Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky jaké probiotika dáváte svým miminkům, synovi 9 měsíců a hledám vhodná probiotika. Tak bych ráda znala zkušenosti a rady. Děkuji 🙂
Ze zkušenosti nic takového jako „nejlepší“ není, jsou pouze ty, které tvému dítěti vyhovují a fungují
bohužel
@Carolineshka sypala jsem do kase/ jogurtu / pak UM po ukonceni kojeni Lactobacilky Baby od NatureVia. Max 300,/ za 60 sacku. jestli jsou nejlepsi nevim, ale bylo fajn ze jsem vzala jen par sacku kdyz jsme nekam jeli a netahala plato a nedrolila kapsle.
U nás Biogaia.. jestli jsou nejlepší nevím, ale na doporučení dr. dávám od narození malého.
Smidge infant, je tam hodně kmenů, jsou dražší, ale vydrží dlouho.
@Mariambiska píše:
Smidge infant, je tam hodně kmenů, jsou dražší, ale vydrží dlouho.
Na ne jsem koukala a bylo mi doporučeno, ale nikde není uvedeno od jakého měsíce jsou vhodné 🤷🏻♀️
@Dara90 ja jsem synovi taky dávala, teď jsem koupila podobné, ale myslím si že nevyhovují, jelikož obsahují laktozu a ta mu podle mě nedala dobře, proto bych asi chtěla bez laktozy, bez lepku, veganské
@Carolineshka píše:
Na ne jsem koukala a bylo mi doporučeno, ale nikde není uvedeno od jakého měsíce jsou vhodné 🤷🏻♀️
Na stránkách, kde jsem kupovala, je napsáno od narození. Vzhledem k tomu, že tam nejsou alergeny: mlíko, vejce, ořechy…, tak bych se toho nebála. Já je teda dávala až od 1 roku, před tím jsem vyzkoušela spoustu jiných.
@Carolineshka u nas byl super Maxik z dr. Maxe, po biogaie nam děti zvracely.
Díky holky už jsem objednala od firmy viridian, bez lepku, laktozy, veganské 🙂 mají výborné hodnoty, a jsou prý super tak jsem zvědavá
A moc všem děkuji