Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když nejdou prý mi chybí něco nainstalovat.A co?
a nejdou, že nikdy nešly - dáváš je poprvé a nebo že najednou nejdou?
taky by to mohlo být připojením k PC.
já jen, aby se vyloučily všechny možnosti ![]()
nozu píše:Právě ,že šly,pak nešel počítač,segra mi vše instalovala znova,ale toto ne.Tak ,že ja jen vim,že se musí něco nainstalovat,ale co a kde to vezmu nevim.
a nejdou, že nikdy nešly - dáváš je poprvé a nebo že najednou nejdou?
taky by to mohlo být připojením k PC.
já jen, aby se vyloučily všechny možnosti
monikalysa píše:
Ovladače zvukovky
monikalysa píše:
Jaké máš windows?
Nemusí mít Windows… Může mít i jiný OS ![]()
Ale to je OT - no každopádně to vypadá tak, že tím jak ti předělávala PC, tak zapomněla nainstalovat všechny ovladače a doplňky…
Píše ti to něco když ti repráky zapojíš? (Např.: Instalujte balíček abcdef) ![]()
Nebo ti to nepíše nic, a PC je prostě jednoduše „nevidí“
Mrkni se - pokud máš Windows do Ovladačů panelů na nastavení (nemám Windows, nevím kde přesně to je)
víš, ptala jsem se ji proto, abych ji navedla ke zvukovce, aby zjistila jakou tam má. Jinak po připojení repráků ti to nebude nikdy hlásit ovladače
, to bys musela zapojovat zvukovou kartu, ne reprobedny
![]()
monikalysa píše:
víš, ptala jsem se ji proto, abych ji navedla ke zvukovce, aby zjistila jakou tam má. Jinak po připojení repráků ti to nebude nikdy hlásit ovladače, to bys musela zapojovat zvukovou kartu, ne reprobedny
![]()
![]()
![]()
Aha, takže jsi asi ještě nikdy nedělala PC na Linuxech
Tady to hlásí i ovladače pro přehrání videa ![]()
To hlásí i windows 7, ale reprobedny se přece neinstalují, instaluje se zvuková karta
![]()
monikalysa píše:
To hlásí i windows 7, ale reprobedny se přece neinstalují, instaluje se zvuková karta![]()
![]()
Aha, tak to slyším teda prvně… Pokud je to jakékoliv příslušenství k PC, které k němu nepatří, je třeba ho nainstalovat, stejně jako tiskárnu atd… ![]()
A nevím, co by jsi chtěla instalovat na zvukové kartě, když to je hardware, ale zakladatelka zřejmě potřebuje software ![]()
Monny89 píše:vŮBEC NEVIM,O ČEM PÍŠEŠ,JSEM ANTITALENT.monikalysa píše:
Jaké máš windows?Nemusí mít Windows… Může mít i jiný OS
Ale to je OT - no každopádně to vypadá tak, že tím jak ti předělávala PC, tak zapomněla nainstalovat všechny ovladače a doplňky…
Píše ti to něco když ti repráky zapojíš? (Např.: Instalujte balíček abcdef)
Nebo ti to nepíše nic, a PC je prostě jednoduše „nevidí“Mrkni se - pokud máš Windows do Ovladačů panelů na nastavení (nemám Windows, nevím kde přesně to je)
- pokud máš Linux, tak centrum softwaru pro Ubuntu nebo Správce balíků Synaptic, tam najdeš ovladače pro výstupní zvuk a je to
Monny89 píše:monikalysa píše:Aha, tak to slyším teda prvně… Pokud je to jakékoliv příslušenství k PC, které k němu nepatří, je třeba ho nainstalovat, stejně jako tiskárnu atd…
To hlásí i windows 7, ale reprobedny se přece neinstalují, instaluje se zvuková karta![]()
![]()
A nevím, co by jsi chtěla instalovat na zvukové kartě, když to je hardware, ale zakladatelka zřejmě potřebuje software
nEVIM,CO POTŘEBUJU.mUSITE MI TO NAPSAT POLOPATĚ,NEMAM O TOM PŘEHLED,NIKDY JSEM TO JEŠTĚ NEDĚLALA.
napiš mi typ Notebooku a já ti pošlu odkaz co vše je třeba postahovat a instalovat… A jaký máš Operační systém?