Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chce to zkoušet, někomu zabírají spreje, jinému tekuté, další používá dricor. Pokud je to pocení náhlé a bez příčiny- není tam extrémní horko, bylo by dobré navštívit lékaře.
Co driclor?, používám, spokojenost, měla jsem stejný problém jako ty, potila jsem se jako prase jen co jsem vylezla ze sprchy, no kolik nepříjemností s tím bylo
… vím jak se cítíš, a už dva roky sucho, supr
vygůgli si to ![]()
@Anonymní píše:
Co driclor?, používám, spokojenost, měla jsem stejný problém jako ty, potila jsem se jako prase jen co jsem vylezla ze sprchy, no kolik nepříjemností s tím bylo… vím jak se cítíš, a už dva roky sucho, supr
![]()
vygůgli si to
Driclor pouzivam a nemuzu rict, ze bych mel sucho. Pomohlo to, ale ne zas tak moc. Chci neco, co bude i trochu vonet, protoze i s driclorem se potim jako prase
@Anonymní píše:
Driclor pouzivam a nemuzu rict, ze bych mel sucho. Pomohlo to, ale ne zas tak moc. Chci neco, co bude i trochu vonet, protoze i s driclorem se potim jako prase
Aha, to je blbý, tak zkus to borotalco, jak tu psal/a Kostroma, nic osvědčenějšího než driclor neznám ![]()
@Anonymní píše:
Aha, to je blbý, tak zkus to borotalco, jak tu psal/a Kostroma, nic osvědčenějšího než driclor neznám
A to voni?
@Mava píše:
Deo krystal z dm
ale to není antiperspirant
Taky ho občas používám, ale do velkých veder to pro mě není.
@Anonymní píše:
Borotalco je jenom deodorant ne?
Borotalco neznám, ale prý je to dobrý ![]()
Zkus stránky poceni24.cz
Je to sice dražší, ale nemusíš to používat každý den, stříknes pred spaním a pak třeba až za dva dny, je to bez vůně, ale to nevadí, protože nejseš mokrej a nebudeš smrdět.
@Tesssa23 píše:
Zkus stránky poceni24.cz
Je to sice dražší, ale nemusíš to používat každý den, stříknes pred spaním a pak třeba až za dva dny, je to bez vůně, ale to nevadí, protože nejseš mokrej a nebudeš smrdět.
Asi si neco z toho koupim, az mi dojde ten driclor. Dekuju moc
Ahoj, je mi 15 a trpim nadmernym pocenim. Staci abych nastoupil do autobusu a jsem spocenej na kost. Nevíte o nejakym dobrym antiperspirantu ve spreji?