Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monny89 píše:
napiš mi typ Notebooku a já ti pošlu odkaz co vše je třeba postahovat a instalovat… A jaký máš Operační systém?
nEMAM NOTEBOOK,ALE POČÍTAČ .nA NĚM JE NAPSANO SyncMaster152N ,JESTLI TO POMŮŽE.oPERAČNÍ SYSTEM JE CO?ANI TO MI NIC NEŘÍKÁ. ![]()
jani09 píše:Monny89 píše:nEMAM NOTEBOOK,ALE POČÍTAČ .nA NĚM JE NAPSANO SyncMaster152N ,JESTLI TO POMŮŽE.oPERAČNÍ SYSTEM JE CO?ANI TO MI NIC NEŘÍKÁ.
napiš mi typ Notebooku a já ti pošlu odkaz co vše je třeba postahovat a instalovat… A jaký máš Operační systém?
No operační systém je buď Windows nebo třeba Linux…
ale takhle na dálku ti teda asi nepomůžu, když se v tom vůbec nevyznáš…
jani09 píše:Monny89 píše:nEMAM NOTEBOOK,ALE POČÍTAČ .nA NĚM JE NAPSANO SyncMaster152N ,JESTLI TO POMŮŽE.oPERAČNÍ SYSTEM JE CO?ANI TO MI NIC NEŘÍKÁ.
To je název monitoru, a ne PC
Neměla by jsi lepší pozvat si na to domů nějakého kamaráda?
To bude těžký takhle na dálku…
Zavolej si nějakýmu kamarádovi, koukám že jsi z Plzně, to je daleko… ![]()
UŽ DLOUHO MĚ ŠTVE ABSENCE ŠIPEK.Nevim,co mam s počítačem.Třeba se nemůžu posunout do prava .Nevím,co to je.Mam to třeba u prohlížení fotek také a když upravuju fotky(na imikimi) tak tam není skoro vidět tlačítko vytvořit.Nevim,jestli tuto slátaninu někdo pochopí a odpoví.