Nejdou repráky k počítači

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3730
15.5.11 00:13

Nejdou repráky k počítači

Když nejdou prý mi chybí něco nainstalovat.A co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
15.5.11 06:48

Ovladače zvukovky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21466
15.5.11 07:04

a nejdou, že nikdy nešly - dáváš je poprvé a nebo že najednou nejdou?
taky by to mohlo být připojením k PC.
já jen, aby se vyloučily všechny možnosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.5.11 10:11

A už jsi je instalovala, spolu s ovladačema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
15.5.11 12:37

restartovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.5.11 00:09
nozu píše:
a nejdou, že nikdy nešly - dáváš je poprvé a nebo že najednou nejdou?
taky by to mohlo být připojením k PC.
já jen, aby se vyloučily všechny možnosti ;-)
Právě ,že šly,pak nešel počítač,segra mi vše instalovala znova,ale toto ne.Tak ,že ja jen vim,že se musí něco nainstalovat,ale co a kde to vezmu nevim.
monikalysa píše:
Ovladače zvukovky :palec:
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.5.11 07:47

Jaké máš windows?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 10:41
monikalysa píše:
Jaké máš windows?

Nemusí mít Windows… Může mít i jiný OS :wink:

Ale to je OT - no každopádně to vypadá tak, že tím jak ti předělávala PC, tak zapomněla nainstalovat všechny ovladače a doplňky…
Píše ti to něco když ti repráky zapojíš? (Např.: Instalujte balíček abcdef) :think:
Nebo ti to nepíše nic, a PC je prostě jednoduše „nevidí“

Mrkni se - pokud máš Windows do Ovladačů panelů na nastavení (nemám Windows, nevím kde přesně to je)

• pokud máš Linux, tak centrum softwaru pro Ubuntu nebo Správce balíků Synaptic, tam najdeš ovladače pro výstupní zvuk a je to :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.5.11 11:17

víš, ptala jsem se ji proto, abych ji navedla ke zvukovce, aby zjistila jakou tam má. Jinak po připojení repráků ti to nebude nikdy hlásit ovladače :mrgreen: , to bys musela zapojovat zvukovou kartu, ne reprobedny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 11:27
monikalysa píše:
víš, ptala jsem se ji proto, abych ji navedla ke zvukovce, aby zjistila jakou tam má. Jinak po připojení repráků ti to nebude nikdy hlásit ovladače :mrgreen: , to bys musela zapojovat zvukovou kartu, ne reprobedny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:

Aha, takže jsi asi ještě nikdy nedělala PC na Linuxech :mrgreen: Tady to hlásí i ovladače pro přehrání videa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.5.11 12:04

To hlásí i windows 7, ale reprobedny se přece neinstalují, instaluje se zvuková karta :mrgreen: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 12:10
monikalysa píše:
To hlásí i windows 7, ale reprobedny se přece neinstalují, instaluje se zvuková karta :mrgreen: :dance: :mavam:

Aha, tak to slyším teda prvně… Pokud je to jakékoliv příslušenství k PC, které k němu nepatří, je třeba ho nainstalovat, stejně jako tiskárnu atd… :mrgreen:
A nevím, co by jsi chtěla instalovat na zvukové kartě, když to je hardware, ale zakladatelka zřejmě potřebuje software :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 12:12

a nepsala jsem instalovat reprobedny, ale ovladače zvuku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.5.11 15:15
Monny89 píše:
monikalysa píše:
Jaké máš windows?

Nemusí mít Windows… Může mít i jiný OS :wink:

Ale to je OT - no každopádně to vypadá tak, že tím jak ti předělávala PC, tak zapomněla nainstalovat všechny ovladače a doplňky…
Píše ti to něco když ti repráky zapojíš? (Např.: Instalujte balíček abcdef) :think:
Nebo ti to nepíše nic, a PC je prostě jednoduše „nevidí“

Mrkni se - pokud máš Windows do Ovladačů panelů na nastavení (nemám Windows, nevím kde přesně to je)

• pokud máš Linux, tak centrum softwaru pro Ubuntu nebo Správce balíků Synaptic, tam najdeš ovladače pro výstupní zvuk a je to :palec:
vŮBEC NEVIM,O ČEM PÍŠEŠ,JSEM ANTITALENT. :nevim: :zed:
Monny89 píše:
monikalysa píše:
To hlásí i windows 7, ale reprobedny se přece neinstalují, instaluje se zvuková karta :mrgreen: :dance: :mavam:
Aha, tak to slyším teda prvně… Pokud je to jakékoliv příslušenství k PC, které k němu nepatří, je třeba ho nainstalovat, stejně jako tiskárnu atd… :mrgreen:
A nevím, co by jsi chtěla instalovat na zvukové kartě, když to je hardware, ale zakladatelka zřejmě potřebuje software :think:

nEVIM,CO POTŘEBUJU.mUSITE MI TO NAPSAT POLOPATĚ,NEMAM O TOM PŘEHLED,NIKDY JSEM TO JEŠTĚ NEDĚLALA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 15:25

napiš mi typ Notebooku a já ti pošlu odkaz co vše je třeba postahovat a instalovat… A jaký máš Operační systém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová