Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem,
stahla jsem si na Uloz.to film pak i nake dily Vyvoleni ale nejde mi u toho zvuk,
nevite prosim cim to je? Kde je chyba? Dekuji
Zkontrolovat bedynky a nastaveni prehravace zda neni neco vypnute nebo ztisene.
Kdyz koukam na videa na internetu tak zvuk jde ale kdyz neco stahnu tak jde jen obraz bez zvuku
Pokud to je tak vždycky, tak možná nemáš v počítači instalované ovladače, stačí si je vygooglit pro daný operační systém a stáhnout
Taky se mi občas povedlo stáhnout z uložto bez zvuku nebo přestal jít v polovině filmu.
Pokud ti jinak zvuk funguje-na netu, tak to máš v pc v pohodě, jedině na přehrávači, kde si to přehráváš, to zkontroluj.
@Halamka píše:
Taky se mi občas povedlo stáhnout z uložto bez zvuku nebo přestal jít v polovině filmu.
Pokud ti jinak zvuk funguje-na netu, tak to máš v pc v pohodě, jedině na přehrávači, kde si to přehráváš, to zkontroluj.
Taky si myslim ze je to v prehravaci jen nevim kde to tam mam zkontrolovat
Zkus restartovat PC, občas se mi to taky stává a při restartu to jde normálně ![]()
@monique1741 píše:
Taky si myslim ze je to v prehravaci jen nevim kde to tam mam zkontrolovat
Ikonka zvuku je na liště v pravém rohu, tak jí rozklikni a zkus posouvat hlasitost, občas se to seká a nejde zvuk. Stává se mi to i na Youtube.
@monique1741 není ani operačním ani ničím, někdy je na ulozto chyba a stahuje se to bohužel bez zvuku. Nepomůže ani převést formát, ani nic. Mám to odzkoušeno. Stáhni znovu, jinde.
Zkus doinstalovat kodeky http://www.stahuj.centrum.cz/…y/codecpack/
Me kdyz takhle blbly filmy, tak jsem stahla BS media player (nebo tak nejak se jmenuje) a pak se vsechny prehrali v pohode se zvukem ![]()
@Allons-y píše:
Zkus doinstalovat kodeky http://www.stahuj.centrum.cz/…y/codecpack/
přesně to jsem chtěla napsat, já to měla taky tak a kodeky pomohly
VLC player si nainstaluj, ten přehrává hodně formátů. Nemáš správný přehravač. Manželovi se to v notebooku taky stalo, myslím si, že to bylo u avi formátu, stačil lepší přehrávač a v pohodě ![]()