Nejkrásnější mateřské období

23847
23.7.11 19:50

Nejkrásnější mateřské období

Jaké období mateřství pro vás bylo nebo je nekrásnější, nebo naopak nejhorší? Ať vím, na co se můžu těšit :wink:
Bylo to těhotenství, porod, miminkovské období, předškolní věk, puberta :mrgreen: dospělost nebo něco jiného?
Pro mne je nejkrásnějším obdobím asi ten miminkovský věk, tzn 0-1 rok. Mé děti naštěstí netrpěly na prdíky, s kojením byly problémy jen v porodnici a u prvního jsme i tu Vojtovku nakonec zvládli.
O nejhorší období zatím zdárně bojuje těhotenství, to jsem snášela opravdu špatně, a období vzdoru 2 roky - kdy to proboha skončí. Těhotná jsem byla nepřetržitě, ale vztekloun má i své světlé chvilky, popř. lze vyjímečně odložit k babičce :mrgreen: tudíž asi to těhotenství vede. Tak co, bude hůř? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
23.7.11 19:54

až takové období přijde,tak dám vědět 8-o
Před 1. rokem začalo období vzteků a atomových záchvatů,které plynule navázalo na separační úzkost,která trvá od narození 8-o :lol:
Co se týče těhotenství,tak jsem si od poloviny připadala jak hroch,a bála se porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.7.11 19:57

Tak zatím… nejlepší bylo maličké miminko (tak do tří měsíců), to jsem si vážně užívala. Těhotenství nebylo špatné, ale rodila jsem jen dvanáct dní po státnicích, tak jsem si ho moc neužila.
A nejvíc mi vadil věk, kdy se hodně pohyboval, kutálel, nebo plazil, takže se nedal nikde „odložit“… až začal sedět, bylo to mnohem jednodušší. Dál zatím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
23.7.11 20:04
momi33 píše:
až takové období přijde,tak dám vědět 8-o
Před 1. rokem začalo období vzteků a atomových záchvatů,které plynule navázalo na separační úzkost,která trvá od narození 8-o :lol:
Co se týče těhotenství,tak jsem si od poloviny připadala jak hroch,a bála se porodu.

Přesný!!! :-D Nejhezčí bylo při zpátečním pohledu vždy to, co už proběhlo, protože veškerá současnost je vždycky děsná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
23.7.11 20:14

pro mě bylo krásné od porodu snad vše jen ted se starším ty jeho vzdorovité chvilky to mi moc krásné nepřijde :mrgreen: a těhu taky nic moc hlavne teda spíš ty konce byly náročné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
23.7.11 20:18

Jednoznačně miminkovské období do roku a půl, pak už to je jen a jen horší :lol: To si dělám srandu, ale asi nejhorší období je puberta, když se dítko dostane do party a okusí alkohol a drogy…naštěstí to už mám všechno za sebou :palec: a přežila jsem to bez újmy na zdraví a děti jsou taky v pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
14046
23.7.11 20:22

těhotenství strašné, porod hnus, prvních 6 meěs. opruz, od 1 roku jsou vtipní, tak to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
23.7.11 20:24

Ahoj-u druhé dcery to bylo období,hned jak začala lézt-to bylo nejzlatější dítě.Lezla a hrála si s čímkoliv.Musela se tedy více hlídat,protože byla velmi vynalézavá,ale fakt zlatá.Matyáš se zlatej od narození-vždycky jsem říkala,že už nikdy žádné další dítě a on jakoby mi vynahrazoval,že jsem to nikdy nenaplnila. Takže zatím je všechno nejkrásnější. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
23.7.11 20:24

Pro mě je nejkrásnější období tohle, kdy je dceři 2,5 roku. Odmalička byla hodně ubrečená, věčně nespokojená, neustále vyžadovala pozornost. Poslední půlrok už se to hodně zlepšilo, krásně si vyhraje i sama, takže já si to vyloženě užívám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
23.7.11 20:25

tak já jsem si těhotenství moooooc užívala, milovala jsem své bříško a ty pohyby… problémy jsem žádné neměla a porodu jsem se nebála… jen toho že by to mohl být císař a nakonec i byl :roll: akutní :roll:
mláděti je teď přes sedm měsíců a furt si mateřství užívám… jsou chvíle kdy je na zabití ale to rychle zapomínám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.7.11 20:34

Nerásnejsi obdobi pro me bylo,kdyz mrnata byly jeste v brisku :lol: :lol: a jinak kazdou noc kdyz spi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24837
23.7.11 20:39

Ahoj,
mně přijde, že se na každém období najde něco krásného :-D Jen to asi nebudu tvrdit v pubertě našich dětí, to si buď hodím mašli nebo budu na valiu a bude mi všechno jedno :lol: :lol: :lol: I když, třeba děti překvapí a bude klid, kdo ví :think: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
23.7.11 21:09

Nejhorší bylo těhotenství, jednoznačně. A pak už to bylo jen pěkné, i když to dítě bylo malinký bobeček, i když se začalo pohybovat, i teď v Kačenky hádavém a zjišťovacím období. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.7.11 21:15

Nejkrásnější období mateřství je když děti odložíš do školky :mrgreen: :lol: :lol: Neee já si asi nejvíc užívala kojenců do 3měsíců (ale rozhodně ne toho prvního, až ty další :mrgreen: ) a pak je náádherné odbodí od 1roku cca do 19-20měsíců, kdy začínají rozvazovat jazýček a kráásně aktivně-najivně zkoumají svě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.7.11 21:15

Nejkrásnější období mateřství je když děti odložíš do školky :mrgreen: :lol: :lol: Neee já si asi nejvíc užívala kojenců do 3měsíců (ale rozhodně ne toho prvního, až ty další :mrgreen: ) a pak je náádherné odbodí od 1roku cca do 19-20měsíců, kdy začínají rozvazovat jazýček a kráásně aktivně-najivně zkoumají svět :hug:
Nejhorší 3-4 roky. Zatím…bude jistě hůř :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová