Nejlepší dětská výživa

Marianna2
13.6.13 11:52

nejlepší dětská výživa

Milé maminky, chci se zeptat, jaká je podle Vás kvalitní výživa pro mimi. Jestli od Nutrilonu, ten vyrábí ty Hami výživy, které jsou tak standard podle mého, nebo je pak Hipp, který se mi zdá, že je hodně kvalitní a ještě je myslím Hamánek od Hamé, ten jsem ale nezkoušela.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28745
13.6.13 11:58

Ahoj, já se řídím podle toho, co malému nejvíc chutná, největší úspěch měl Hamánek, Sunárek a pak Hipp z masozelenin, u kaší Sunarka, Hipp a Babylove (Hami mi přijdou strašně přeslazené) a z přesnídávek jednoznačně Sunárek (hipp a hami jsou už hodně drahé). Kvalitní jsou podle mě všechny, musely přece projít normami stanovenými pro kojence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.6.13 11:59

Hamanek je humus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.6.13 11:59

Jeste je docela fajn alnatura z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.6.13 12:04

Hipp, Alnatura a Naturnes od Nestle (bohuzel v CR neni na beznem trhu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
13.6.13 12:11
@Marianna2 píše:
Milé maminky, chci se zeptat, jaká je podle Vás kvalitní výživa pro mimi. Jestli od Nutrilonu, ten vyrábí ty Hami výživy, které jsou tak standard podle mého, nebo je pak Hipp, který se mi zdá, že je hodně kvalitní a ještě je myslím Hamánek od Hamé, ten jsem ale nezkoušela.

Nejkvalitnější je asi ta co si doma sama uděláš, víš co do toho dáš a hlavně je to čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.6.13 12:16

Mě teda děti jedly jen Hipp a pak pár skleniček od Hami, ale jinak nic. A popravdě se jim ani moc nedivim, to ostatní ani mě nevonělo a chuť taky nic moc. A co se týče UM tak ta starší měla Nutrilon a mladšímu víc chutná Sunar Nutra defens. Kaše jsme měli od Nutrilonu, jiné vyzkoušené nemám a přesnídávky u nás kupované moc nejedou…spíš je dělám doma nebo dávám čerstvé ovoce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.6.13 12:18
@Margery píše:
Ahoj, já se řídím podle toho, co malému nejvíc chutná, největší úspěch měl Hamánek, Sunárek a pak Hipp z masozelenin, u kaší Sunarka, Hipp a Babylove (Hami mi přijdou strašně přeslazené) a z přesnídávek jednoznačně Sunárek (hipp a hami jsou už hodně drahé). Kvalitní jsou podle mě všechny, musely přece projít normami stanovenými pro kojence…

Přesně, musely projít normami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.6.13 12:25

Tak u nás vede z UM Sunar Nutradefese a dětskou výživuju kupuju jen Hipp, přijde mi nejlepší… z recenzí i podle složení. A mládě mi ani nic jiného nejí.

A k tomu, že nejlepší je ta dělaná - no, asi jak kdy… třeba teď nemám domácí mrkev, tak kupovaná v obyč supermarketu, to si fakt nejsem jistá, že je tak moc super… takže jakmile budeme mít zeleninu z chalupy a od babičky, pak omezím skleničky… maso už jsem si domácí zařídila… synovi je zatím 5 měsíců, takže pro něj fakt chci to nejlepší. Až bude starší, už mi ta kupovaná mrkev (a jiné samozřejmě) v době, kdy není domácí, vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
13.6.13 12:30
@neprihlasena píše:
Tak u nás vede z UM Sunar Nutradefese a dětskou výživuju kupuju jen Hipp, přijde mi nejlepší… z recenzí i podle složení. A mládě mi ani nic jiného nejí.A k tomu, že nejlepší je ta dělaná - no, asi jak kdy… třeba teď nemám domácí mrkev, tak kupovaná v obyč supermarketu, to si fakt nejsem jistá, že je tak moc super… takže jakmile budeme mít zeleninu z chalupy a od babičky, pak omezím skleničky… maso už jsem si domácí zařídila… synovi je zatím 5 měsíců, takže pro něj fakt chci to nejlepší. Až bude starší, už mi ta kupovaná mrkev (a jiné samozřejmě) v době, kdy není domácí, vadit nebude.

A myslíš si že do těch skleniček dávaj nějakou výběrovou mrkev? Já tomu moc nevěřím :nevim: Já dávala od malinka vše co jsem si udělala sama a všechny tři děti jsou zdravé jak rybičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
13.6.13 12:32

Neexistuje dobra znacka, ale dobry vyrobek. Vzdycky musis cist slozeni.

V tom vychvalovanem hippu je bezne bily pepr, sul, cukr.. Hamanek zase prodava sklenicku s klasickou sunkou. Obsah masa ve 190 gramove sklenicce bezne 7-10%, coz je zalostne malo. Nemluve o tom, ze se ruzne mlecno-tvorohovo-ovocne dezerty prodavaji s doporucenim od sesteho mesice veku.

Nemam oblibenou znacku, ale oblibene vyrobky.

• Citovat
  • Upravit
1332
13.6.13 12:35
@78mamina píše:
A myslíš si že do těch skleniček dávaj nějakou výběrovou mrkev? Já tomu moc nevěřím :nevim: Já dávala od malinka vše co jsem si udělala sama a všechny tři děti jsou zdravé jak rybičky :mavam:

A víš, že vlastně věřím? :mrgreen:

A jinak - já snad neříkám, že by mělo být po čemkoli nějaké dítě nemocné? Pardon, opravdu si nemyslím, že by tohle mělo vliv na to, jestli jsou děti zdravé jako rybičky…

A vlastně, já se i přiznám - až bude jíst o trochu víc, nebudu mít problém mu vařit - miluju vaření, chodím na kurzy, troufám si říct, že vařím opravdu dobře… ale tohle mě fakt moc neoslovuje, přiznám se, že vařit půl mrkve opravdu ne… takže jsem i líná… každopádně to ale není jediný důvod. Sama jsem se o tom s malého dr. bavila a potvrdila mi, že by teď pro začátek dávala kupované.

A syn je mega žrout, jedl by už všechno, takže nemám obavu, že by mi pak nejedl domácí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.6.13 12:37
@chatwenna píše:
Neexistuje dobra znacka, ale dobry vyrobek. Vzdycky musis cist slozeni.

V tom vychvalovanem hippu je bezne bily pepr, sul, cukr.. Hamanek zase prodava sklenicku s klasickou sunkou. Obsah masa ve 190 gramove sklenicce bezne 7-10%, coz je zalostne malo. Nemluve o tom, ze se ruzne mlecno-tvorohovo-ovocne dezerty prodavaji s doporucenim od sesteho mesice veku.

Nemam oblibenou znacku, ale oblibene vyrobky.

Ovšem to je základ, ani neuvažuju, že by matka nečetla složení toho, co pro své dítě kupuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
13.6.13 12:40
@neprihlasena píše:
A víš, že vlastně věřím? :mrgreen:

A jinak - já snad neříkám, že by mělo být po čemkoli nějaké dítě nemocné? Pardon, opravdu si nemyslím, že by tohle mělo vliv na to, jestli jsou děti zdravé jako rybičky…

A vlastně, já se i přiznám - až bude jíst o trochu víc, nebudu mít problém mu vařit - miluju vaření, chodím na kurzy, troufám si říct, že vařím opravdu dobře… ale tohle mě fakt moc neoslovuje, přiznám se, že vařit půl mrkve opravdu ne… takže jsem i líná… každopádně to ale není jediný důvod. Sama jsem se o tom s malého dr. bavila a potvrdila mi, že by teď pro začátek dávala kupované.

A syn je mega žrout, jedl by už všechno, takže nemám obavu, že by mi pak nejedl domácí…

jj v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.6.13 12:40
@78mamina píše:
jj v pohodě :mavam:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit