Nějaké taneční studio?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.10.22 17:53

Nějaké taneční studio?

Dobrý den, chci se zeptat!! Srším energií a nejvíc mě potěší, když si doma jen tak „zatrsám“ ale ráda bych se vyblbnula i někde jinde. Nechci přímo party.. jen studio kde se třeba schází jednou týdně partička a tancuje! Je někdo takový kdo o něčem ví nebo má i zkušenost?

Lidi ohledně taneční školy, tak tu jsem nějakou našla, ale ráda bych věděla jestli je něco i jiného. Děkuji moc!❤️️

Kdybyste chtěli vědět co asi tak myslím, tak se podívejte třeba na YouTube na kanál 1million dance studio - to je přesně co bych chtěla. Prostě kupa lidí, co žije. ❤️️ Děkuji moc

Olomoucký kraj * :P

Příspěvek upraven 26.10.22 v 19:18

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
26.10.22 18:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat!! Srším energií a nejvíc mě potěší, když si doma jen tak „zatrsám“ ale ráda bych se vyblbnula i někde jinde. Nechci přímo party.. jen studio kde se třeba schází jednou týdně partička a tancuje! Je někdo takový kdo o něčem ví nebo má i zkušenost?

Lidi ohledně taneční školy, tak tu jsem nějakou našla, ale ráda bych věděla jestli je něco i jiného. Děkuji moc!❤️️

Kdybyste chtěli vědět co asi tak myslím, tak se podívejte třeba na YouTube na kanál 1million dance studio - to je přesně co bych chtěla. Prostě kupa lidí, co žije. ❤️️ Děkuji moc

Město?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.22 19:17

@Elishka1 já jsem ochotná i dojíždět, ale jinak nejlíp Olomoucký kraj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak