Partner v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
6.3.23 17:46

Koukám kolik žen ti tu říká, proč ze je vlastně snoubenec, když vám to tolik nejde v sexu… já se třeba taky jinak, než rukou neudělám a to tam muže dělat jazykové tornádo. Proste jen žena přesně ví, jak, kam, jakou rychlosti atd.. pokud si do toho on nevěří, ze mu třeba to říkáš po xtý a zpruzeně, tak ho i chápu. Jen malé procento žen dojde k vyvrcholení bez stimulace klitorisu. Já bych z toho nedělala vědu a proste našla společnou cestu. Nejdřív třeba sex a pak ruka chvíli jeho a chvíli nakonec tvoje… pokud se budete moc snažit bude růst akorát frustrace ze sexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 17:49

@Michaeladr1 jsem na něj při tom milá a snažím se aby to bylo příjemné oběma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 17:55

Já teda nevím, ale když si rozumíte ve všem kromě se u, proč nejste jen kamarádi? Sex je to, co dělá vztah něčím víc a když to tam není? Tohle bych akceptovala jenom, pokud by se jednalo o nějakého multimiliardáře, který by zabezpečil pravnoučata mých pravnoučat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5134
6.3.23 18:08
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 32, s mým snoubencem jsem cca rok a půl. Náš vztah je super, až než dojde na sex. Nedokáže mě udělat ani rukou, pusou. Občas se snaží ale furt opakuje ty samé věci co se mi nelíbí a já ho furt navadim ale ani tak mě neudělá a musím to dojet sama. Když s ním o tom mluvím tak by mě prý udělat chtěl a ví že bych chtěla aby se mi věnoval v každém sexu. Ale já mám pocit že na mě se soustředí jen občas a jinak uděláme jeho a já nic.

Proto si hledám ženy co mají vaginální orgasmus, nemusím s nima pak takhle složitě pracovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.3.23 18:18
@Pírko2 píše:
Proto si hledám ženy co mají vaginální orgasmus, nemusím s nima pak takhle složitě pracovat :nevim:

A co když to důkladně ze začátku předstírá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
6.3.23 18:43

A nesoustredis se až moc na ten sex? Jsi uvolněná? Máš vyplou hlavu a vnímáš jen dotyky, vůně, hlas..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
6.3.23 18:50
@Michaeladr1 píše:
:mrgreen: to je pak její problém.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.3.23 18:55

To se nedobře čte. Týpek nebude zrovna studnice kreativity. To je blbý no.
Zkus být nemilá, přikazuj drsně, třeba mu sedne submisivnost. Což je vlastně ještě horší představa ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 19:01

@řeřicha Ano, kdybych se při to uvolňovala ještě více, nemuselo by to dopadnout dobře :D. Jsem naprosto uvolněná a zrelaxovaná.

• Citovat
  • Upravit
14376
6.3.23 19:05

A já si myslím, že není chyba až tak v něm. Je zřejmé, že nejste ani jeden zkušený. Možná to je tvým podvědomím, jasně, že se ti všechny jeho praktiky nelíbí, ale zároveň nejsi schopna dosáhnout orgasmu s ním za žádnou cenu. Měla jsem to tak se svým prvním i druhým partnerem. Neuměla jsem se dostatečně uvolnit, naštěstí to oba chápali a nebyli proti hračkám. Změnilo se to, až když jsem něco udělala se svým vnitřním nastavením, začala jsem si sex doslova užívat, rozmazlovat se. Ale byla to dlouhá cesta. Musíš přestat brát sex jako prostředek k uspokojení, ale užívat si každý jeho okamžik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.3.23 20:44

A nekdy s nekym jinym ti to slo, nebo jen sama se sebou?

Tohle te bude dlouhodobe strasne frustrovat. Neni dobry si ho brat.
S jinym to muze byt uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 20:53

@Lucie_Sx Já před ním měla jen jednu rychlovku na odpannění, takže ne. Samotné mi to jde hladce. To jsem schopna se udělat do 5 minut.

• Citovat
  • Upravit
5134
6.3.23 20:56
@Michaeladr1 píše:

Prosimtě rychlé stahy třeba těžko, zčervenání jak? :nevim:

Pomalý stahy nahraješ, ale takhle hodně rychlé ne… :nevim:

To hekání a jiné věci už by šly nahrát, to uznávám, ale když se to sejde dohromady a chce s tebou spát dál… a třeba i jen spát (bez dalších výhod), tak proč by to dělala? :nevim:

Jakou výhodu by měla třeba milenka (možná občasné večeře, ale to si dneska koupí kde kdo), z toho se scházet s někým hlavně na sex, kdyby jí to nebavilo? Můžeš mi to říct?

Nebo mě snad chtěla opakovaně kvůli mé krásné duši? :nevim: Kvůli mé vtipné a veselé povaze, byť občas poněkud depresivně-morbidním způsobem? :nevim: Aspoň chvíli se hřát na výsluní mé zářivé povahy? Urvat si aspoň kousek mé pozornosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.3.23 21:29
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Já před ním měla jen jednu rychlovku na odpannění, takže ne. Samotné mi to jde hladce. To jsem schopna se udělat do 5 minut.

No, tyhle veci casto prichazeji s vekem a zmenou partnera :nevim:.

Ty jsi vlastne orgasmus od muze nikdy nezazila, tak nemas s cim srovnavat, ale ver, ze to je uplne jiny level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
6.3.23 21:54
@Michaeladr1 píše:
Koukám kolik žen ti tu říká, proč ze je vlastně snoubenec, když vám to tolik nejde v sexu… já se třeba taky jinak, než rukou neudělám a to tam muže dělat jazykové tornádo. Proste jen žena přesně ví, jak, kam, jakou rychlosti atd.. pokud si do toho on nevěří, ze mu třeba to říkáš po xtý a zpruzeně, tak ho i chápu. Jen malé procento žen dojde k vyvrcholení bez stimulace klitorisu. Já bych z toho nedělala vědu a proste našla společnou cestu. Nejdřív třeba sex a pak ruka chvíli jeho a chvíli nakonec tvoje… pokud se budete moc snažit bude růst akorát frustrace ze sexu…

Tak to si nemyslím, že nás je až tak málo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky