Vyměnil mě za kolegyni

Anonymní
7.3.23 00:32

Výměna za kolegyni

Ahoj 🙂přišla jsem si pro váš nestranný názor nebo se spíše vykecat.
V létě jsem na konferenci potkala mého teď už ex partnera, chvíli jme se vídali když přišel s nápadem se sestěhovat, i když to na mě bylo rychlé souhlasila jsem.5 měsíců bylo fakt krásných, mluvil o svatbě i o dítěti. Pak najednou začal být víc a víc chladný a sváděl to na to že nemá čas na kariéru a že ten čas který mu zbývá dá radši sobě než mě. Přiznal že je sobec, Asi po 2 týdnech 6.unora jsme se rozešli s tím že bohužel si uvědomil že se chce soustředit na sebe a že na mě nebude mít čas, ptala jsem se jestli v tom není nikdo 3 ale to zásadně odmítl. Jelikož děláme ve stejné práci hodně rychle se rozneslo že od 16 února už má nový vztah a od 1 března spolu dokonce bydlí. Nevím co si o tom mám myslet, teď se všichni 3 budeme potkávat v práci. :pocitac: :mavam: :kytka: zajímalo by mě jestli má někdo takovou zkušenost, nedokážu to pořád pochopit 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tala20
7.3.23 00:55
@Anonymní píše:
Nevím co si o tom mám myslet … nedokážu to pořád pochopit …
zajímalo by mě jestli má někdo takovou zkušenost …

Ano. My všichni máme takovou zkušenost. Každé čtyři roky.
 https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
8935
7.3.23 01:31

A partner asi nemá vlastní bydlení? Odkud se stěhoval k tobě? Od bývalé přítelkyně? Možná rád střídá ženy, ale pokud nemá kde bydlet, rychle se s nim i stěhuje.
Vy jste se dříve neznali. Potkali se na konferenci. A teď spolu budete všichni pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.3.23 04:05

Bohužel vyhlidlou ji už měl dřív a tobě nechtěl ublížit přiznáním. Nebo jen nechtěl být za hajzla. Tito chlapi slibuji vzdušný zámky (ze začátku to tak i třeba cítí), ale nakonec to skončí dřív, než to cele vůbec začne. Buď rada, ze to skončilo dřív, než by v tom ty děti byly. S tím potkavanim se v práci bude problém. Pokud te to hodně ranilo a budeš to brát velmi citlive, když je třeba potkas, tak bych premyslela o jiné práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 04:27

@Michaeladr1 vyhlidlou možná ano, ty vzdušný zámky taky jen nechápu že ho baví se pokazdy a s každou během měsíce přestěhovat. práci bohužel měnit nechci, mám dobrý plat a celkově se mi tu líbí, ikdyž oba dva budu potkávat snad mě to přejde za nějaký čas. To že mám byt ráda mi říkají všichni.

• Citovat
  • Upravit
302
7.3.23 04:43
@Anonymní píše:
@Michaeladr1 vyhlidlou možná ano, ty vzdušný zámky taky jen nechápu že ho baví se pokazdy a s každou během měsíce přestěhovat. práci bohužel měnit nechci, mám dobrý plat a celkově se mi tu líbí, ikdyž oba dva budu potkávat snad mě to přejde za nějaký čas. To že mám byt ráda mi říkají všichni.

Já byla s podobným rok.. zprvu uháněl, sliboval vše, byl galantni, měl svůj barák, uklizel, vařil… po 3/4 roce, ze chce rodinu a i své mamce řekl, ze bude babička, tak jsem to začala brát vážně. Bum prask a za 2 měsíce se se mnou rozešel :lol: :lol:.. tyto typy mužů chtějí furt něco dobývat a když už to mají jdou dal. Jenze já ho naštěstí nepotkavam, pokud bych potkávala ještě s jinou :pocitac: :D … od tebe ale cítím jinou energii, ze se s tím vyrovnas. Pokud to tak bude a dokážeš být nad věci, tak :potlesk: a čím víc budeš v pohode, tím třeba i on si bude lámat hlavu, ze udělal chybu.. Ale to si už vymyslim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 04:54

@Michaeladr1 ano už od začátku byl hrozně galantní, je pravda že mi po 2 týdnech říkal jak je do mě zamilovaný a chce si mě vzít, a já mu totálně věřila, jsem si ale jistá že že dříve než jsme se rozešli tak se nepotkávali, jelikož děláme ve stejné práci, okamžitě by se to ke mě doneslo, on mi nechybí, spíše se cítím hrozně poniženě a popravdě není to příjemné je vídat jak jsou vysmáti.

• Citovat
  • Upravit
72
7.3.23 04:59

@Michaeladr1 a to nemluvím o tom že mě zbalil a za 13 dní už bydlí jinde 😂 :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
7.3.23 06:14
@Anonymní píše:
@Michaeladr1 ano už od začátku byl hrozně galantní, je pravda že mi po 2 týdnech říkal jak je do mě zamilovaný a chce si mě vzít, a já mu totálně věřila, jsem si ale jistá že že dříve než jsme se rozešli tak se nepotkávali, jelikož děláme ve stejné práci, okamžitě by se to ke mě doneslo, on mi nechybí, spíše se cítím hrozně poniženě a popravdě není to příjemné je vídat jak jsou vysmáti.

Tenhle boreček to zase nevydrží déle než pár měsíců. Já mám na tyhle radar. Kdo po dvou týdnech melduje o svatbě, ten velmi lehce používá slova, která pro něj nemají žádnou váhu. Buď ráda, že tenhle pseudopartner je pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
7.3.23 06:15
@Lu_ci_ani píše:
@Michaeladr1 a to nemluvím o tom že mě zbalil a za 13 dní už bydlí jinde 😂 :ok_hand:

Chlapi ti utíkají, protože na mě tlačíš s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.3.23 06:33

Kam na tyhle exoty a odpady chodíte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 06:36

@karkarka já do toho vztahu šla s tím že ano že chci do budoucna děti aby jsme se vyhnuli za pár let případnému problémů, dokonce jsme se na tom domluvili 🙂takže žádné tlačení nebylo

• Citovat
  • Upravit
6930
8.3.23 21:54

Jojo, znam. Byli jsme pak 3 ve dvou kanclech a byla to perverzni lahudka, nikdy vic.. :zed: Ale uprimne, neprijde mi, ze bys z toho byla nejak emocne zdrbla, ver mi, ze kdybys do toho chlapa byla fakt zaangazovana, tak by Te to sakra bolelo.. :think: Coz je jednoznačně vyhoda pro Tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.3.23 22:19

Já myslím, že to tyhle typy mužů myslí i vážně, v tu chvíli, nebo v tu určitou dobu… Ale stejně jak vzplanou, tak zase i rychle ochladnou… Můj brácha má vztahy zásadně na 2 roky.. A taky do toho jde vždy po hlavě a věřím, že dotyčné ženy miluje, chová se galantně, je romantik, vše jim podřídí, kupuje dárky… ale on si vybírá samé protiklady a pak po čase, když opadnou ty růžové brýle a zamilovanost, zjistí, že si nemají, co říct… A je rychlý konec. A taky má vždy za chvíli někoho nového… Nic si z toho nedělej, nebyl to ten pravý… Neuděláš nic :kytka: Tihle lidé možná sami neví, co hledají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 00:06

@Mora Čamuška a jak to dopadlo? jasně že mě to sundalo, první dny po tom co jsem se dozvěděla že spolu jsou byly fakt hrozný, ale teď je nepotkám při noční, tak uvidím jak to bude.. 😊Spíše mě štve to ponížení z jeho strany

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky