Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 32, s mým snoubencem jsem cca rok a půl. Náš vztah je super, až než dojde na sex. Nedokáže mě udělat ani rukou, pusou. Občas se snaží ale furt opakuje ty samé věci co se mi nelíbí a já ho furt navadim ale ani tak mě neudělá a musím to dojet sama. Když s ním o tom mluvím tak by mě prý udělat chtěl a ví že bych chtěla aby se mi věnoval v každém sexu. Ale já mám pocit že na mě se soustředí jen občas a jinak uděláme jeho a já nic.
Poslala byvh ho do kopru. Za rol budes psat..nedavam sex, mam zahnout?
Zahýbání si snad nezaslouží nikdo v žádném vztahu. To už je lepší se fakt rozejít.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 32, s mým snoubencem jsem cca rok a půl. Náš vztah je super, až než dojde na sex. Nedokáže mě udělat ani rukou, pusou. Občas se snaží ale furt opakuje ty samé věci co se mi nelíbí a já ho furt navadim ale ani tak mě neudělá a musím to dojet sama. Když s ním o tom mluvím tak by mě prý udělat chtěl a ví že bych chtěla aby se mi věnoval v každém sexu. Ale já mám pocit že na mě se soustředí jen občas a jinak uděláme jeho a já nic.
A jak se uděláš? Rukou nebo pusou? Máš vaginální nebo klitoridální orgasmus nebo oba? Nebo i anální? ![]()
Musíš znát sama sebe a pak mu říct, co má dělat a to rázně.
Já to na ženských poznám rychle sám a podle toho je selektuju, do dalšího kola Pírkova super-výběru na partnerku: patří rozhodně mít vaginální orgasmus. Udělat se přitom, ne před či po, ale při souloži… protože to je to krásné spojení.. a vím, že jí soulož dělá dobře a skvěle, zatímco pouze klitoridální by ani zásun vlastně nepotřebovaly vůbec a cítí jen „trochu něco“ nebo nic nebo tak… Ale to se nedá srovnat s vaginálně náruživou, tam každý zásun dělá svoje a ty víš, že to fakt cítí…
![]()
@Pírko2 udělám se rukou. orgasmus mám jen klitorialni a anal se bojim takže to nevim.
@kve-tinka píše:
Já půjdu klidně proti proudu…tak to v sexu „neklape“, protože on tebe neudělá, ale můžeš si to přece u sexu s ním udělat sama, koupit „kámoše“já bych jinak funkční vztah nezahazovala… ale já taky nemám ve svém životě sex na prvním místě.
To je fakt bezva perspektiva..mít chlapa a dělat si to sama