Nejdou repráky k počítači

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
16.5.11 15:35
Monny89 píše:
napiš mi typ Notebooku a já ti pošlu odkaz co vše je třeba postahovat a instalovat… A jaký máš Operační systém?

nEMAM NOTEBOOK,ALE POČÍTAČ .nA NĚM JE NAPSANO SyncMaster152N ,JESTLI TO POMŮŽE.oPERAČNÍ SYSTEM JE CO?ANI TO MI NIC NEŘÍKÁ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 15:37
jani09 píše:
Monny89 píše:
napiš mi typ Notebooku a já ti pošlu odkaz co vše je třeba postahovat a instalovat… A jaký máš Operační systém?
nEMAM NOTEBOOK,ALE POČÍTAČ .nA NĚM JE NAPSANO SyncMaster152N ,JESTLI TO POMŮŽE.oPERAČNÍ SYSTEM JE CO?ANI TO MI NIC NEŘÍKÁ. :nevim:

No operační systém je buď Windows nebo třeba Linux…
ale takhle na dálku ti teda asi nepomůžu, když se v tom vůbec nevyznáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.5.11 15:39
jani09 píše:
Monny89 píše:
nEMAM NOTEBOOK,ALE POČÍTAČ .nA NĚM JE NAPSANO SyncMaster152N ,JESTLI TO POMŮŽE.oPERAČNÍ SYSTEM JE CO?ANI TO MI NIC NEŘÍKÁ. :nevim:

To je název monitoru, a ne PC :) Neměla by jsi lepší pozvat si na to domů nějakého kamaráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 15:41

To bude těžký takhle na dálku… :nevim: Zavolej si nějakýmu kamarádovi, koukám že jsi z Plzně, to je daleko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
1.8.11 00:36

Nenašla jsem vhodnou diskuzi

UŽ DLOUHO MĚ ŠTVE ABSENCE ŠIPEK.Nevim,co mam s počítačem.Třeba se nemůžu posunout do prava .Nevím,co to je.Mam to třeba u prohlížení fotek také a když upravuju fotky(na imikimi) tak tam není skoro vidět tlačítko vytvořit.Nevim,jestli tuto slátaninu někdo pochopí a odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová