Nehormonální tabletka PO EllaOne

Anonymní
13.2.20 15:14

Nehormonální tabletka PO EllaOne

Dobrý den, věc se má tak, ze si s partnerem nejsme jistí, zda nám neselhala ochrana. Stalo se to v sobotu. Byla jsem rozhodnuta, ze si nic nechci brát, obzvláště ne hormony jako třeba Postinor. Nechala sem to byt, nicméně ikdyz sama tak nějak vím, ze přítel spíše plasil, tak stejně máme strach. Miminko chceme, ale mne mne je teprve 22, měla jsem plány, ze až třeba ve 25.. Já vím, ze zivot se plánovat nedá, ale tohle je pro mne vážná věc a případný potrat bych asi nepodstoupila a miminko si musela nechat. Dnes je to tedy 5 den, tabletka se má vzít nejpozději do 120 hodin, odddvali ovulaci, která mam mít za cca 3-4 dny. Nehledě na to, ze mi to rozhodí cely cyklus, menstruace se spozdi, ale furt to není takovy druhak jako Postinor..Mám tedy dnes do noci čas, pak už ne..je to pro mne strašně těžké rozhodnutí..Stalo se na to necelé 2 dny po moji menstruaci, ale samozřejmě jsou případy, kdy se otěhotnět dá i tak.. Proto se ptam Vás, co vy by jste delali a zda by jste si pro klid duše ten prasek raději vzali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
13.2.20 15:18

Ježíš už se ptáš po druhé. Si dospělá, tak snad dokážeš udělat takové rozhodnutí sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.2.20 15:30

Jestli se to stalo v sobotu a ty víš s jistotou, že ovulace má být za čtyři dny, tak je snad zbytečný to brát. Extra výkonný spermie přežijou 5dní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky