Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, siedmy den Ti neukaze ziadny test ![]()
ak chces mat istotu urob si desiaty den mamatest.
mal by byt aspon aspon naznak ciarky.
dvanasty den uz to mas 100%
Takže dělat si ho po 7 dnech bylo zbytečné jo ??? Koupila sem si právě takový, který by měl ukázat výsledek ještě před vynecháním menstruace…
říkám si, že by se mi ukázal alespoň náznak druhé čárky ??
Plus ty bolesti ??? CO si o tom myslíte ?? žádné jiné příznaky nemám, ale ty bolesti jsou opravdu divné ![]()
Děkuji hrozně moc za reakci !! ![]()
Ahoj, minulý cyklus mě taky pobolívalo břicho, já doufala, že by to těhu mohlo být a taky nebylo. Asi to nějak pracuje i když tam mimi není. Počkej pár dnů a znova testni a budeš mít jasno. Anežka
to su len take marketingove kecy, ze test ukaze tak skoro.
ako pisem, ukaze Ti najskor okolo 10 dni po styku.
a tie bolesti mozu byt aj ovulacia, ci vies kedy ju mavas?
Tak já jsem si dělala test den po vynechání a nebyl tam ani náznak, vůbec nic, prostě bílo. Týden na to už tam slabší čárka byla. Ale u mě je možné, že jsem otěhotněla 5 dní před MS… Takže vlastně ale jsem testovala stejně jak ty a nic tam nebylo. Musíš holt čekat, nic jiného nevymyslíš. A příznaky si vsugeruješ snadno, tím bych se neřídila…
No o Ovulaci sem taky uvažovalo… ale myslím, že na ni už je to celkem pozdě :/ … Navíc opravdu žádné jiné příznaky nemám a u mě jejich psychické vyvolání celkem není problém
… sem taková mírná hysterka
.
Každopádně test si ještě udělám a říkáte, že po 12 dnech by to už mělo být celkem jasné ??
Každopádně hrozně děkuju za všechny reakce !!! ![]()
Po 12 dnech jsem ji měla už i já
Na druhou stranu jsou lidi, kteří třeba nemají test pozitivní vůbec, i když těhotní jsou… Vyčkala bych v klidu na MS a pak začala plašit ![]()
zakladatelka, ovulacia sa moze posunut. ak chces dieta, tak ja by som istila prave cez tie bolesti podbruska ![]()
angua, prepac, ale podavas uplne zavadzajuce informacie.
da sa otehotniet len cez ovulaciu a ms prichadza cca 14 dni po nej, takze neexistuje, aby si otehotnela 5 dni pred ms. len Ti meskala ovulacia.
a to iste sa tyka 99% tych dalsich, ktorym akoze test neukazal. proste len nevedeli kedy maju ovulaciu. to je cele. ![]()
ano, existuju pripady, ked test neukaze ani pri vysokom hcg- cize sa nevylucuje do mocu, ale to je skutocne len u 1% zien, takze to ani neberiem do uvahy.
soldi píše:
zakladatelka, ovulacia sa moze posunut. ak chces dieta, tak ja by som istila prave cez tie bolesti podbruska![]()
angua, prepac, ale podavas uplne zavadzajuce informacie.
a to iste sa tyka 99% tych dalsich, ktorym akoze test neukazal. proste len nevedeli kedy maju ovulaciu. to je cele.
da sa otehotniet len cez ovulaciu a ms prichadza cca 14 dni po nej, takze neexistuje, aby si otehotnela 5 dni pred ms. len Ti meskala ovulacia.
ano, existuju pripady, ked test neukaze ani pri vysokom hcg- cize sa nevylucuje do mocu, ale to je skutocne len u 1% zien, takze to ani neberiem do uvahy.
A ty jsi zas chytrá jak rádio, promiň
Zajímavé je, že mám pravidelné 28 denní cykly. U prvního jsem to měla taky všecko takto opožděné, netvrdím, že to mám i u druhého, může být něco v nepořádku, ale toto se prostě stává. Nebo že by se mi jak na sviňu zrovna opozdila ovulace, vždycky (2×), když jsem otěhotněla? Jo, to je pravděpodobnější
Nebo jsem otěhotněla podle tabulek 14.DC, ale mám pomalejší rozjezd - nevím, co ti spíš zapadne do příručky. Každopádně jsem to tak prostě měla a basta, můžu ti poslat rodný list dítěte a jeho fotografie i fotky z utz podle tt, jestli mi nevěříš, že jsem ho donosila a existuje
![]()
Jsou lidi, kterým test neukázal ani ve 3. měsíci, dokonce ani s dvojčaty ne. Jistě, jsou to výjimky, ale kde máš jistotu, že zakladatelka není?
Jestli tvůj život funguje ve všem takto přesně podle příručky, tak ti moc gratuluju, ale většina lidí to tak prostě nemá.
Omlouvám se, že na tebe asi přehnaně reaguju, ale tvá příručková doporučení, která tu napříč serverem podáváš, jsou až příliš dogmatická, prudná a otravná, včetně způsobu, jakým je prezentuješ. A ještě se pak divíš, že to někomu vadí.
Všechno, co píšu, je, že JÁ jsem měla a NĚKDO má to a to. Opravdu si nevymýšlím, to jsou prostě fakta, reálné zkušenosti moje a jiných lidí, co jsem četla nebo mi někdo řekl - takto se to stalo. Jestli se ti to nelíbí, tam mě to dost mrzí, pokusím se své tělo požádat, aby fungovalo tak, aby se to líbilo tobě
![]()
To, co píšeš ty, si na netu nastuduje každý dežo, ale zakladatelka hledá osobní zkušenosti. Aspoň myslím.. Pokud ne, tak se omlouvám, že jsem ji poskytla.
Zakladatelko, vydrž na na den ms. Pokud nedorazí, tak zkus druhý den test, jinak to nemá smysl. ![]()
ale na ovulaci nejsou žádné tabulky. to že se píše, že je nějaký 12-16 den cyklu a pak po ní snad za 14 dní MS, či tak.
já mívala ovulaci 21 DC a 30DC menzes. hold- takhle jsem to zjistila jen dva měsíce, pak už sem neměla ani jedno ![]()
A jinak krom ovulace a těhotenství by to například v tomhle ošklivým počasí mohlo být jen „nevinné“ nastydnutí. Držím pěsti, ať to vyjde dle tvých představ
angua, to, ze je ovulacia 12-16 dni pred ms, je proste fakt. moze to byt aj 9, ale vtedy sa jedna o poruchu zlteho telieska.
a proste neexistuje, aby si otehotnela 5 dni pred ms.
moje informacie nie su nastudovane z pochybnych for a jedna baba povedala, ako tie Tvoje.
su nastudovane z odbornych lekarskych publikacii a konzultovane s doktormi.
a to, ake pridu Tebe, je mi uplne jedno, kedze sa v tom nevyznas.
ale vidim, ze tiez patris medzi tie hadavky, asi sa doma moc nudis ![]()
ps: poznas niekoho osobne, kto bol v tretom mesiaci a pred Tebou ocikal tycinkovy test a ukazal len jednu ciarku?
ak nie, tak to je uplne irelevantny argument.
su taki ludia, ale je to velmi velmi vynimocne.
v 99% pripadoch je neukazujuci test len oneskorena ovulacia.
v nasej teme je 50 bab, a kazdej jednej tehotnej test ukazal NAJNESKOR 12 dni po ovulacii.
Ahoj všichni, mám dotaz… 7 den od možného početí sem si dělala TT a byl negativní. Ale asi 7-8 den mě bolí v podbříšku, více asi na pravé straně (dočetla sem se, že by to mohlo být z napínání dělohy)… Vím, že test po 7 dnech není zrovna nejvěrohodnější… tak se chci zeptat, jestli je zde možnost, že sem opravdu těhotná (což ale zrovna teď nechci)…
Poslední menstruace začala 13.9.
Díky moc za odpověď