Nejlehčí golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
22.2.11 15:35
Klovasa píše:
Tak jsem to tak nějak zvážila a na jedné váze mi vyšlo 6,3kg a na druhé 5,7kg :D Tak nevim :D Každopádně jsem to popletla :D

i tak je to covece porad docela lehky kolem tech 6ti kil…
divej co uvadi http://www.amazon.de/…I/ref=sr_1_6?…
dle myho je to ten stejnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.2.11 15:46
mikitaa píše:
Klovasa píše:
Tak jsem to tak nějak zvážila a na jedné váze mi vyšlo 6,3kg a na druhé 5,7kg :D Tak nevim :D Každopádně jsem to popletla :D
i tak je to covece porad docela lehky kolem tech 6ti kil…
divej co uvadi http://www.amazon.de/…I/ref=sr_1_6?…
dle myho je to ten stejnej

Jojo kočárek je to on…ale jsem z toho jelen :D Tak bud mi tam k nemu toho dost chybí, nebo mame vadne vahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.11 15:52

tak pisou tam ze je to vcetne zabaleni…tak treba proste tak kvalitne to zabali :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.2.11 15:54
mikitaa píše:
tak pisou tam ze je to vcetne zabaleni…tak treba proste tak kvalitne to zabali :mrgreen: :mrgreen:

No to jedině :D Ale jediné co mě na tom kočárku štve je, že nemá ten nanožnik přes ty nožky na zimu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.11 15:57

a ja schvalne ted zvazila ten nas…no na netu pisou osm…balik mel 6,7 kg kdyz dosel…a ted na nasi vaze vazi 7,3 :mrgreen:

klovasa: no vidis ja mam i s nanoznikem a ja to zas vubec nepouzivam tak je slozenej ve skrini :-) ale na mmb se da nechat usit na jakejkoliv kocar od sikovynch maminek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 17:20

chicco picolo 4,5 kg, právě dělaný do letadla, nemůžu si vynachválit na cestování je ideální, jen se sklapne, je i s nánožníkem a pláštěnkou stojí myslím do 2800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.2.11 17:58

Je rukojet u Aspira vysoká.Měřím 180 cm , tak aby to nebyl problém. jinak je vážně moc krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.11 18:04
cetinka píše:
Je rukojet u Aspira vysoká.Měřím 180 cm , tak aby to nebyl problém. jinak je vážně moc krásný :potlesk:

prave ze co sem mela moznost mit v ruce golfky tak je jeden z nejvyssich…ja mam 180 pritel 190 a pohoda :wink: ja jsem z nej taky nadsena…mam tu modrou a vypada jeste lip na zivo nez na obrazku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.2.11 18:11

jaký je rozdíl mezi 3 a 4??? co jsem se tak dočetla tak to dude asi jen v polohování nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.11 18:18
cetinka píše:
jaký je rozdíl mezi 3 a 4??? co jsem se tak dočetla tak to dude asi jen v polohování nožiček.

4 ma ctyri kolecka a 3 ma tri kolecka..polohovani by mely mit uz vsechny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.2.11 23:16
mikitaa píše:
pisou tam 10kg u tech co se daji koupit tady…a kdyz sem zakladala diskuzi ja kdyz sem vybirala golfky tak natasa (odbornice pres kocary :mrgreen: ) psala ze safety je tezsi :think:

jj, ale já ale myslela safety 1st advancer, trochu jiný kočár..(ten co dávala odkaz mikitaa) 4kolka.., skládá se jako zapp.

ale teda jestli ten Safety z odkazu váží tak málo, tak to zírám 8-o 8-o a to doslova!!

espira mívají kolem těch 7kg.
energy mají asi 6 přibližně
cybex ruby má 5.4, ale není polohovací (jen dvě polohy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.2.11 08:18

Hodně lehké jsou Maclareny Triumph a Quest. Přes 5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.2.11 17:13

Tady v diskusi jsem se dočetla,že vyšší lidé mají problém s výškou rukojetí( je malá) tak nevím fakt kde je pravda a co si o tom všem myslet. tady na ostravsku jsem ho neviděla prodávat, abych si ho vyzkoušela. Do kolikaťi roku je schopno se tam dítě vlézt? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.2.11 21:42

Cetinko, je pravda, že já jsem ho taky neviděla na vlastní oči, ale je to jeden z mých favoritů. Příští týden vyrážím do Brna, tak snad ho tam někde objevím. Měl by být v Babyparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.2.11 07:25

Tak dejte vědět jak vypadá, protože na obrázku je opravdu moc krásný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí