Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Klovasa píše:
Tak jsem to tak nějak zvážila a na jedné váze mi vyšlo 6,3kg a na druhé 5,7kgTak nevim
Každopádně jsem to popletla
i tak je to covece porad docela lehky kolem tech 6ti kil…
divej co uvadi http://www.amazon.de/…I/ref=sr_1_6?…
dle myho je to ten stejnej
mikitaa píše:Klovasa píše:i tak je to covece porad docela lehky kolem tech 6ti kil…
Tak jsem to tak nějak zvážila a na jedné váze mi vyšlo 6,3kg a na druhé 5,7kgTak nevim
Každopádně jsem to popletla
divej co uvadi http://www.amazon.de/…I/ref=sr_1_6?…
dle myho je to ten stejnej
Jojo kočárek je to on…ale jsem z toho jelen
Tak bud mi tam k nemu toho dost chybí, nebo mame vadne vahy…
tak pisou tam ze je to vcetne zabaleni…tak treba proste tak kvalitne to zabali
![]()
mikitaa píše:
tak pisou tam ze je to vcetne zabaleni…tak treba proste tak kvalitne to zabali![]()
No to jedině
Ale jediné co mě na tom kočárku štve je, že nemá ten nanožnik přes ty nožky na zimu ![]()
a ja schvalne ted zvazila ten nas…no na netu pisou osm…balik mel 6,7 kg kdyz dosel…a ted na nasi vaze vazi 7,3 ![]()
klovasa: no vidis ja mam i s nanoznikem a ja to zas vubec nepouzivam tak je slozenej ve skrini
ale na mmb se da nechat usit na jakejkoliv kocar od sikovynch maminek ![]()
chicco picolo 4,5 kg, právě dělaný do letadla, nemůžu si vynachválit na cestování je ideální, jen se sklapne, je i s nánožníkem a pláštěnkou stojí myslím do 2800
Je rukojet u Aspira vysoká.Měřím 180 cm , tak aby to nebyl problém. jinak je vážně moc krásný ![]()
cetinka píše:
Je rukojet u Aspira vysoká.Měřím 180 cm , tak aby to nebyl problém. jinak je vážně moc krásný
prave ze co sem mela moznost mit v ruce golfky tak je jeden z nejvyssich…ja mam 180 pritel 190 a pohoda
ja jsem z nej taky nadsena…mam tu modrou a vypada jeste lip na zivo nez na obrazku ![]()
jaký je rozdíl mezi 3 a 4??? co jsem se tak dočetla tak to dude asi jen v polohování nožiček.
cetinka píše:
jaký je rozdíl mezi 3 a 4??? co jsem se tak dočetla tak to dude asi jen v polohování nožiček.
4 ma ctyri kolecka a 3 ma tri kolecka..polohovani by mely mit uz vsechny ![]()
mikitaa píše:
pisou tam 10kg u tech co se daji koupit tady…a kdyz sem zakladala diskuzi ja kdyz sem vybirala golfky tak natasa (odbornice pres kocary) psala ze safety je tezsi
jj, ale já ale myslela safety 1st advancer, trochu jiný kočár..(ten co dávala odkaz mikitaa) 4kolka.., skládá se jako zapp.
ale teda jestli ten Safety z odkazu váží tak málo, tak to zírám
a to doslova!!
espira mívají kolem těch 7kg.
energy mají asi 6 přibližně
cybex ruby má 5.4, ale není polohovací (jen dvě polohy)
Tady v diskusi jsem se dočetla,že vyšší lidé mají problém s výškou rukojetí( je malá) tak nevím fakt kde je pravda a co si o tom všem myslet. tady na ostravsku jsem ho neviděla prodávat, abych si ho vyzkoušela. Do kolikaťi roku je schopno se tam dítě vlézt? ![]()
Cetinko, je pravda, že já jsem ho taky neviděla na vlastní oči, ale je to jeden z mých favoritů. Příští týden vyrážím do Brna, tak snad ho tam někde objevím. Měl by být v Babyparku.
Tak dejte vědět jak vypadá, protože na obrázku je opravdu moc krásný..