Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat!! Srším energií a nejvíc mě potěší, když si doma jen tak „zatrsám“ ale ráda bych se vyblbnula i někde jinde. Nechci přímo party.. jen studio kde se třeba schází jednou týdně partička a tancuje! Je někdo takový kdo o něčem ví nebo má i zkušenost?Lidi ohledně taneční školy, tak tu jsem nějakou našla, ale ráda bych věděla jestli je něco i jiného. Děkuji moc!❤️️
Kdybyste chtěli vědět co asi tak myslím, tak se podívejte třeba na YouTube na kanál 1million dance studio - to je přesně co bych chtěla. Prostě kupa lidí, co žije. ❤️️ Děkuji moc
Město?
@Elishka1 já jsem ochotná i dojíždět, ale jinak nejlíp Olomoucký kraj.
Dobrý den, chci se zeptat!! Srším energií a nejvíc mě potěší, když si doma jen tak „zatrsám“ ale ráda bych se vyblbnula i někde jinde. Nechci přímo party.. jen studio kde se třeba schází jednou týdně partička a tancuje! Je někdo takový kdo o něčem ví nebo má i zkušenost?
Lidi ohledně taneční školy, tak tu jsem nějakou našla, ale ráda bych věděla jestli je něco i jiného. Děkuji moc!❤️️
Kdybyste chtěli vědět co asi tak myslím, tak se podívejte třeba na YouTube na kanál 1million dance studio - to je přesně co bych chtěla. Prostě kupa lidí, co žije. ❤️️ Děkuji moc
Olomoucký kraj *
Příspěvek upraven 26.10.22 v 19:18