Partner v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6865
6.3.23 16:41
@Anonymní píše:
@kve-tinka Já mám hračky ale on se vždy tváří, jako že mu vadí když to používám. Při sexu jako takovém se neudělám ani rukou já, prostě to nejde. Potřebuji aby to bylo bez penetrace a pak mi to jde.

tak jestli mu vadí, že máš hračky a přitom sám pro tvé blaho udělá nula/nula nic… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
6.3.23 16:42
@Anonymní píše:
@kve-tinka Já mám hračky ale on se vždy tváří, jako že mu vadí když to používám. Při sexu jako takovém se neudělám ani rukou já, prostě to nejde. Potřebuji aby to bylo bez penetrace a pak mi to jde.

Tak tohle už je diskuze spíš na amatéry, ale když teda nic nedělá špatně, ale ty se neuděláš ani tak, tak je to snad něco jiného, než že se ti nevěnuje. :roll: udělej se, až ráno půjde do práce a neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
6.3.23 16:55
@Sisika9 píše:
Tak tohle už je diskuze spíš na amatéry, ale když teda nic nedělá špatně, ale ty se neuděláš ani tak, tak je to snad něco jiného, než že se ti nevěnuje. :roll: udělej se, až ráno půjde do práce a neřeš.

Asi tak, nejde jí to ani samotné, ale on má dokázat zázrak :nevim:
Už to s někým někdy šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 16:55

@Sisika9 On mi to ale dělá špatně i když mu říkám že se mi to nelíbí takhle a ukážu mu jak na to tak se pak stejně vrátí k tomu, co bylo špatně a tak furt dokola. Já bych strašně moc chtěla abychom si i v tomhle směru rozuměli.

• Citovat
  • Upravit
102
6.3.23 16:56

Přesně :D. Jak tě má on udělat, když se neuděláš sama? Chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 16:58

@Josefuna Sama se udělat umím.

• Citovat
  • Upravit
12501
6.3.23 17:01
@Anonymní píše:
@Josefuna Sama se udělat umím.

Vzdyť píšeš, že Ti to nejde, pokud je u toho i penetrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 17:03

@Josefuna No při penetraci ne, ale jinak rukou to jde. On mi to neumí udělat ani rukou ani pusou i když ho navádím.

• Citovat
  • Upravit
12501
6.3.23 17:08
@Anonymní píše:
@Josefuna No při penetraci ne, ale jinak rukou to jde. On mi to neumí udělat ani rukou ani pusou i když ho navádím.

Tak zase ono to není pro muže tak snadné, asi neodhadne s jakou silou to má provádět, přece jen se jedná o dost citlivý orgán.
Zřejmě nebudete v tomto kompatibilní, je ale otázka, jestli s jiným jsi byla spokojená. To je třeba zvážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 17:16

@Josefuna já jiného neměla. Před ním jsem měla jen jednou sex a to byla jen taková rychlovka, aby mě někdo zbavil panenství

• Citovat
  • Upravit
12501
6.3.23 17:19
@Anonymní píše:
@Josefuna já jiného neměla. Před ním jsem měla jen jednou sex a to byla jen taková rychlovka, aby mě někdo zbavil panenství

Tak vidíš, máš sex vlastně teprve půl roku a sama jsi nezkušená. A ještě se takhle nechat odpanit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5231
6.3.23 17:26

Zkusila bych si o tom s nim jeste jednou promluvit, aby pochopil vaznost situace, a kdyby to nezabralo, silne bych zvazovala „odsnoubeni“, protoze pro me je sex v zivote hodne dulezity, takze je mi jasne, ze by driv nebo pozdeji stejne nasledoval rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 17:30

@Josefuna rok a půl jsme spolu

• Citovat
  • Upravit
2721
6.3.23 17:32

Nech ho vždycky trochu potrénovat s tím, že se budete věnovat jen tobě, bez penetrace nebo snahy o jeho uspokojení, a až tě to přestane bavit, tak se dodeláš, zatímco on te třeba může hladit - třeba na prsou nebo jen tak celkově. Pak se můžete věnovat jemu. Anebo se můžete střídat podle chuti - třeba on chce ráno, tak on ráno, ty i on zítra večer, tak zítra večer postupně oba. Nějaký ten vibrátor klidně můžeš sverit i jemu. Jinak to není soutěž o počet nebo rychlost orgasmů, tak z toho nedělejte drama. Řešení existuje, pokud je vůle k řešení a nevytváříte nesmyslné požadavky, očekávání a překážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
6.3.23 17:39

Jestli je to tvůj první partner, bojím se, že si jednou budeš říkat, jestli by to s někým nešlo přirozeněji, ne tak na sílu. Zkus si na to odpovědět už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí