partnera 4 měsíce, a čím dál víc si to začínám myslet.Bývá impulzivní, neuznává chybu a když mu ji jen naznačím, tak mu prý hned něco vytýkám. Je tvrdohlavý a rád se chlubí jak se v minulosti rval… :?
Jak s takovým člověkem jednat, pokud mám zájem to nezatracovat nebo to prostě nemá smysl?

Podivej se na narcistni poruchu osobnosti. Na youtube:
Jako fenix
Jan Dvorak - poznej sveho psychopata apod.
Sam Vaknin

Jinak byt s nekym kdo je emocne nestabilni a nepracuje s tim nebo nedej boze ma prave treba narcistni poruchu osobnosti, ktera je nevylecitelna - vznika mezi 3.-4.rokem veku ditete, a neni temer uadna sance, ze by ten clovek s touto poruchou na sebe ziskal nahled, tak to neni vztah, ale ocistec. Casto v techto vztazich byvaji lide, kteri taky nejsou v poradku - jsou kodependentni - zavisli na vztahu z duvodu napriklad spasitelskeho komplexu, prehnane empatie apod., ale narcista muze bezproblemu rozebrat i cloveka s dobrou sebehodnotou, ale vysokou empatii - na to pozor.
Takze jestli si chces misto pohodovy a klidnyho vztahu uzit jizdu na emocni horske draze - tak tyhle typy jsou to prave orechove. Jestli chces ten klidny vztah - tak bud mu rict, at si to jde nekam resit (emocni nestabilitu) nebo bude papa anebo mu rict papa rovnou (u narcise ani nic jineho mozne neni) Nic mezi neexistuje.

Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
6.3.23 19:55
@patti22 píše:
Ahoj holky, měla jste některá zkušenost být ve vztahu s nevyrovnaným mužem? Jak se vlastně pozná že je muž nevyrovnaný?? Mám partnera 4 měsíce, a čím dál víc si to začínám myslet.Bývá impulzivní, neuznává chybu a když mu ji jen naznačím, tak mu prý hned něco vytýkám. Je tvrdohlavý a rád se chlubí jak se v minulosti rval… :?
Jak s takovým člověkem jednat, pokud mám zájem to nezatracovat nebo to prostě nemá smysl?

Vypadá to na nějakou poruchu osobnosti…

Jak to má s prací, vydrží někde delší dobu?
Co jeho vztahy?
S kým se to dřív rval, když na to tak rád vzpomíná?
Jaký má vztah k chlastu, cigaretám, drogám?

Každopádně s ním bude veselo v baráku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
6.3.23 20:44
@patti22 píše:
@kazzatel Ano, to si říkám taky. Sebevědomí nemá žádné nebo minimální. Proto ze sebe dělá drsňáka. Taková póza… řekla bych :roll:

A čím ti imponuje?

• Citovat
  • Upravit
5134
6.3.23 20:54
@patti22 píše:

Já jsem za celý svůj život potkal jediného nevyrovnaného muže v hospodě, to bylo když mi bylo 16let a on tam třískal věcma kolem sebe. Od té doby jsem potkal jen hodné muže a mudrce, co maj doma zlé a nevyrovnané ženy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.3.23 06:16

@free333 Delší dobu je sám, práci má asi nějaký čas. Rád se napije, občas si dá i trávu jak sám říká. Pere se třeba s cizími lidmi co ho asi naštvou nebo třeba na něj doráží. Teď se naštval kvůli tomu, že jsem vyjádřila svůj názor. Občas má chvíle, kdy semnou nekomunikuje a ozve se za nějaký čas. Ale řekla bych že je v jádru hodný člověk. Jen má občas slabé chvilky, sám to tak nazval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.3.23 06:19

@Badboda Právě že už ničím, poslední dobou si říkám to samé. Jeho poslední čin, byl fakt úlet… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.3.23 06:21

@Costasgalicia To vůbec nevím jestli ho řadit až takhle. Ale podívám se na to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
7.3.23 06:23
@patti22 píše:
@free333 Delší dobu je sám, práci má asi nějaký čas. Rád se napije, občas si dá i trávu jak sám říká. Pere se třeba s cizími lidmi co ho asi naštvou nebo třeba na něj doráží. Teď se naštval kvůli tomu, že jsem vyjádřila svůj názor. Občas má chvíle, kdy semnou nekomunikuje a ozve se za nějaký čas. Ale řekla bych že je v jádru hodný člověk. Jen má občas slabé chvilky, sám to tak nazval

Takže závislý na chlastu, drogách, práci má možná, rád se rval, to je ženich k pohledání…

Nebylo by dobré poptat se nějakého odborníka, proč máš sklony vybírat si do vztahu takovou atrapu a ještě ho omlouvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí