Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@patti22 píše:
@Costasgalicia To vůbec nevím jestli ho řadit až takhle. Ale podívám se na to.
No tak to se na to schvalne podivej. Typicky je, zvlast pro skrytyho narcistu, ze nenavidi, kdyz mu nekdo oponuje a tresta tichem. Narcisti take casto zneuzivaji navykovych latek, protoze citi uvnitr sebe strasnou prazdnotu.
Kazdopadne, kdyz pije a kouri travu tak i to samozrejme pusobi neskonale na emocni nevyrovnanost.
Kazdopadne je to borec, ktery ma sam se sebou velky problem a je jedno co za tim je.
To je do budoucna docela katastrofa, zvlášť když už teď neumí uznat chybu. Jo mam zkušenost, a doporučuju rychle zdrhat, a počkat si na někoho trochu normálního ![]()
@Costasgalicia Taky si to teď už myslím. Na sociálních sítích si dal knihu o Hitlerovi a schválně ukazoval fašistický znak na knize obalu, který je jinak skrytý. Tak jsem mu na to napsala ve srandě komentář, že mu za to dá Ježíš facku. Prostě kravina, a hned mě potom zablokoval
. Šašek…
No záleží jaké chyby a já často mu naznačuješ. Jestli ho třeba nonstop nebuzeruješ ![]()
@patti22 píše:
@Costasgalicia Taky si to teď už myslím. Na sociálních sítích si dal knihu o Hitlerovi a schválně ukazoval fašistický znak na knize obalu, který je jinak skrytý. Tak jsem mu na to napsala ve srandě komentář, že mu za to dá Ježíš facku. Prostě kravina, a hned mě potom zablokoval. Šašek…
Tak nejen, ze je porouchanej, ale jeste je to i idiot. Tak tady neni o cem. S rozbehem kopnout do zadku.
@patti22 píše:
@free333 Delší dobu je sám, práci má asi nějaký čas. Rád se napije, občas si dá i trávu jak sám říká. Pere se třeba s cizími lidmi co ho asi naštvou nebo třeba na něj doráží. Teď se naštval kvůli tomu, že jsem vyjádřila svůj názor. Občas má chvíle, kdy semnou nekomunikuje a ozve se za nějaký čas. Ale řekla bych že je v jádru hodný člověk. Jen má občas slabé chvilky, sám to tak nazval
Utikej, pokud na sobě nezačne pracovat, bude to jen horší.
Ne, opravdu všichni nejsou v jádru dobří lidé. Sundej zamilované brýle a vrať se na zem, naivko. Jednou bys ho mohla naštvat tak, že by zbil i tebe. Protože násilí se časem vždy stupňuje. Pokrytec. Nebude to nejostřejší tužka v penále.
UTÍKEJ
A když se holka probere a kopne ho do zadku neni zdaleka vyhrano.
Je velka pravdepodobnost, ze tenhle exemplar bude delat potize…kdyz se tak rad pral driv))
Jako chapu mlady holky, ale to jim mamy nevstepujou alespon nejaky zasady vyberu partnera??
@patti22 píše:
@Costasgalicia Taky si to teď už myslím. Na sociálních sítích si dal knihu o Hitlerovi a schválně ukazoval fašistický znak na knize obalu, který je jinak skrytý. Tak jsem mu na to napsala ve srandě komentář, že mu za to dá Ježíš facku. Prostě kravina, a hned mě potom zablokoval. Šašek…
To je dement, promiň
mas na lepšího
@patti22 píše:
@free333 Rád se napije, občas si dá i trávu jak sám říká. Pere se třeba s cizími lidmi co ho asi naštvou nebo třeba na něj doráží.
Tomu říkám partnerský materiál
Máš chuť ho zachraňovat nebo proč s ním jsi?
Všem děkuji za odpovědi
Nikoho zachraňovat nechci. S tím člověkem nežiju, jen jsme se občas scházeli. A na takový přístup nejsem zvědavá, a ani na to nemám energii, aby se z ničeho nic urazil, a přestal komunikovat, a pak se zase ozval jakoby nic, jak to několikrát udělal. Přeji hezký den, obzvláště dnes ženám k našemu dní MDŽ ![]()
Dobre jsi udelala tohle je proste velky spatny. Taky jsem si takoveho dlouho obhajovaöa co byl v jadru dobry clovek a verim v to porad, ze je. Jen takovy zivot a citovym labilem je dost vysilujici.
To je zase ten rodinný přítel, co měl slabou chvilku i v lednu?
Každopádně, přitahuješ si do života „zajímavé“ typy mužů, přemýšlela jsi už o tom někdy?
@TerezkaSt píše:
Dobre jsi udelala tohle je proste velky spatny. Taky jsem si takoveho dlouho obhajovaöa co byl v jadru dobry clovek a verim v to porad, ze je. Jen takovy zivot a citovym labilem je dost vysilujici.
Přesně, v jádru dobrej, ale nedá se to. Musel by ten člověk na sobě dost zapracovat..aby se s nim dalo normálně bavit a vycházet. Já nechápu, že tyhle lidi nechtěj žít lepší život..