Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já to sem dam anonymně, sama pocházím z Balkánu a nechci to spojit s nickem.
A teda, nevim, kde se bere to generalizovani. Balkanci jsou hlucnejsi a temperamentnejsi, než Cesi, o tom žádná, ale jinak se chovají stejně jako všichni ostatní. Jsou hodni, zlí, milující nebo lháři, pracující nebo povaleci, jsou super nebo kreteni, dopln si co chces, jako všude jinde.
Já mám manžela Čecha a protože je první “slušný” znamená to, ze ostatní Cesi jsou špatní? Ne, můj vyber byl špatný. Ale i ten tvůj objev umí mluvit, tak se ho zeptej jak to vidi.
Udajne podle toho Co rika kdyz jsem se ho zeptala to mysli vazne bouzel mi to tak ale neprijde v podstate mi napise jen kdyz si mame sjednat rande kytku nic nikdy nedonesl ( po 6 rande jsme spolu ale jeste nespali on to respektuje a to je jediny duvod proc tomu jeste verim) moc se me ani na nic nepta odpovi vetsinou na vse to je mi ale neprijemne se ptat jen sama tak nevim jestli muzi v teto zemi cekaji toto od zeny nejakou aktivitu toto ale neni v souladu s mymi predstavami a ocekavam toto od muze
vetsina mojich predeslych partneru byly take cizinci tak vim ze jsou narody co premysleji jinak ale zadny z nich jeste nebyl srb nebo balkanec
![]()
@Tess006 píše:
Popravde je to zde tak ze se tu ma hodne lidi financne dobre s jakoukoliv praci se da uplne pekne vyzit a sposta lidi tu ma byznys a plno penez Tim padem je tu velice bezne videt australany s cizinkami ( zdejsi zeny se nemaji potrebu vdavat pro penize )se zemi daleko mene vyspelejsimi nez jsou cechyto ze jsem nenatrefila momentalne na rodileho Australiana je jen nahoda
![]()
![]()
To je zvláštní, že sis teda vybrala zrovna jeho - starého a s dětmi ![]()
@Tess006 Podle popisu bych řekla, že to spíš než na národní kolorit bude povahou jeho samotného jako člověka, případně motivací a očekáváním od vztahu s Tebou.
@Hecate píše:
@Tess006 Podle popisu bych řekla, že to spíš než na národní kolorit bude povahou jeho samotného jako člověka, případně motivací a očekáváním od vztahu s Tebou.
Může jich mít rozpracovaných víc.
@pohledzdruhestrany píše:
Tak co, jak je úspěšnej tvůj bonz?
Mě taky nahlásila a nic se nestalo. ![]()
Spoluzacka randila na výšce s Albáncem a tam prý byl sex už pred prvním rande. Mentalita naprosto odlisna on nasi- nechaval ji hlídat svymi kamarady a po rozchodu vyhrozoval jejim rodicum, ze ji podrizne. Za me balkán jedině do šopáku