Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, prosím poradte, aktuálně nejlepší kočárek pro miminko. Termín květen. Hledám ideálně trojkombinaci. Požadavky- prostorna korba, může být polohovatelna, vhodná na jaro léto. Lehka a velmi snadno sundavaci, ideálně na oba směry. Vajíčko velmi lehké se snadným nacvakavanim. Sportovní kočárek lehký, ale bytelny. Preferuji alespoň trošku houpaci kočárek s velkým košem na nákup. Kočár vhodný pro menší maminky. Moc děkuji za tipy ????????
My máme Noordi Fjordi 2018…velice jsme spokojeni!!! Koukni se na Noordi 2019 a uvjdis
kočárek do města i do terénu
Já měla obyčejný, levný a teď už bych chtěla jediné stoke nebo mon.
U trojkombinaci jsou casto strasne nekvalitni vajicka, jedina ok vajicka co se prodávají k trojkombinacím jsou maxicosi… záleží co od kočárku chceš, celkem vymakaný mi přijde babyjogger city elite, ale nehoupe. jestli houpaci tak neco typu roan marita.
Řešila jsem tu něco podobného a ve finále tu měly holky svatou pravdu. První kočár s hlubokou korbou v podstatě cokoliv a sporťák rozhodně zvlášť. Nehledě na to, že pro i proti směru budou téměř vždy ty těžší a větší, přehazovaci rukojeť, kde jsou pak přední kolečka vzadu se blbě ovládá kočárek pak. Záleží na dítěti je věc druhá také zásadní. Spousta holek měla zvídavé dítě a v pěti měsících řešila sporťák, já ho vozila v korbě devět měsíců. Spousta holek tvrdí, že je blbost, aby ve sporťáku dítě bylo otočené na matku… No to už bych kupovala opět jiný. V neposlední řadě se ti může stát, že koupíš luxusní kombinaci a dítě ti prostě bude řvát v kočáru a použiješ ho max k doktorce, jinak nosítko. Trojkombinace je fakt hodně zrádna. A pak další dilema, jestli nafukovací nebo gelovky
jo a moje dítě houpací nebylo, nepotřebovalo to ![]()
U nas vede TFK Jogster ve verzi Adventure (nafuk.kola), jeste verze Trail.
Pozadavek na obousměrnou korbu je dle meho zbytecny, ale u TFK je možnost vyberu: bud klasickou pevnou korbu Quickfix nebo korbu MultiX, ktera je vlastne hlubokou korbou, ktera lze pozdeji zmenit na takovy polo hluboko sportak a pak nasledne vymenit za plnohodnotny sportak. Houpat se s nim taky da, ale na klasiku to samozrejme nema.
Kos takový bezne velky, ve srovnani s nekterymi jinymi, spis vetsi nez mensi.
Co se tyce nacvakavani korby ci vajca, tak to je pohoda rychlovka. Jen je treba precvaknout adaptery. A je to jen dvojkomb, autosedacku treba dokoupit (stejne jsou vajca v kombinacich nic moc). Myslim, ze maji adaptery na Cybex, MaxiCosi, Romer, BeSafe a uz nevim.
Vajíčko bych pořídila určitě zvlášť s adaptéry…
Jinak za mě doporučuji Baby design, jde oběma směry, houpací, odpružený, projede terén ![]()
madlo nastavitelné, koš prostorný
koukni na recenze
@Káťa19 píše:
Vajíčko bych pořídila určitě zvlášť s adaptéry…
Jinak za mě doporučuji Baby design, jde oběma směry, houpací, odpružený, projede terén
madlo nastavitelné, koš prostorný
koukni na recenze
Právě baby design je muj favorit zatím. Koukala jsem zatím na husky. Nevím jestli mají i lepší 😊
@Tea.30
tak husky, co vím, se liší akorát výbavou do zimy
. Já mám Dotty na letní mimčo a super i takový kočárek jde dobře zateplit do zimy.
https://www.youtube.com/watch?…
@Káťa19 píše:
@Tea.30tak husky, co vím, se liší akorát výbavou do zimy
. Já mám Dotty na letní mimčo a super i takový kočárek jde dobře zateplit do zimy.
https://www.youtube.com/watch?…
Hmm tak ten je bezva 😊 🌷
@Tea.30 Jeste upřesním, že mám bazarový, starší model a je za ty peníze suprovy, vypada velmi dobre i po 1 ditku
Taky jsek koukala na Baby design Husky a mebo na Espiro, za mě oba TOP! Akorát teď vybrat pro nás ten správný, aby byl hlavně do terénu. ![]()
@Katie_9412 píše:
Taky jsek koukala na Baby design Husky a mebo na Espiro, za mě oba TOP! Akorát teď vybrat pro nás ten správný, aby byl hlavně do terénu.
Na ten Espiro jsem koukla a také je pěkný. Nevíte zda má proti Husky nějaké výhody? A je trošku houpaci? Já mám ještě tip Kočárky Jasmine, ty jsem viděla loni na veletrhu. Ale klidně bych pořídila i nějaký pěkný model 2019 od maminky po jednom ditku v top stavu tak nejak se vším všudy
na novém nebaziruji.
Holky jaký kočárek mi doporucite? Chtěla bych hlavně s pevnými kolečky a ne aby byly plastový. Dekuji
![]()