Nejkvalitnější kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
23.9.14 13:41

nejkvalitnejsi kocarek

Maminky, přispejte prosím se svým názorem na kvalitne zpracovaný kočárek. Podle načtených diskuzí Hartan, Teutonie, Gesslein, co myslíte, je to pravda nebo máte zkušenosti s jinou značkou, která vyniká zpracováním, materiály, nerozvyklá se po první jízde, je stabilní a celkove bezpečný pro díte. Podobne téma již existuje, ale trendy se mení a také kočárek stejné značky muze být nyní mene kvalitní, než například v roce 2006. Jiste bude diskuze pro maminky, které práve vybiraji kocarek, velmi užitečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.9.14 13:43

Co jsem tak vycetla, tak jeste baby jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.9.14 13:46
@MilijonDolarBejby píše:

Dekuji, dobra pripominka. Ale take mam jen načteno. Ja mohu potvrdit Teutonii Spirit, tu mam doma, jeste jsem mela Quinny Speedi, kde tedy po 2 letech bylo užívání celkem znát, konstrukce celkem rozvyklaná, zajíždela sama rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
23.9.14 13:54

@Vec01
Za mna Bugaboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
23.9.14 14:03

Tak jsem měla zástupce Hrtanu, Teutonie a pro doplnění, teď mám golfky Maclaren. Takže peněz mám v kočárcích víc než dost :jazyk: Jde o to, co od kočárku očekáváš. Mé požadavky nedokázala splnit žádná ze značek v jediném kočáru (trojkombinaci), proto houpací kočár od Teutonie, sporťák od Hartanu a ještě teď ty golfky.
Kromě golfek - ty jsou více než senzační, se domnívám, že jsem nic zvláštního za dané peníze nezískala. Možná ten pocit vychází i z toho, že nemám srovnání, že to vážně může být ještě horší :nevim: Ale jak říkám, žádný zázrak se nekonal a možná, že s takovou trojkombinací caramelo se dá nadělat stejná paráda za podstatně méně peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.9.14 14:06

ICandy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
23.9.14 14:09

Maxi Cosi - Mura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.9.14 14:14
@MilijonDolarBejby píše:

měla jsem ho a naprostou souhlasí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
23.9.14 14:17

Používala jsem Hartan a kvalita podle mě byla opravdu vysoká. Kočár po roce a půl intenzivního používání nevybledl, je stále stejně pevný a kdyby nebylo pár škrábanců, ojetých kol a zrezlých matek na předních kolech (jediná „závada“) vypadá jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
23.9.14 14:20
@miisenka píše:
@Vec01
Za mna Bugaboo
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
552
23.9.14 14:22

Pro me ICandy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
23.9.14 14:25

Baby jogger :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.9.14 14:29

A co Peg perego a Jané slalom? Já je vždycky měla za jedny z nejlepších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
23.9.14 14:36

Baby jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.9.14 14:37
@LadyLada píše:
Tak jsem měla zástupce Hrtanu, Teutonie a pro doplnění, teď mám golfky Maclaren. Takže peněz mám v kočárcích víc než dost :jazyk: Jde o to, co od kočárku očekáváš. Mé požadavky nedokázala splnit žádná ze značek v jediném kočáru (trojkombinaci), proto houpací kočár od Teutonie, sporťák od Hartanu a ještě teď ty golfky.
Kromě golfek - ty jsou více než senzační, se domnívám, že jsem nic zvláštního za dané peníze nezískala. Možná ten pocit vychází i z toho, že nemám srovnání, že to vážně může být ještě horší :nevim: Ale jak říkám, žádný zázrak se nekonal a možná, že s takovou trojkombinací caramelo se dá nadělat stejná paráda za podstatně méně peněz :nevim:

Dekuji za příspevek. Já jsem mela ješte kombinaci Firkon Balance a zpracování a jízdní vlastnosti hrozné proti Teutonii, navíc textil tak hrozne smrdel po koupi, že jsem ho nemohla mít ani v dome, takže o nezávadnosti materiálu také pochybuji. Mohu se Vás zeptat, jakou jste mela houpací Teutonii a jaký typ Hartanu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí