Nejlepší autosedačka 15-36 kg

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2271
14.3.11 22:29

Nej autosedačka 15-36 kg

ahoj, prosím o radu jakou autosedačku mám vybrat pro dcerku.V létě se chystáme do Chorvatska a ráda bych jela s co nej sedačkou :-D .Jelikož znám důsledky nehod tak chci fakt dobrou,ale nějak si nedokážu vybrat :oops: .Moje požadavky jsou bezpečnost,iso-fix,pultík proti bočnímu nárazu,polohovatelnost na spinkání a aby byla měkká…Jestli taková nějaká existuje,tak mi prosím poraďte..Děkuji moooc :kytka:
Jo a na ceně až tak nezáleží,teda nedám za ní 20 tisíc,ale tak do 8 tis. by to snad šlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
14.3.11 23:34

U nás to není sice ještě aktuální, ale mám vyhlédlou tuhle :mrgreen: Römer Kid Plus

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.11 23:35

A 20 tis.? Co blbneš? Tolik to nestojí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.3.11 23:58

my máme tuto, není tak drahá, ale v testech obstála výborně
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.3.11 06:25
Angua píše:
U nás to není sice ještě aktuální, ale mám vyhlédlou tuhle :mrgreen: Römer Kid Plushttp://www.youtube.com/watch?…

No pro mě to už aktuální je, starší dcera ji má od tří let a spokojenost, mladší ji dostane na třetí narozky v červnu taky - uvažuju o té kravičkové, hrozně se mi líbí:))

Tenhle typ je bez iso fixu - takže bych vybrala Romer 15 - 36 s isofixem (nevím, jak se ten typ jmenuje). Každopádně já jedu, co se sedaček týče, jenom v Romerech - a holky si lebedí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
15.3.11 08:10

ahojky

já jsem si objednala autosedačku cybex x fix 15-36kg,dneska nám dorazí tak se na ní já i malý těšíme :) má isofix a ochranu proto bočnímu nárazu,navíc v testech vyšla jako jedna z nejlepších.Tak jsem na ní fakt zvědavá.Cena byla úplně parádní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.3.11 08:22

Steeeeveee, pojď nás rozsoudit… :wink: Která sedačka je „nejlepší“? Romer Kidfix s ISOFIXEM nebo Cybex Solution X FIX? A nebo je nejbezpečnější úplně jiná? U nás to také začíná být aktuální. Požadavky mám:
1. bezpečnost
2. pohodlnost
(v tomto pořadí, cena naprosto nerozhoduje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.3.11 08:31

vygooglujte si testy ADAC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
15.3.11 09:34

z hlediska bezpečnosti je nejlepší sedačka 15-36 Römer Kidfix, má 4 hvězdičky z bezpečnosti na známky 1,7
Cybex Solution X-FIX má také 4 hvězdičky, na známky 1,8, takže o desetinu je horší.
Z hlediska pohodlí a materiálů je Kidfix o třídu výše, je také o nějakou stokorunu dražší.
Nyní se dělá i vylepšená varianta Kidfixe, model Kidfix SICT s vylepšenou boční ochtranou o 25%- má na bocích takové vaky, funguje to jako nafouknutý airbag proti bočnímu nárazu: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.3.11 09:39

Mame Romer Kidfix a je dobra, v druhem aute mame MaxiCosi Rodi, ta je bez isofixu, protoze v predchozim aute isofix nebyl a ten Romer je daleko lepsi a pohodlnejsi.
V testech vysel Romer lepe nez Cybex.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.3.11 09:41

Steeve,
neni ten novy Romer Kidfix Sict strasne siroky nebo se mi to jen zda?

• Citovat
  • Upravit
8911
15.3.11 09:53
steeve píše:
z hlediska bezpečnosti je nejlepší sedačka 15-36 Römer Kidfix, má 4 hvězdičky z bezpečnosti na známky 1,7
Cybex Solution X-FIX má také 4 hvězdičky, na známky 1,8, takže o desetinu je horší.
Z hlediska pohodlí a materiálů je Kidfix o třídu výše, je také o nějakou stokorunu dražší.
Nyní se dělá i vylepšená varianta Kidfixe, model Kidfix SICT s vylepšenou boční ochtranou o 25%- má na bocích takové vaky, funguje to jako nafouknutý airbag proti bočnímu nárazu: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

Díky za reakci. Chápu to dobře, že bys doporučil tu poslední (vylepšený Romer)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.3.11 09:56
Hanka1 píše:
Steeve,
neni ten novy Romer Kidfix Sict strasne siroky nebo se mi to jen zda?

Ano, vypadá to hodně široce. Ale tak to je logické, že pokud je to vylepšené proti bočnímu nárazu, tak tam musí být nějaký „materiál navíc“, co ten náraz vstřebá. Chápu to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
15.3.11 11:22

ano, Kidfix SICT je širší, má 61cm, standartní Kidfix má 48cm
3 Kidfixy SICT se vedle sebe do auta nevejdou, u 2 sedaček je to v pohodě
jako nejlepší bych si pořídil Kidfix SICT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911