Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj myško..tak to ti držim palce ať ti to dobře dopadne..taky se divim, že neudělal krevní testy a dal injekci, ael pokud by jsi byla těhotná, tak by neudělal nic co by mohlo ublížit..držim palcea dej vědět jak jsi dopadla..já už mam spoždění 6 dní a testy jso pořád negativní ikdyž příznaky těhu mám, ale to jsem si asi vsugerovala..no kéž by se stal zázrak a já přeci jen těhotná byla:)
Holky měly jste citlivý prsa po oplodnění? Jsem teď 17DC a už asi 4 dny je mám citlivý (hlavně bradavky)..ani ne větší, ale takový těžší, že i přítel si toho všiml. Snažíme se od skončení ms, takže nějakých 14 dní každý den až doteď. Jsem druhý měsíc od vysazení a nepoužíváme vůbec ochranu. Ani nevím ,jestli proběhla tento měsíc ovulace..nějaký píchnutí sem cítila. Na test je ještě brzy. ![]()
Sumaya píše:
Holky měly jste citlivý prsa po oplodnění? Jsem teď 17DC a už asi 4 dny je mám citlivý (hlavně bradavky)..ani ne větší, ale takový těžší, že i přítel si toho všiml. Snažíme se od skončení ms, takže nějakých 14 dní každý den až doteď. Jsem druhý měsíc od vysazení a nepoužíváme vůbec ochranu. Ani nevím ,jestli proběhla tento měsíc ovulace..nějaký píchnutí sem cítila. Na test je ještě brzy.
ahojky..no já jsem měla taky stejný příznaky bolení prsou a pobolívání v podbřišku..ale dnes jsem dostala menstruaci, takže u mě to bohužel nebyly těhu příznaky..pokud jsi 14. den po začátku menstruace tak je to nejspíš ovulace ale může to být i těhu..no nicméně měli byste provozovat sex ob den..každý den není třeba a ani se spermie nestihnou vyvinout pořádně takže ob den je ideál..držim palce ať ti to vyjde:)
díky
Obden? To by taky šlo..ale denně to není jen kvůli snažení haha..
![]()
Sumaya píše:
díkyObden? To by taky šlo..ale denně to není jen kvůli snažení haha..
![]()
ha ha tk to teda jo..nechtěj abych záviděla:DD..no ob den je lepší kvůli tomu aby spermie byly dozrálejší..beztak v tobě přežijou až 48 hodin a někde jsem četla že i 5 dní..:))
Aha..sem nevěděla jak rychle zrají
Jsem teď četla, že ty citlivý bradavky (nikdy jsem je tak neměla) bývají po ovulaci anebo při ní a potom až do ms, ale nějak sem si nevšimla, že bych ji měla, narozdíl od toho, jak jsem měla křeče, když jsem kdysi vysadila prášky. Nevím jestli si pak budu dělat test..mám strach, že bude negativní. boohohooo ![]()
Holky, musím hned reagovat
. Já jsem poprvé v životě měla citlivé bradavky před měsícem. Určitou dobu -týden-jsem se jich nemohla ani dotknout, pak to sláblo a jak jsem dostala ms, tak to přestalo úplně.
Sumayo, ty myslíš, že jsou nejcitlivější při ovu nebo začnou při plodných dnech?
Myslím, že při plodných dnech. Ale před měsícem sem to tak neměla..Vlastně ani nikdy dřív při ovulaci, když jsem prášky ještě nebrala. Ted jsem bez nich 2 měsíce. Možná je to jen nějakým hormonem…nevím. Nemůžu si na ně ani sáhnout. ![]()
v plodných dnech..nebo blížící se ovulací a během ní..ale někdo to má tak, že má citlivý prsa do začátku ms. Taky sem měla predmenstruační syndrom poslední 2 měsíce, ale nikdy ne tak brzo..17DC a nikdy to nebylo takový jak teď ![]()
Ahoj holky,včera jsem měla pozitivní test na graviditu. Tak jsem pelášila k doktorovi, aby mi tu radostnou zprávu potvrdil. Jenže on mi místo toho řekl, že je podezření na mimoděložní těhotenství. Poučil mě o všem co se může stát a poslal mě domů. Příští týden mám jít na další UZ, kde se to potvrdí nebo vyvrátí. Teď mám hrozný strach, pořád se sleduje a bojím se, aby se tahle předpověď nevyplnila. Ten týden je teď tak strašně dlouhý!!! Kdekoli mě cokoliv píchne, tak se leknu Z pocitu štěsí a radosti, se rychle stal pocit nervozity a nejistoty
Ahojky Devcata, tak podle te citlivosti bradavek jsem ovu mela minule pondeli nebo utery. Vlastne mi ta spojitost citlivosti a ovu dosla tento cyklus, tak jsem rada, ze jste mi to tu potvrdily.
Ted cekam, jestli ms prijde nebo ne. Udelala jsem si dnes test, ale ne z ranni moci a byl negativni.
Mozna je ale jeste brzy a byla chyba ho neudelat z ranni moci. Tak snad jeste nejakou nadeji mam. Co myslite?
Toby, drzim palce, aby se mimodelozni nepotvrdilo a abyste byly v poradku. ![]()
Mysko, ta injekce ti bud spusti ms, nebo podpori tehu, urcite mu neublizi. Preji ti, aby to vyslo. ![]()
Cernus, děkuju moc, já ti taky držím pěti ať se ti další těhotenský test potvrdí a je pozitivní. Určitě je lepší dělat po ránu, kdy je HCG v moči nejvyšší. A třeba si kup i nějaký lepší, dražší test. Moc, moc držím pěsti, ať je to tam ![]()
Toby, take dekuji za pesticky. Musime doufat a verit a brzy z nas budou stastne maminy.
Ja uz jednoho spunta doma mam a rikam si, az bude pravy cas, tak dorazi druhe miminko. Priroda to zaridi v pravy okamzik.
souhlasím s tebou. Jen ty přírodě musíme občas trochu pomoct
Určitě vám v úterý napíšu nové výsledky z UZ. Snad bude vše v pořádku