Nefér život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59374
8.10.17 16:34

@Malike to dělal dřív, víc než rok jsem ho nedostala ven, navíc to bylo v době kdy jsem měla rizikové těhotenství takže to nešlo, ale jemu stačilo jen otevřít dveře od bytu, začal šíleně řvát a běžel pod postel :jazyk:. Venku bylo vidět jak se bojí :? a to byl zlom ze dne na den a pak postupně se to lepšilo, ted ok, nevadí mu lidi, cizí prostředí, na nákupech se drží mě nebo vozíku a nehrozí že by házel potraviny do vozíku, nejvíc se mu líbí pás u pokladny :lol:.Ale vím že každý autista je jiný tak nebuud psát co máš dělat, malej od prvního dne v mš ted v přípravce je spokojený :palec: což je velké plus, většinou ho vodí tchýně takže já mam relativně celé dopoledné klid pokud teda nevařím :lol: Takže oproti tomu kdy nejhorší to bylo v jeho 3 letech ted je relativní klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.10.17 17:44

@Markéta80 malej je taky spokojený ale má na mě velkou citovou vazbu i psycholožka říkala že až je to atypické. Takze se učíme aby zvládal být sám. Tak zatím jsem sním všude..i na terapiích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
8.10.17 20:36

@Malike to je blbý že pak nemáš ani chvilku pro sebe. Malej naštěstí školku zvládnul od prvního dne ;). Každý je prostě jiný, je ještě malý tak snad se to zlepší aby zvládnul sám pobyt ve školce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.7.18 18:15

Milá Malike,

neskutečně mě zaujal a dojal Tvůj smutný osud. Především vyjadřuji velký obdiv a posílám moc síly. Ráda Tě jakkoliv podpořím! Z některých komentářů si hlavu nedělej, nemají pravdu. Psychologii studuju a tak Ti můžu říct, že truchlení je léčivý proces. Ano, jasně, nemá smysl se jen litovat, člověk musí jít dál, ale potlačovat emoce není zdravý. Je důležitý mít se kde vybrečet a politovat. Ono i truchlení má své fáze a pokud má jít člověk dál, musí si tím projít. Chápu, že když nemáš nikoho k sobě, jdeš na net.

Život je fakt nefér… Snad i Tvůj život má své řešení :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.18 23:36

@Malike Určitá forma něčeho, co lze nazvat rodinným prokletím, je zjevná. A nejen v té duchovní oblasti, kterou se zřejmě nezabýváte v domnění, že stačí něco (Boha, duchovní svět) popřít a přestane se vás to týkat. Druhá oblast je zavirování mozku, které způsobuje mnohé problémy v životě a ovlivňuje i další generace. Některé pasáže jsou učebnicovým příkladem tohoto problému v životě mámy i tebe. Je nutné detoxikovat mozek (o tom se vůbec nemluví, že? Jen samá „detoxikace organismu“ bez mozku). Odkud jste???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí