Nějaký nápad, co s tím?

Anonymní
1.2.25 03:39

Nějaký nápad co s tím?

Ahoj, potřebuju se vypsat a nechat si poradit.
Rozpadl se nám dlouholetý vztah, po dětech nebyl ani sex, a to je právě ten důvod, proč píšu. Po rozchodu jsem jí položil otázku, jestli mi může říct ten moment, kdy a proč se mnou přestala spát. Tak chvíli přemýšlela a vypadlo z ní, že kdysi asi před 5ti lety ona sex chtěla a iniciovala, ale já prý nechtěl. Může mi prosím někdo rozumně vysvětlit, že když já byl po těch 5let jediný kdo inicioval intimnosti a vždy byl odmítnut kromě toho, že jsme si udělali další dítě, že to jedno mé údajné odmítnutí mělo tak drastický dopad? :nevim: Zeptal jsem se jí na to upřímně a dodal, že bych to rád věděl, co se mnou bylo teda špatně i do dalšího vztahu. Fakt nevím, co si o tom myslet…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
1.2.25 04:46

Neřeš to. Některé ženské se snaží o to, aby ten chlap byl vždy ten nejhorší. To že jste spolu tak dlouho nespaly je šílené a upřímně se divím že jsi to tak dlouho vydržel. Ale nemyslím si že to bude úplná světice. Spíše to vzala jako výmluvu.,,ona sex chtěla a iniciovala, ale já prý nechtěl,,. Jen výmluva aby jsi na ni myslel a ona by tě mohla více trýznit. Nejlíp uděláš, že se tím nebudeš trápit a nebudeš to řešit. Vztah máš za sebou tak otevři šampaňské a připíj si na ten co tě čeká. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.2.25 06:19

Aby si omluvila, proč s tebou nespala. Vyvolat pocit viny u druhého.. taky jsem se dozvěděla od bývalého manžela podobnou jobovku. U nás byla ještě vtipnější, vynechám detaily. Neřeš a jdi dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
1.2.25 07:03

Chtels neco slyset, tak ona neco narychlo vylovila z rukavu. Vubec bych to neresila. Pravda je totiz nekde uplne jinde, a tu se uz stejne nejspis nedovis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
1.2.25 07:06

Já bych to viděla tak, že tehdy před 5 lety se v ní NĚCO zlomilo. Něco umřelo, a i když žila dál, zůstalo to v ní, vnitřní bolest z odmítnutí.
Sice banalita, ale v souvislosti s celkem to byla ta prvotní příčina, kolem které se to začalo nabalovat.
Když už je mezi vámi konec, těžko něco radit. Možná v rámci porozchodového blues začít jakoby odznova - kafé, oběd, procházka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 07:42

Proč všichni řešíte furt sex. Sex sex???

To je vážně jediná věc mezi dvěma lidmi aby byli spokojení?
:?
Víš, co, ukájej se jak chceš, zapomeň na ní. A nepočítej s tím, že ženy jsou jen na tohle.
Sex je jen třešnička na dortu. Když je všechno v pořádku.
Mě se fakt líbí, že každého zajímá jen to proč mu ten druhý přestal dávat.

• Citovat
  • Upravit
34121
1.2.25 07:43
@Anonymní píše: Více

Kdy se povedlo to další dítě, když jsi byl vždy odmítnut? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 07:44
@arinecka píše: Více

Chtěla dítě-se překoná každá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2544
1.2.25 07:47

Ano, sex je ve vztahu naprosto zásadní!! pro asexuály teda ne, ale to je proti přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34121
1.2.25 07:56

Ale on byl vždy odmítnut… A proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 07:58

Co ti je do mých anomymu??

( téma sexu a vztahů prostě je citlivé téma pro mě )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.25 08:00

No tak kecá.
To nevíš, že chlap trvi, že spolu ani nespí a najednou čekají…a nebo si ho píchla jinde.

• Citovat
  • Upravit
34121
1.2.25 08:07

Kdo ví, ale opět nefunkční vztah, a musí být další dítě. Ty lidi jsou fakt praštěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
1.2.25 08:08

Jednoduchý. Nechtěla ti říct pravdu. Prostě jsi ji přestal přitahovat. Nic víc, nic míň. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
1.2.25 08:14

Jedna se o klasickou manipulaci. Ty jsi byl obet a ona se snazi udelat obet ze sebe (tys ji prece jednou odmitnul, tak ona to zabalila, chudinka). Bude se ji s touto lzi a manipulaci lepe zit. A navic chce aby se tobe zilo hur. That is complete story.
Jeste pises, ze to chces rozumne vysvetlit. Dovol mi zasmat se. Ty asi jeste moc neznas to druhy pohlavi, vid? Ony sice umi jednat rozumne, ale spise jednaji emotivne. A emoce a rozum jdou casto proti sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí