Kočárky a zase kočárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2813
20.8.19 18:23

Na trojkombinaci se vykasli. Většinou nemají moc kvalitni a dostatečně velké autosedačky. Tu si kup zvlášť pořádnou a případně dokup adaptér k podvozku.
U těch kočárku pak záleží na ceně, kterou jsi ochotná investovat, na výšce postavy (volí se podle toho velikost koleček) a samozřejmě na tom, co se ti líbí. Obecně jsou tyto typy kočárku držáci a na značce až tak nezáleží. Některé jsou trochu lehčí, některé více houpací, velikost korbicky také mivají relativně podobnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2276
20.8.19 18:31

Stokke trailz a nebo bugaboo (donkey, fox)ale neni to trojkombinace…kazdopadne tu bych stejne nekupovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
20.8.19 18:50

Nam se osvedcilo, nez hledat na netu, dojit do prodejny. Tam bylo k vyberu 150 kocarku. A obsluha s nama probrala vsechny pozadavky, projeli jsme se s nimi a nakonec vybrali a koupili, jelikoz cena na netu byla jen o par stovek levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.8.19 18:54

Dle tvých požadavků bych doporučila Firkon Vesta Swing, dvojkombinaci koupíš do 10 000 a můžeš si k tomu pak přikoupit adaptaci na autosedačku a autosedačku, KDYŽ budeš chtít..

Příspěvek upraven 20.08.19 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.8.19 18:56

První otázka je kolik chceš investovat.
Sami se zaměřujeme na kočárky pro větší lidi kde se předpokládá že i děti budou větší. Máme korby s rozměry matrace 8538 a 9040. Pro někoho je to zbytečné, pro někoho nutností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.8.19 19:12

Ještě tu nepadla jiná důležitá věc, ty extra bezpečné autosedačky jsou obvykle velmi těžké. Nabízeli jsme je asi před rokem a prodávalo se jich tak 1: 30 klasických 0-13kg od karwaly. Nehledě na to že většina žen chce autosedačku ze stejné látky jako kočárek.
Jak už psali jiní důležité je jak jste vysocí, kdy máte termín, jestli bude dítě celou zimu v hluboké, nebo to už vyjde na sporťák.
Velká kola (retro ) jsou super do terénu, ale je to méně skladné, těžší a člověk se s tím docela nadře. Čím je dítě větší tím hůř se zatáčí. Vyloženě houpací kočárky je zase potřeba pravidelně mazat, jinak vržou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
20.8.19 19:14

@jakanas Rovnou tě tu vyzpovidam. :) Jak velké máte sportovní nástavby (délka opěrky zad)? Hlubokou korbicku už nevyuziji, ale hodil by se mi ještě jeden terénní sporťák, abych nemusela ten náš každý den stěhovat. Ale ráda bych něco trochu delšího, než v současnosti mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
20.8.19 19:16

@Vesničanka1 někdy člověk chce od kočárku i to, co pak nevyužije :) já jsem chtěla taky co největší korbu, měla jsem dost velkou, ale dcera se naučila z té korby v 7 měsících vylézat, tak putovala do sporťáku, přestože v korbě měla ještě dost místa a ještě ani pořádně neseděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.8.19 19:21

@modravlocka bohužel děláme jenom dvojkombinace. Rozměry sporťáku z hlavy nevím, zjistím zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.8.19 19:22
@stinga píše:
@Vesničanka1 někdy člověk chce od kočárku i to, co pak nevyužije :) já jsem chtěla taky co největší korbu, měla jsem dost velkou, ale dcera se naučila z té korby v 7 měsících vylézat, tak putovala do sporťáku, přestože v korbě měla ještě dost místa a ještě ani pořádně neseděla

A na toto se používají kšíry, které u lepších kočárku je i k čemu připnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
20.8.19 19:26

@jakanas :mrgreen: já vím, ale i s babičkou jsme prohlédly korbičku a nebylo kam kšíry připnout, když jsem za další rok trojkombinaci prodávala a prala, tak na dně kroužky na kšíry byly - my jsme je hledaly na jiném místě :mrgreen: pak jsme se tomu dost nasmály, jak jsme blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.8.19 19:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.8.19 19:42

Roan marita. Za mě nejlepší kočárek, korba přes 80cm. K nemu koupit adaptéry a vajícko maxi cosi nebo cybex.

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.8.19 20:22
@Vesničanka1 píše:
@Janli taky se mi moc líbilo. Takže zatím mám dva favority a co kočárek Kunert?

To je jeden z těch nekvalitních. Nekoupila bych ho. Dvě kamarádky je měly a přežili sotva jedno dítě. Já mám maritu už na druhý dítě, nešetřím ji, jezdím polem, lesem, loukama, bez jediné závady. A to ji ještě prodám.

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.8.19 20:23

Jo a skvělá je i roan emma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení