Píchání/bolest u srdíčka

1262
20.3.20 21:07

Pichani/ bolest u srdicka

Ahoj, muj 8 lety syn si v poslednich dnech parkrat stezoval na pichani/ lehkou bolest u srdce, neumi to lepe popsat. Nejdriv jsem myslela ze je to jen z namahy(lital venku), ale ted je v klidu doma a dost me to znervoznuje.( jednou za dva dny cirka, dnes si stezoval dvakrat) zitra zavolam samozrejme k detskymu, ale chtela jsem se zeptat, jestli nemate podobnou zkusenost, nevite z ceho by to mohlo byt? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
20.3.20 21:10

@SussiK zítra je sobota, tak nezavoláš
ale - není ve stresu z koronavirové situace? nebojí se něčeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
20.3.20 21:15

@stinga oh to mi nedoslo sakra :zed:
ne, vubec, bavime se o tom, vi vse, ale neboji se, nema zadny stres :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
20.3.20 21:25

Moje osobni zkusenost s timto symptomem je mezizeberni nerv podrazdeny vlivem zadove lopatky, kterou jsem si nejak „blokla“. Vysvetlovala mi to fyzio kdysi, nekdy se mi to stane po hodne tvrdym spanku ve spatny poloze. Rano mi pak pritel musi lopatku a jeji okoli promasirovat a pichani prejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mudr.Mengele
20.3.20 21:40
@SussiK píše:
Ahoj, muj 8 lety syn si v poslednich dnech parkrat stezoval na pichani/ lehkou bolest u srdce, neumi to lepe popsat. Nejdriv jsem myslela ze je to jen z namahy(lital venku), ale ted je v klidu doma a dost me to znervoznuje.( jednou za dva dny cirka, dnes si stezoval dvakrat) zitra zavolam samozrejme k detskymu, ale chtela jsem se zeptat, jestli nemate podobnou zkusenost, nevite z ceho by to mohlo byt? diky

Myslím že to jsou bloknute záda. Měl jsem to taky.

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.3.20 21:45

S největší pravděpodobností to není srdce, ale skřípnutý nerv mezi mezižeberní svaly. Píchá to, jak když ti tam zabodává jehlu a při nádechu se to zhoršuje. Mám to od dětství, občas se to ozve i teď.

• Citovat
  • Upravit
Mudr.Mengele
20.3.20 21:46
@stinga píše:

Tak hele ty rádoby lékařko 8letý děcko ti asi nebude mít stresy z koronaviru, fakt se prober.
Jedinej kdo se tu bojí koronaviru tak seš tu ty.

• Citovat
  • Upravit
Mudr.Mengele
20.3.20 21:49
@stinga píše:
Tak hele ty rádoby lékařko 8letý děcko ti asi nebude mít stresy z koronaviru, fakt se prober.
Jedinej kdo se tu bojí koronaviru tak seš tu ty.
@Scara píše:
Moje osobni zkusenost s timto symptomem je mezizeberni nerv podrazdeny vlivem zadove lopatky, kterou jsem si nejak „blokla“. Vysvetlovala mi to fyzio kdysi, nekdy se mi to stane po hodne tvrdym spanku ve spatny poloze. Rano mi pak pritel musi lopatku a jeji okoli promasirovat a pichani prejde :nevim:

Taky může být nevylučuji.

• Citovat
  • Upravit
1262
20.3.20 21:54

Tak jsem trosku klidnejsi, tedy mezizeberni nerv uz jsem taky skripnuty mela a bolelo to hrozne porad, on to ma jen pbcas a ne tak hrozny :think:
zkusim mu to trosku promasirovat a promazat a uvidime, snad se to pak uz do pondeli neozve, nekam do nemocnice/k doktorovi se mi uplne nechce, jen nechci nic zanedbat kdyby to bylo neco horsiho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
20.3.20 23:26

@Scara
@Janli diky za tip, zkusim lehce promasirovat a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...