Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jasně, ty jsi čekala, že se ozve a on čekal, že se zeptáš… ![]()
A tak to bude třeba až do důchodu, no… ![]()
@Evžen.hrobař.žen
On je byl celou dobu mým nejlepším kamarádem.
Není můj typ, sama mám dlouholetý vztah.
Spis jo o to kamarádství, ale díky za velmi stigmatujici názor:.
Tvl kolik vam je? cca 16,ze? Pak jo, to se stava.Ona na tebe zarli, on nevi, ktere dat prednost, jestli jeho holce, nebo kamosce.Mas mele bezvýznamné plus, ze doprovodil tebe ![]()
Já nevím, promiň, ale tak snad patrnerka má přednost před kámoškou, ne? Tak to prostě je… To, že to bylo neprávem, je dost relativní, on to tak vůbec nemusí vidět…
@Anonymní píše:
@Evžen.hrobař.žen
On je byl celou dobu mým nejlepším kamarádem.
Není můj typ, sama mám dlouholetý vztah.
Spis jo o to kamarádství, ale díky za velmi stigmatujici názor:.
A tak o co ti jde? Je to nejlepší kamarád, tak snad ti nevadí, že má i partnerku, který se taky musí věnovat, ne? Krom toho ty jsi jenom na pokec a pivo, ale s ní bude mít sex, děti, hypošku, budoucnost… Ta je snad automaticky důležitější, ne?
@Anonymní píše:
Ahoj, mám nejlepšího kamaráda, úplně od školky.
Dnes se mi stala situace, poprvé od jeho druhého vztahu, že na mě jeho přítelkyně zaútočila ( neprávem ). A on bezeslov mne doprovodil domu.
Je to dost bolestivý, čekala jsem, že se ozve. Proč to děla, co vyvádí a má za problém., ale on byl ticho. Já jsem mu osobně pomohla mnohokrát.
A najednou, on mne podkopl, vždyť jsme byli celou dobu nejlepšími kamarady.
Boze, priznejete se, ze to někdo znáte, nebo umřu žalem - kvůli nějaký pindě…
To zabolelo.
Vis jak by bylo jí, kdyby se zastal třeba tebe, myslela jsi na to? Třeba ji má rád a nechce ji ztratit kvůli „pinde“ jako jsi ty. Ani si nenapsala proč na tebe zaútočila.
Jak te podkopl? Ze te doprovodil domu? Nerozumim reci tveho kmene
A ty ses nezeptala, co ho zere? Vzdyt je to chlap, jsi cekala, ze se ti vybreci na rameni? Nebo resis, ze se te nezastal? Vzdyt by si uz nevrznul ![]()
Prostě jsi majetnická fúrie, která chce držet nevinnýho kluka v celibátu jenom proto, aby mu mohla v případě neúspěchu plakat na ramínku a ptát se, kde najde takovýho kluka jako je on. V případě, že si zvolí svůj život, tak hystericky kopeš nožičkama.
@listento píše:
Já nevím, promiň, ale tak snad patrnerka má přednost před kámoškou, ne? Tak to prostě je… To, že to bylo neprávem, je dost relativní, on to tak vůbec nemusí vidět…
Partnerka má přednost, pokud její námitky mají racionální jádro. Když vylítla s iracionálními pindy ohledně kamarádky moje partnerka, vykázal jsem ji do patřičným mezí. Pochopila to a později se přišla omluvit. Omluva přijata, zapomenuto. Ani partnerka se nebude bezdůvodně navážet do lidí, které znám déle a lépe než ona. To není o tom, že někdo je nebo není partner, to je o respektu k lidem obecně.
Ahoj, mám nejlepšího kamaráda, úplně od školky.
Dnes se mi stala situace, poprvé od jeho druhého vztahu, že na mě jeho přítelkyně zaútočila ( neprávem ). A on bezeslov mne doprovodil domu.
Je to dost bolestivý, čekala jsem, že se ozve. Proč to děla, co vyvádí a má za problém., ale on byl ticho. Já jsem mu osobně pomohla mnohokrát.
A najednou, on mne podkopl, vždyť jsme byli celou dobu nejlepšími kamarady.
Boze, priznejete se, ze to někdo znáte, nebo umřu žalem - kvůli nějaký pindě…
To zabolelo.