Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ma nektera z vas zkusenost s touto narodnosti? Randim s o 15 let starsim Srbem uz nejakou dobu se s nim schazim byly jsme jiz na 6 tem rande krome libani k nicemu intimnimu jeste nedoslo vazim si ze me v tomto respektuje vzdy me vyzvedne a zaveze po schuzce domu ale jinak mi prijde svym chovanim zvlastni a ze se moc nesnazi to celkove nejak rozvijet v podstate mi prilis nepise jen kdyz mame mit sjednane rande a to jeste ve stylu ze me ve zprave ani nepozdravi a mam z jeho chovani ne uplne dobry pocit v podstate mi prijde ze toho o sobe moc ani nevime a on se me prilis nevyptava nejsem si jista zda li je to nejak spojeno s jejich kulturou ci jenom natrefeni na divneho chlapa na druhe strane nechapu proc by se se mnou stale schazel jestlize jsme spolu na 6 rande jeste nespali a ja mu I rekla ze jeste hodne dlouho to nebude. Nekouri nepije a praci ma slusnou
Mohl by me nekdo trochu poucit o jejich mentalite.
poradte ![]()
Příspěvek upraven 07.03.23 v 09:13
Ahoj, upřímně, je podle mne jedno, jestli je to balkanec nebo ne, jde o to, že ti něco vadí. Kdyby to byl Čech, tak by ti to nevadilo? Podle mne jo. Takže bych spíš obecně zaměřila komunikaci na to téma, které tě trápí. Bez ohledu na národnost. Protože i kdyby ti tady někdo napsal, že balkanci jsou prostě takoví, myslím, že vadit by ti to nepřestalo..
@K82 píše:
Ahoj, upřímně, je podle mne jedno, jestli je to balkanec nebo ne, jde o to, že ti něco vadí. Kdyby to byl Čech, tak by ti to nevadilo? Podle mne jo. Takže bych spíš obecně zaměřila komunikaci na to téma, které tě trápí. Bez ohledu na národnost. Protože i kdyby ti tady někdo napsal, že balkanci jsou prostě takoví, myslím, že vadit by ti
@K82 píše:
Ahoj, upřímně, je podle mne jedno, jestli je to balkanec nebo ne, jde o to, že ti něco vadí. Kdyby to byl Čech, tak by ti to nevadilo? Podle mne jo. Takže bych spíš obecně zaměřila komunikaci na to téma, které tě trápí. Bez ohledu na národnost. Protože i kdyby ti tady někdo napsal, že balkanci jsou prostě takoví, myslím, že vadit by ti to nepřestalo..
@K82 píše:
Ano Popravde me zajimali zkusenosti cesek s touhle narodnosti coz asi ne uplne vyznelo z me puvodne pokladane otazky
ja v podstate nemam o teto kulture Zadne informace na internet toho taky moc neni
![]()
Balkanec je národnost??? ![]()
Jsou mezi nimi dost rozdíly, kulturní náboženské, není divu, když se jim rozpadla Jugoslávie.
Takže rekneš, odkud přesně je, nebo budeš mlzit? Zavání to pak trollenim.
@Tess006 píše:
Ano Popravde me zajimali zkusenosti cesek s touhle narodnosti coz asi ne uplne vyznelo z me puvodne pokladane otazky![]()
ja v podstate nemam o teto kulture Zadne informace na internet toho taky moc neni
![]()
A Balkánec je konkrétně co? Pokud je ze Srbska, je to Srb. Momentálně nikoho nehledám, ale kdybych měla znovu randit, najdu si Čecha. Cizinec = problémy.
Příspěvek upraven 07.03.23 v 07:21
@Tess006 píše:
@Hecate jak jiz je v textu je ze srbska
A on je tady za prací anebo tu má celou rodinu napořád?
U nás jich dost dělá v montovnách, posílají domů peníze a neplánují tu být navždy.
Spíš někteří odešli do Anglie atd.
@free333 píše:
A on je tady za prací anebo tu má celou rodinu napořád?U nás jich dost dělá v montovnách, posílají domů peníze a neplánují tu být navždy.
Spíš někteří odešli do Anglie atd.
Ja jsem momentalne v cizine potkali jsme se v Melbournu takze oba dva nejsme zdejsi
@Tess006 píše:
Ja jsem momentalne v cizine potkali jsme se v Melbournu takze oba dva nejsme zdejsi
Tak kdoví jestli nemá doma vztah…
To bych nerekla ma dite ale je rozvedeny poznali jsme se v australii ma tu trvaly
@free333 To bych nerekla ma dite ale je rozvedeny poznali jsme se v australii ma tu trvaly
@Tess006 píše:
Ahoj holky ma nektera z vas zkusenost s touto narodnosti? Randim s o 15 let starsim Srbem uz nejakou dobu se s nim schazim byly jsme jiz na 6 tem rande krome libani k nicemu intimnimu jeste nedoslo vazim si ze me v tomto reapektuje vzdy me vyzvedne a zaveze po schuzce domu ale jinak mi prijde svym chovanim zvlastni a ze se moc nesnazi to celkove nejak rozvijet v podstate mi prilis nepise jen kdyz mame mit sjednane rande a to jeste ve stylu ze me ve zprave ani nepozdravi a mam z jeho chovani ne uplne dobry pocit v podstate mi prijde ze toho o sobe moc ani nevime a on se me prilis nevyptava nejsem si jista zda li je to nejak spojeno s jejich kulturou ci jenom natrefeni na divneho chlapa na druhe strane nechapu proc by se se mnou stale schazel jestlize jsme spolu na 6 rande jeste nespali a ja mu I rekla ze jeste hodne dlouho to nebude![]()
poradte
Příspěvek upraven 07.03.23 v 07:42
No o 15.let starsi Srb je fakt terno
snad jedinec rentier nebo dedic rodineho imperia..no a co na tech schuzkach delate? Za me uz nyni vratit ho do Srbska.