Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám tmavě modrý a jsem spokojená. V létě nebyl problém. Oranžová by se mi líbila taky a asi víc než černá. Co se týče hmyzu, tak ke kočárkům se prodává kromě pláštěnky také síťka proti hmyzu, která se připevní v létě na boudičku. Na mimčo Ti pak přes ni tolik nesvítí slunko a hmyz má taky smůlu.
My máme červený a tay spokojenost! Ze začátku jsem měla strach, že bude vyšisovaný od sluníčka, ale není! Černý se mi teda moc nelíbí - připadá mi to jako malá rakvička, hlavně ten hluboky
![]()
Oranžová je pěkná třeba u Cortiny nebo u X-landeru, ale u Jané se mi moc nelíbila a s těma muškama to máš těžko! Ale je fakt, že na tyto barvička letí - já jsem blbec koupila malému žlutou přilbu na kolo, jsem si říkala, že bude super vidět na cestě a jsou jedině nas…á, protože jediné co dělám tak odháním mušky
![]()
Přeji dobrou ruku při výběru kočárku i barvičky
![]()
Tak my máme černé Jané se stříbrným podvozkem a vypadá velmi elegantně a ne jako rakvička:-) Navíc se neokouká. V létě v pohodě, vůbec se nevyšisoval. Hanka
Mám Cortinu - kombinace tmavěšedo-oranžová. Ta šedá je super, není na ní vidět špína - hlavně teď na sporťáku. A na oranžovou opravdu v létě letají takové ty malé mušky. Měli jsme k tomu i oranžový slunečník a ten se těm muškám opravdu líbil ![]()
I přesto jsem spokojená, kočárek je veselý a hodí se pro holku i kluka. Plánuju ho pro 2 děti, a kdo ví co bude druhé.
Není pravda, že černý kočár není vhodný na léto, je v něm naprosto stejný nechutný vedro jako třeba v růžovým. ![]()
Měla jsem hodně kočárů a nejvíc mi hmyz lezl na oranžový a světle zelený. Naopak černý byl v pohodě. Teď mám světlý a taky spokojenost.
Vyber barvu, jaká se ti líbí, ono to ani s tím hmyzem není tak žhavý.
Máme oranžovo-černý X-lander
a pohoda, nějak si nepamatuju, že by nás okupoval hmyz ![]()
Nejlepší kočárek je takový co se ti líbí…
My máme oranžový, bydlíme takřk av lese a rozhodně nemůžu říct, že by nás obtěžovali mouchy víc než někoho jiného. Na každé barvě se dá něco najít. Mi chodíme do dědiny po silnici a tak musíme být vidět!!!! Takže oranžová červená a jiné křiklavé barvy.
Anonymni píše:
Ahojky, můžete doporučit barvu kočárku? Já chtěla bud černou nebo oranžovou…A známí mě zrazujou, če černá na léto není dobrá a na oranžovou sedá hodně hmyz, mušky atd. Tak prosím Vaše zkušenosti, kt.barva je ok…opravdu nerada odháním různé vosy atd. Moc moc díky všem…
Ahoj, já bych šla klidně do černého, co je Ti po známých. Kočárek si koupíš Ty a jezdit s ním taky budeš Ty. Tak se na ně vyprdni a vyber, jaký se líbí Tobě
Já bych šla do černého hned
Černej není náhodou špatnej. Já teda černej nemám, aby si někdo nemyslel, že to proto píšu, ale barevně ti ho vyzdobí dítě, fusak, deka, hračky, prostě nikdy nebude celej černej, tak to bych neřešila, že je smutnej. Ale samo chápu, že ne každýmu se to líbí
.
Díky za odpovědi…to jsem sama zvědavá, jakou barvu nakonec vyberu ![]()
Měla jsem černo bílý. V létě jsem cvičně v boudě naměřila 48 stupňů, pořád jsem přes něj přehazovala bílou plínu a pak jsem tak i jezdila. no děs. Ale je to 6 let zpátky, potahy a mikroventilace je v kočárech úplně jiná. ![]()
Měla jsem černo bílý. V létě jsem cvičně v boudě naměřila 48 stupňů, pořád jsem přes něj přehazovala bílou plínu a pak jsem tak i jezdila. no děs. Ale je to 6 let zpátky, potahy a mikroventilace je v kočárech úplně jiná. ![]()
Ahoj, my máme černý kočár a v něm oranžový fusak a oranžovočernou deku.
V létě jsem jezdila buď s mokrou plínou na boudičce nebo se slunečníkem a staženou boudou. ![]()
ahoj,
my vedeli, ze to bude kluk, a ze budeme v terenu, takze ladime s prirodou jemnou khaki zelenkavou stridave s kremovou.
a i obleceni k tomu.
ja modrou na klukach nemusim, cili mame khaki jemne zeleny obleceni, hnedy,okrovy a vypada to decentne i sportovne zaroven
a u kamaradky v cernym bylo tehda v lete mnohem vetsi vedro, davala ho ke mne, kdyz jsem kojila. a druhy nechce v zadnem pripade cerny. ale ja to nemohu soudit.
pa Ali
Ahojky, můžete doporučit barvu kočárku? Já chtěla bud černou nebo oranžovou…A známí mě zrazujou, če černá na léto není dobrá a na oranžovou sedá hodně hmyz, mušky atd. Tak prosím Vaše zkušenosti, kt.barva je ok…opravdu nerada odháním různé vosy atd. Moc moc díky všem…