Nejedlík dítě 3 roky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Weia píše: Více
V ničem. Já měla taky nejedlíka. Ještě byl omezený četnými potravinovými alergiemi a nutriční terapeutka mi i tu kvalitní klobásu schválila. Samozřejmě nemůže být třikrát denně. Pizza - tam vlastně není nic nezdravého. Když se k tomu dá zelenina, tak je to fajn jídlo. Šunka lze vynechat. Řízek lze udělat v troubě a je taky úplně v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 vsechno..lepek, laktoza, hladiny vseho. Vysetreni na endo a odbery vcetne kultivaci na parazity.
Vse az na lehci anemii v norme. Na anemii bral on i ja sorbifer. Kontrolni odbery mame po 4 mesicich. Jde to pomalu nahoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anavi13 delam vzdy ve friteze. Kdyz uz je mame jednou za cca mesic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veronica Pika píše: Více
Holka, ja taky nechtela rusit UM pro dceru. Pila 200ml a evidentne to pokryvalo jeji kalorickou potrebu.
Po tom, co jsem zredukovala z 200ml na 80ml a jenom rano, tak se dostavil hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prejeta_zaba píše: Více
dobre, ja byla takove dite. Nejedla jsem. Ja byla ale taky hodne nemocna a tudiz specialni pripad.
Nicmene si myslim, ze pokud hlad nema, tak asi nepotrebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PinkiePieCutie kdyz mam treba 3 12 po sobe, nejsem prakticky 3 dny doma. Kojim jen rano. Stejne neji. Ale syn teda neni vubec nemocny. Ani ryma. Uz chodi i mezi deti do skupinky a tak jsem cekala nastup vsech nemoci. Zvlast vzhledem k te vaze jsem se bala strevnich chripek. Ale zatim dobry.
Dneska rano jsem mu zapekl toast se sunkou a maslem a vedle na talir si sam umichal malou porci avokadove pomazanky a snedl to skoro vse.
Jeste jsem na doporuceni kamosky zacala davat pangamin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit