Nejde přetahovat penis

marynavesela
21.3.20 21:52

nejde přetahovat penis

Ahojky,
možná to zní divně ale… před cca měsícem jsme přišly k nové doktorce a ta u syna na 13ti leté prohlídce zjistila že synovi nejde VŮBEC přetáhnout předkožka. syn mi to vůbec neřekl. co s tím v tak pozdním věku?
 díky

PS. neberte to nějak úchylně (to téma)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
M-A
689
21.3.20 22:02

To je uz dost. Ja to ted resim u 6 leteho, dostal mast na 8 tydnu a mazeme dvakrat denne. Ale on je posera a nechce videt „kulicku“ - zalud :lol: po dvou tydnech je zlepseni a kdyby sam chtel, slo by mu to uz cele. Mast je ale na predpis. Promluv s nim - to nevi ze si to mel pretahovat? Jak si ho myje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17312
21.3.20 22:04

Ve třinácti letech? to ale měla MUDr. řešit o hodně rřív… teď už bych požadovala doporuční na urologii!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marynavesela
21.3.20 22:05

Říkal mi že si ho myje zvenku. @M-A

• Citovat
  • Upravit
marynavesela
21.3.20 22:05

@azaleila jako obízku?

• Citovat
  • Upravit
9148
21.3.20 22:12

@marynavesela hele oni delaj jen takovou vysec ve tvaru vecka, aby se rozsiril ten okraj a slo to pretahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marynavesela
21.3.20 22:15

@Tarjei hm a neslo by to bez jakýchkoliv zakroku?

• Citovat
  • Upravit
9148
21.3.20 22:28

@marynavesela pokud ma tu predkozku zuzenou tak ne…za prvy se muzou delat zanety za druhy si chlapec mozna ani nevyhoni a rozhodne nevrzne. Pokud by byla predkozka jen prilepena, davaj se kortikoidy myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marynavesela
21.3.20 22:38

Divny, ze mu to honeni nechybi

• Citovat
  • Upravit
3711
22.3.20 06:59

@marynavesela Nechápu, že to dáváš za vinu klukovi. Za let myho brachy se to dělalo hned od miminka, my mame roční dvojčata a na roční prohlídce u dr. mi ukazovala, jak to máme dělat, s tím, že od 1 roku do 3 let mame čas na to, abychom jim to udělali. Tohle si zanedbala ty, ne kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.20 07:00

Můj 13 ti lety se mi svěřil se stejným problémem. Našel si na netu “pinďa mast” a pomohlo mu to.

• Citovat
  • Upravit
21680
22.3.20 08:33
@suzka1 píše:
@marynavesela Nechápu, že to dáváš za vinu klukovi. Za let myho brachy se to dělalo hned od miminka, my mame roční dvojčata a na roční prohlídce u dr. mi ukazovala, jak to máme dělat, s tím, že od 1 roku do 3 let mame čas na to, abychom jim to udělali. Tohle si zanedbala ty, ne kluk.

to je naprostá blbost, že musí jít předkožka stáhnout do 3 let!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.3.20 08:35

Na toto téma poradí @gin 124
pak tyto stránky… https://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.3.20 08:36