Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, situace je taková, že jsem s přítelem necelý rok. Posledních pár týdnů si píše s jednou slečnou. Sem tam mi řekne o čem si píšou. Ale začal svemu telefonu venovat pomerne dost času. Po prichodu z prace, jeste nez me vlastne stihne pozdravit uz sedi u telefonu a dopisuje si se slecnou. Obeznamila jsem partnera s tim ze je mi to neprijemne, ale byla jsem vlastne na vine ja, ze mu neduveruju.Ted prisel s tim ze s ni nekam zajde, tak jsem mu rekla ze s tim uplne nesouhlasim, protoze ho opravdu miluju a mam strach ze o nej prijdu.(v jeho predchozich vztazich doslo k nevere z jeho strany) Samozrejme to otocil proti mne, ze mu neverim, a ze mi nikdy nedal duvod k tomu. tak jsem se chtela maminky zeptat jaky vy na to mate nazor?☹️opravdu me to trapi protoze nevim jestli opravdu ta chyba neni ve mne, a nekrivdim mu🤷🏼♀️
@Janko470 píše:
Zdravím, situace je taková, že jsem s přítelem necelý rok. Posledních pár týdnů si píše s jednou slečnou. Sem tam mi řekne o čem si píšou. Ale začal svemu telefonu venovat pomerne dost času. Po prichodu z prace, jeste nez me vlastne stihne pozdravit uz sedi u telefonu a dopisuje si se slecnou. Obeznamila jsem partnera s tim ze je mi to neprijemne, ale byla jsem vlastne na vine ja, ze mu neduveruju.Ted prisel s tim ze s ni nekam zajde, tak jsem mu rekla ze s tim uplne nesouhlasim, protoze ho opravdu miluju a mam strach ze o nej prijdu.(v jeho predchozich vztazich doslo k nevere z jeho strany) Samozrejme to otocil proti mne, ze mu neverim, a ze mi nikdy nedal duvod k tomu. tak jsem se chtela maminky zeptat jaky vy na to mate nazor?☹️opravdu me to trapi protoze nevim jestli opravdu ta chyba neni ve mne, a nekrivdim mu🤷🏼♀️
Ahoj určitě chyba v tobě není!! Dělal jsem přítelkyni to samé a sakra rychle jsem se to změnil ona mi to oplatila tím ze si začala psát taky s kamarádem a sakra mi to začalo vadit!!! Dost nepříjemná situace
Určitě nejsi prehnane zarliva. Tohle by vadilo snad každé. Bohužel mám s tímto své špatně zkušenosti. Můj bývalý se scházel také s novou kamarádkou a furt mi tvrdil, ze je to spíše chlastaci kamos. No nebyl.. tím te nechci strašit, každopádně s tím stejně moc neudelas.. když mu to zakázeš, tak půjde tajně. Když se kvůli tomu s nim rozejdes, bude te to užírat. Nějaké naschvaly bych si promyslela, jelikož pak muže říct, když ty tak já taky. Jde o to v jaký je fázi. Pokud je hodně zarlivy, tak si s někým jiným dopisovat můžeš začít a uvidíš… ale už jen to ze te nerespektuje, ze ti to vadí a svádí to na tvoji žárlivost, není úplně ideální partner. Samozřejmě je tu i možnost, ze opravdu o nic nejde a ta holka ho vůbec nepritahuje, ale to % je velmi malé.
Nemám nic proti kamarádkám/kamarádům opačného pohlaví ve vztahu, nicméně jedná se o kamarády/ky, které dotyčný/á znal/a ještě před začátkem vztahu, tj. déle než partnera/ku. Začít se během vztahu vídat s “novým objevem” nevěští nic dobrého. Pro mě by byla stopka už jen ta partnerova reakce a jeho arogantní a neohleduplné chování k tobě.
@Janko470 pošli ho do tmy a máš klid. Takový člověk za to fakt nestojí
Ja bych mu rekla, ze evidentne nejsme kompatibilni, protoze chceme kazdy ve vztahu neco jineho s tim, ze bych se to snazila rict vecne a v klidu, bez zarleni. Protoze je to pravda, pokud on se ve vztahu chce takto chovat, ok, ale ty zase od vztahu asi ocekavas neco jineho. Kamaradky jsou v pohode, kdyz si je do vztahu “privede”, je v pohode, kdyz tamhle prohodi par slov s kolegyni ci spoluzackou nebo partnekou od kamose atd.,a kdyz se s ni nahodne, treba v posilce apod., potka, a zakeca, klidne at si daji i spolecny kafe na baru v posilce. Ale aby si cilene vypisoval cely dny s novou holkou a pak s ni sel “na rande”, protoze to neni nic jineho, tak sorry, ale to proste do vztahu nepatri, pokud se na tom oba neshodnou. Takze ja bych sla o dum dal, ono ho totiz nezmenis, bude takovy furt, i kdyby to ted s touhle ukoncil. Tohle musi clovek mit uz v sobe nastaveny. Je to evidentne sobec.
@Janko470 píše:
A tady jsi chlap, jo?
Jestli trošku netrollíš? ![]()
Janko470
2
0
7.12.22 23:16
0
Blok vůci partnerce
Mám blok vůči partnerce, skrze její minulost. Miluju ji, ale v sobě mám pořád nesnesitelný pocit. Někdo kdo by mi dokázal poradit?
Když chceš být věrohodný dlouhotrvající trollík, je dobré si ujasnit, jestli budeš mít pindíka anebo frndu…
@free333 píše:
@Janko470Když chceš být věrohodný dlouhotrvající trollík, je dobré si ujasnit, jestli budeš mít pindíka anebo frndu…
V dnesni dobe bohuzel uz ne…
Dneska muzes byt letadlo, zitra princezna.. ![]()
@Konys píše:
V dnesni dobe bohuzel uz ne…Dneska muzes byt letadlo, zitra princezna..
To je pravda ![]()
Ale mně už ten úvod přišel tak přepálený, jako že píše obzvlášt hloupá zamilovaná naivka, která má obavy, aby nekřivdila chronickému záletníkovi, že jsem si říkala, tohle už snad není možné, jak parodie… ![]()
Tyjo, ten si tě “vycvičil”
. Klidně doma nahlásí, že má novou babu, vypisuje, filtruje (na to vem jed) a dávají si rande a ty musíš držet ústa? Jako opravdu? To myslíš vážně? ![]()