Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
cErnus..já mám strach si udělat test, že bude negativní, stejně by ještě asi bylo brzy, tento měsíc sem ovulaci ani asi necítila, ale podle té citlivosti prs by myslím už měla být. Teď jsem 18DC, tak třeba ještě se jí dočkám, třeba se posunula. Jinak ti držím palce, aby tam byly 2 čárky.
Toby..doufám, že to dobře dopadne.
Sumayo, ja po dnesnim neuvazenem testovanim s dalsim hooodne dlouho pockam. Uz z toho blbnu, uz asi ctyri dny mam pocit, ze to kazdou chvily dostanu, ale zatim nic. Dnes mam vlastne prvni den zpozdo a tu ovu jsem mela zhruba v pondeli neb v utery, tak je asi brzy na nejake zavery.
Take ti budu drzet palecky, abys tento cyklus nasla dve nadherneee carky.
Sumaya píše:
Aha..sem nevěděla jak rychle zrajíJsem teď četla, že ty citlivý bradavky (nikdy jsem je tak neměla) bývají po ovulaci anebo při ní a potom až do ms, ale nějak sem si nevšimla, že bych ji měla, narozdíl od toho, jak jsem měla křeče, když jsem kdysi vysadila prášky. Nevím jestli si pak budu dělat test..mám strach, že bude negativní. boohohooo
no ja mela tenhle mesic citlyvy bradavky a mysleal jsem si ze jsem tehotna ael bylo to taky nejspi sod ovulace az do MS
Já jsem to tak měla asi od 12DC..dnes jsem 20DC. Jinak včera jsem měla plodný hlen..tak asi ovulace proběhla..nevím. Dnes jsem měla jakýsi křeče na jednom vaječníku…třeba ji mám dnes. Nějak se v tom nevyznám. V pondělí si zavolám k dr, a řeknu jí, že jsem vysadila před 2 měsíci, ať mi udělá horm. profil. To se bere krev, když se začíná brát atk a když se vysadí ne? Jen chci vědět, jestli mám hormony v pořádku. ![]()
No pokud „NĚCO“ viděl, mohlo to být embryjko…vypadá to na 5-6 tt. a to ještě srdíčko být vidět nemusí, proto si nebyl jistý. Mě srdíčko potvrdili až v 7.tt., v šestém ještě vidět nebylo - u prvního těhu.
AHoj holky, tak jaký jste měly víkend? Nějaký změny? Já jsem stále bez potíží (naštěstí), zítra mě čeká potvrzující nebo vyvracející UZ…
Toby, stale drzim palce, aby vse bylo v poradku. ![]()
U me to nevyslo, v sobotu jsem to dostala. Takze potahnem dalsi mesic snazenicka. Uz se tesim, az na to zase vlitnem. ![]()
Tentokrát už to výjde!!! Uvidíš. Moc, moc držím pěsti, ať je tehle měsíc příznivý!! ![]()
Toby, zitra dej vedet, budu na tebe moc myslet. To, ze nemas zadne problemy, je dobre znameni. Takze drzim vsechne palce co mam.
Ahoj holky,tak jsem se právě vrátila z UZ. A všechno je v pořádku
miminko povyrostlo o pár milimetrů a těhotenství odpovídá 5.týdnu. Další kontrola bude 2.11. Holky moc vám děkuju za podporu a přeju vám všem, ať se vám taky brzou ukážou dvě čárky!!!
Toby, to mam veliiikooou radost. Tak ted na me prskni poradnyho tehubacilaka, at v tom jedu priste uz s tebou. ![]()
děkuju za gratulaci, je to ještě maličký, tak hlavně nic nezakřiknout. A neboj, ještě mě doženeš!!!! ![]()