Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, přispejte prosím se svým názorem na kvalitne zpracovaný kočárek. Podle načtených diskuzí Hartan, Teutonie, Gesslein, co myslíte, je to pravda nebo máte zkušenosti s jinou značkou, která vyniká zpracováním, materiály, nerozvyklá se po první jízde, je stabilní a celkove bezpečný pro díte. Podobne téma již existuje, ale trendy se mení a také kočárek stejné značky muze být nyní mene kvalitní, než například v roce 2006. Jiste bude diskuze pro maminky, které práve vybiraji kocarek, velmi užitečná.
@MilijonDolarBejby píše:
Co jsem tak vycetla, tak jeste baby jogger
Dekuji, dobra pripominka. Ale take mam jen načteno. Ja mohu potvrdit Teutonii Spirit, tu mam doma, jeste jsem mela Quinny Speedi, kde tedy po 2 letech bylo užívání celkem znát, konstrukce celkem rozvyklaná, zajíždela sama rukojeť.
Tak jsem měla zástupce Hrtanu, Teutonie a pro doplnění, teď mám golfky Maclaren. Takže peněz mám v kočárcích víc než dost
Jde o to, co od kočárku očekáváš. Mé požadavky nedokázala splnit žádná ze značek v jediném kočáru (trojkombinaci), proto houpací kočár od Teutonie, sporťák od Hartanu a ještě teď ty golfky.
Kromě golfek - ty jsou více než senzační, se domnívám, že jsem nic zvláštního za dané peníze nezískala. Možná ten pocit vychází i z toho, že nemám srovnání, že to vážně může být ještě horší
Ale jak říkám, žádný zázrak se nekonal a možná, že s takovou trojkombinací caramelo se dá nadělat stejná paráda za podstatně méně peněz ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Co jsem tak vycetla, tak jeste baby jogger
měla jsem ho a naprostou souhlasí. ![]()
Používala jsem Hartan a kvalita podle mě byla opravdu vysoká. Kočár po roce a půl intenzivního používání nevybledl, je stále stejně pevný a kdyby nebylo pár škrábanců, ojetých kol a zrezlých matek na předních kolech (jediná „závada“) vypadá jako nový.
A co Peg perego a Jané slalom? Já je vždycky měla za jedny z nejlepších…
@LadyLada píše:
Tak jsem měla zástupce Hrtanu, Teutonie a pro doplnění, teď mám golfky Maclaren. Takže peněz mám v kočárcích víc než dostJde o to, co od kočárku očekáváš. Mé požadavky nedokázala splnit žádná ze značek v jediném kočáru (trojkombinaci), proto houpací kočár od Teutonie, sporťák od Hartanu a ještě teď ty golfky.
Kromě golfek - ty jsou více než senzační, se domnívám, že jsem nic zvláštního za dané peníze nezískala. Možná ten pocit vychází i z toho, že nemám srovnání, že to vážně může být ještě horšíAle jak říkám, žádný zázrak se nekonal a možná, že s takovou trojkombinací caramelo se dá nadělat stejná paráda za podstatně méně peněz
Dekuji za příspevek. Já jsem mela ješte kombinaci Firkon Balance a zpracování a jízdní vlastnosti hrozné proti Teutonii, navíc textil tak hrozne smrdel po koupi, že jsem ho nemohla mít ani v dome, takže o nezávadnosti materiálu také pochybuji. Mohu se Vás zeptat, jakou jste mela houpací Teutonii a jaký typ Hartanu? Dekuji