Nejlepší kočárek 2019

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
328
28.9.19 15:09

Nejlepší kočárek 2019

Maminky, prosím poradte, aktuálně nejlepší kočárek pro miminko. Termín květen. Hledám ideálně trojkombinaci. Požadavky- prostorna korba, může být polohovatelna, vhodná na jaro léto. Lehka a velmi snadno sundavaci, ideálně na oba směry. Vajíčko velmi lehké se snadným nacvakavanim. Sportovní kočárek lehký, ale bytelny. Preferuji alespoň trošku houpaci kočárek s velkým košem na nákup. Kočár vhodný pro menší maminky. Moc děkuji za tipy ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
882
28.9.19 16:19

My máme Noordi Fjordi 2018…velice jsme spokojeni!!! Koukni se na Noordi 2019 a uvjdis :) kočárek do města i do terénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
28.9.19 16:43

Já měla obyčejný, levný a teď už bych chtěla jediné stoke nebo mon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.9.19 16:51

U trojkombinaci jsou casto strasne nekvalitni vajicka, jedina ok vajicka co se prodávají k trojkombinacím jsou maxicosi… záleží co od kočárku chceš, celkem vymakaný mi přijde babyjogger city elite, ale nehoupe. jestli houpaci tak neco typu roan marita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.9.19 16:54

Řešila jsem tu něco podobného a ve finále tu měly holky svatou pravdu. První kočár s hlubokou korbou v podstatě cokoliv a sporťák rozhodně zvlášť. Nehledě na to, že pro i proti směru budou téměř vždy ty těžší a větší, přehazovaci rukojeť, kde jsou pak přední kolečka vzadu se blbě ovládá kočárek pak. Záleží na dítěti je věc druhá také zásadní. Spousta holek měla zvídavé dítě a v pěti měsících řešila sporťák, já ho vozila v korbě devět měsíců. Spousta holek tvrdí, že je blbost, aby ve sporťáku dítě bylo otočené na matku… No to už bych kupovala opět jiný. V neposlední řadě se ti může stát, že koupíš luxusní kombinaci a dítě ti prostě bude řvát v kočáru a použiješ ho max k doktorce, jinak nosítko. Trojkombinace je fakt hodně zrádna. A pak další dilema, jestli nafukovací nebo gelovky :lol: jo a moje dítě houpací nebylo, nepotřebovalo to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.9.19 23:24

U nas vede TFK Jogster ve verzi Adventure (nafuk.kola), jeste verze Trail.
Pozadavek na obousměrnou korbu je dle meho zbytecny, ale u TFK je možnost vyberu: bud klasickou pevnou korbu Quickfix nebo korbu MultiX, ktera je vlastne hlubokou korbou, ktera lze pozdeji zmenit na takovy polo hluboko sportak a pak nasledne vymenit za plnohodnotny sportak. Houpat se s nim taky da, ale na klasiku to samozrejme nema.
Kos takový bezne velky, ve srovnani s nekterymi jinymi, spis vetsi nez mensi.
Co se tyce nacvakavani korby ci vajca, tak to je pohoda rychlovka. Jen je treba precvaknout adaptery. A je to jen dvojkomb, autosedacku treba dokoupit (stejne jsou vajca v kombinacich nic moc). Myslim, ze maji adaptery na Cybex, MaxiCosi, Romer, BeSafe a uz nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
30.9.19 10:06

Cybex priam v trojkombo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.9.19 15:13

Vajíčko bych pořídila určitě zvlášť s adaptéry…
Jinak za mě doporučuji Baby design, jde oběma směry, houpací, odpružený, projede terén :palec:
madlo nastavitelné, koš prostorný
koukni na recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
30.9.19 15:16
@Káťa19 píše:
Vajíčko bych pořídila určitě zvlášť s adaptéry…
Jinak za mě doporučuji Baby design, jde oběma směry, houpací, odpružený, projede terén :palec:
madlo nastavitelné, koš prostorný
koukni na recenze

Právě baby design je muj favorit zatím. Koukala jsem zatím na husky. Nevím jestli mají i lepší 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.9.19 15:25

@Tea.30 :palec: tak husky, co vím, se liší akorát výbavou do zimy :think:. Já mám Dotty na letní mimčo a super i takový kočárek jde dobře zateplit do zimy.
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
30.9.19 16:35
@Káťa19 píše:
@Tea.30 :palec: tak husky, co vím, se liší akorát výbavou do zimy :think:. Já mám Dotty na letní mimčo a super i takový kočárek jde dobře zateplit do zimy.
https://www.youtube.com/watch?…

Hmm tak ten je bezva 😊 🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.9.19 17:13

@Tea.30 Jeste upřesním, že mám bazarový, starší model a je za ty peníze suprovy, vypada velmi dobre i po 1 ditku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.10.19 16:08

Taky jsek koukala na Baby design Husky a mebo na Espiro, za mě oba TOP! Akorát teď vybrat pro nás ten správný, aby byl hlavně do terénu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.10.19 09:17
@Katie_9412 píše:
Taky jsek koukala na Baby design Husky a mebo na Espiro, za mě oba TOP! Akorát teď vybrat pro nás ten správný, aby byl hlavně do terénu. :hug:

Na ten Espiro jsem koukla a také je pěkný. Nevíte zda má proti Husky nějaké výhody? A je trošku houpaci? Já mám ještě tip Kočárky Jasmine, ty jsem viděla loni na veletrhu. Ale klidně bych pořídila i nějaký pěkný model 2019 od maminky po jednom ditku v top stavu tak nejak se vším všudy :lol: na novém nebaziruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.10.19 09:18

Holky jaký kočárek mi doporucite? Chtěla bych hlavně s pevnými kolečky a ne aby byly plastový. Dekuji :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí