Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když minulý partner minul klitoris o 5 cm, tak jsem ho zpět nevedla hned. Nečekala jsem rok a půl…
![]()
@Malpigi Já jsem z toho už trochu zoufalá a mrzí mě to že nám to neklape jen v posteli jinak jo.
Já být vámi tak si s partnerem sedu a porberu to. Třeba najdete způsob sexu, který se vám oboum bude líbit.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 32, s mým snoubencem jsem cca rok a půl. Náš vztah je super, až než dojde na sex. Nedokáže mě udělat ani rukou, pusou. Občas se snaží ale furt opakuje ty samé věci co se mi nelíbí a já ho furt navadim ale ani tak mě neudělá a musím to dojet sama. Když s ním o tom mluvím tak by mě prý udělat chtěl a ví že bych chtěla aby se mi věnoval v každém sexu. Ale já mám pocit že na mě se soustředí jen občas a jinak uděláme jeho a já nic.
a proč je to snoubenec?
@AdelaMaty01 píše:
Přesně, já bych taky se takovým chlapem nezasnoubila.
Ve všem si moc rozumíme. Tohle je jediná věc ve které se „neshodneme“.
@Anonymní píše:
a to je právě ten problém. takových tady už psalo jak si ve všem rozumí. jen ten sex nic moc ![]()
@Anonymní píše:
Jenže přesně takhle věc vás, hlavně tebe, dožene. Za měsíc, rok, 10 let po svatbě se tady budeš ptát, co máš dělat, protože jsi nespokojená.
Za mě pokud nejsi uspokojena po sexuální stránce, tak fakt nemá být snoubencem a i když to teď nechceš vidět, tak se kvůli tomu a pak dalším drobnostem dřív nebo později rozejdete.
@Anonymní píše:
A to je zrovna velice podstatná věc. Po letech budeš tak sexuálně frustrovaná, že buď budeš zahýbat nebo z tebe bude nerudná baba. Nebrala bych si ho.
Pokud to nefunguje ani když ho navádíš, co má dělat, tak to nemá smysl.
Já půjdu klidně proti proudu…tak to v sexu „neklape“, protože on tebe neudělá, ale můžeš si to přece u sexu s ním udělat sama, koupit „kámoše“
já bych jinak funkční vztah nezahazovala… ale já taky nemám ve svém životě sex na prvním místě.
@kve-tinka Já mám hračky ale on se vždy tváří, jako že mu vadí když to používám. Při sexu jako takovém se neudělám ani rukou já, prostě to nejde. Potřebuji aby to bylo bez penetrace a pak mi to jde.
Dobrý den, je mi 32, s mým snoubencem jsem cca rok a půl. Náš vztah je super, až než dojde na sex. Nedokáže mě udělat ani rukou, pusou. Občas se snaží ale furt opakuje ty samé věci co se mi nelíbí a já ho furt navadim ale ani tak mě neudělá a musím to dojet sama. Když s ním o tom mluvím tak by mě prý udělat chtěl a ví že bych chtěla aby se mi věnoval v každém sexu. Ale já mám pocit že na mě se soustředí jen občas a jinak uděláme jeho a já nic.