Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To je uz dost. Ja to ted resim u 6 leteho, dostal mast na 8 tydnu a mazeme dvakrat denne. Ale on je posera a nechce videt „kulicku“ - zalud
po dvou tydnech je zlepseni a kdyby sam chtel, slo by mu to uz cele. Mast je ale na predpis. Promluv s nim - to nevi ze si to mel pretahovat? Jak si ho myje?
Ve třinácti letech? to ale měla MUDr. řešit o hodně rřív… teď už bych požadovala doporuční na urologii!
@marynavesela hele oni delaj jen takovou vysec ve tvaru vecka, aby se rozsiril ten okraj a slo to pretahnout.
@marynavesela pokud ma tu predkozku zuzenou tak ne…za prvy se muzou delat zanety za druhy si chlapec mozna ani nevyhoni a rozhodne nevrzne. Pokud by byla predkozka jen prilepena, davaj se kortikoidy myslim.
@marynavesela Nechápu, že to dáváš za vinu klukovi. Za let myho brachy se to dělalo hned od miminka, my mame roční dvojčata a na roční prohlídce u dr. mi ukazovala, jak to máme dělat, s tím, že od 1 roku do 3 let mame čas na to, abychom jim to udělali. Tohle si zanedbala ty, ne kluk.
Můj 13 ti lety se mi svěřil se stejným problémem. Našel si na netu “pinďa mast” a pomohlo mu to.
@suzka1 píše:
@marynavesela Nechápu, že to dáváš za vinu klukovi. Za let myho brachy se to dělalo hned od miminka, my mame roční dvojčata a na roční prohlídce u dr. mi ukazovala, jak to máme dělat, s tím, že od 1 roku do 3 let mame čas na to, abychom jim to udělali. Tohle si zanedbala ty, ne kluk.
to je naprostá blbost, že musí jít předkožka stáhnout do 3 let!!!
Na toto téma poradí @gin 124
pak tyto stránky… https://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/
Ahojky,
možná to zní divně ale… před cca měsícem jsme přišly k nové doktorce a ta u syna na 13ti leté prohlídce zjistila že synovi nejde VŮBEC přetáhnout předkožka. syn mi to vůbec neřekl. co s tím v tak pozdním věku?
díky
PS. neberte to nějak úchylně (to téma)