Nejde mi otevřít pusa

5.11.21 21:54

Nejde mi otevřít pusa

Zdravím, mám dotaz. Minulý týden jsem dostala zánět do zubu. Dostala jsem antibiotika, trochu mi umrtvili pusu a poslali domu. Problém nastal hned den na to. Nemohla jsem otevřít pusu a díky tomu jsem celý týden jedla jen přes brčko.
Bohužel zub mi museli vytrhnout což bylo právě teď v pondělí. Násilím mi museli pusu otevírat (bolesti jsem brečela). Myslel jsem že to vše bude z toho zubu, jenže máme už pátek a vše pořád stejné. Nevím čím to může být. Když se jí snažím otevřít jde to max na 2 cm a když se pokouším víc tak to neskutečně boli. Jako kdybych měla nerv nebo nějak zaseknutou čelist.
S čelisti můžu hýbat jen do jedné strany.. nějak si nevim rady. Uvažovala jsem hodnekrat o doktorovi ale bojím se právě te bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
5.11.21 21:57

No my ti tady tu čelist nerozhejbem, musíš k doktorovi (v pondělí! Abys nebyla jako ti výtečníci co o víkendu chodí na pohotovost protože je už měsíc tadyhle pobolívá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
5.11.21 22:01

Zánět čelistního kloubu. Měla jsem to taky.
Zabraly až antibiotika a pusu jsem otevřela po týdnu. Trochu zabírá klasický brufen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
5.11.21 22:03

No bohužel, bolesti se nevyhneš. Už jsi velká holka, to zvládneš.
Může to být od zánětu, může to být i tím, že tě blbě napíchnul do nervu. Můžeš mít podrážděný nerv… Tady to nikdo nepozná. Běž k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.11.21 23:46

Minulý týden jsem řešila podobné problémy. Ofoukla mi tvář. Dostala jsem od obvodní tramal. Nakonec jsem v pátek musela na Neurologii. Tam bys měla urychleně jít. Taky se to v pozdějších dnech jevilo jako bolest zubů. Teď už jen jednoho. Čeká mě kontrola u zubaře, protože se mi to znova třeba jednou denně objeví a bolí. Zub je ale zdravý, zřejmě mi nastydl nerv. Tento zub mám haklivy. Vím to, ale takto mě to ještě ne sebralo. Možná ti zub vytrhli úplně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.21 00:03

@alisekR zub byl právě že špatný. Schválně jsem si ho nechala abych to viděla. Dokonce jsem před vytrhnout měla u něj váček s hnisem. A zubaře bohužel budu mít až po novém roce protože moje odešla na mateřskou. Je mi jasné že nakonec u nějakého doktora skončím protože už 2 týdny tu pusu neotevřu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.7.25 11:41

Dobry den mam problém byla jsem na pohotovosti jsem Frydek místek a nikdo mi nepomohl a uz neotevřu vůbec pusu když se snažím ji roztáhnout tak to bolí moc nevím co mam dělat ani antibiotika jestli by tu byl nějaký zubař který by mi pomohl byla bych rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
24.11.25 20:58

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie