Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neřeš to, raduj se. Nepřijde mi že slabne. Když to takhle budeš zkoumat, akorát si to přivolás.
Nevypadá to, že by slábl. Nemysli na to, těš se z toho, že jsi těhotná. ![]()
Když už chceš dělat testy a porovnávat, tak dělej ve stejnou dobu
Testy musíš dělat ve stejnou dobu, nejlíp po dvou dnech a stejnou značku, pak mají nějakou vypovídací hodnotu.
Jsou úplně stejně..rada je dělej test a třeba až za 4 dny druhý takto vůbec nic nepoznás když děláš každý den
Přesně tak, testy se dělají obden, z ranní moči a stejná značka testu. Testování odpoledne a ráno je k ničemu.
Zrovna tento týden jsem začala testovat, jsem teda po IVF a taky jsem udělala tu blbost - ranní a odpolední, kdy byla odpolední silnější než ranní a další den ráno byla zase slabá //… Málem jsem sebou sekla, že den předtím to sílilo a dneska takový skok zase dolů.. A pak jsem si udělala ten den ještě odpolední a byl zase silnější. Teď už je to u mě tak na stejno ráno i odpoledne, ale začátek byl šok. Teď už jsem poučena…
Takže - jednoznačně porovnávat stejnou značku testu z moči ve stejnou denní dobu - jak se doporučuje - z ranní…
Ahoj,
nepřišla MS, udelala jsem test. První nahoře je včera odpoledne, druhy je dnes rano…přijde mi, ze slábne… co si o tom myslite? V září jsem potratila…