Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky posledne sem se vas ptala jestli mužu byt tehu.ked test sem mnela negat.a mesičky nepřišli.Tak dnes sem byla u doktora a ten mi řekl že je tam neco vydet ale ešte to nemůže popsat co to je lebo je to malinky.Tak mi pichnul injekci tak teraz nevym na čem sem zase a budu čekat až mi měsičky pridou nebo ne. ![]()
Ahoj Myško. A krev ti nebral? Pokud nechceš být opět jak dlouho v nejistotě, tak si zajdi sama na odběr krve. Sice si to zaplatíš, ale budeš vědět, na čem jsi. ![]()
Ahoj ne krev mi nebral aj sem se ho ptala a řekl že je to brzi tak ja už nevym čemu rozumět
no tak 11 dni
neber to že bych si stežovala ale chci mit nejakou jistotu a tu tedka akosy nemam rada bych mnela este jedno dite ![]()
To vůbec, nejhorší je nejistota, takže tě naprosto chápu. A vždy jsi měla pravidelný cyklus?
no to jo mnela akurat sem špatna z tej nejistoty a z negatyvnych testu ![]()
ahoj, pokud máš 11 dní zpoždění, tak by na UTZ mělo být už něco vidět, aspoň váček
no on tam neco vydel ale neupresnil
tak mi to prijde že sem tam chodit ani nemusela ale uvidime
my ti tady taky jistotu nemůžeme dát, jedině počkat, hodně z nás si tím taky prošlo, jedině ti můžu přát aby to dopadlo podle tvých představ
Ono taky záleží, kdy jsi měla ovulku. Ale je divné, že když tam něco viděl, tak proč ti dal injekci? Měl přeci zjišťovat těhotenství přes krev, když na utz nic nepoznal???
ja si taky myslim asi si pristi tyden zajedu na krev a uvidim co mi reknou aby sem bila v klidu jinak to nevydim